1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Canim tv bakarken bile yapabilecegin hareketler var bunun icin sag ve sol egilmeler ayaktayken misal ..

Kizlar size önerim bu listeyi spor ile uygulamaniz giden kilolara ben bile inanamdim ... Daha öncesinde hic bir listeyi uygulayamiyordum ve yemek yiyen biri de degildim sadece cok atistirirdim cikolata pasta kek krakerler yani sevdigim seylerdi yemek yemezdim...ne zaman recim yapsam kahve icerdim sadece bir elma ile ..bu liste bana cok bile geliyor ama gercektem ise yariyor ...tek kötüsü cikolatasiz bir dünya

Sağol tatlım. Peki sporla birlikte mi yapmalı bu diyeti. Spora da başlamak istiyorum ama derslerden fırsat olmuyor. Sadece yürüyorum
bence sporla beraber yapsan çok iyi sonuçlar alırsın bende yatmadan önce yapıyorum sporu hem sabah yapınca iştahım çok artıyor sonra diyet miyet hak getire bende çocuklar uyuduktan sonra yapıyorum gündüz pek bi fırsatım olmuyor

faydasını görmeye başladın o zaman ne zaman başlamıştın kilonda degişiklik oldumu peki sen ne tür spor uyguluyorsun tatlım çok meraklıyımdır da

Gerçekten kilo verdiriyor mu bu liste? Sen spor yaptın mı peki, kilolarını kolay bir şekilde vermen metabolizmanla ilgilide olabilir. Bu listeyi uygulayıp kilo veren başka kimse var mı?

sbah kahvaltım
4 zeytin
1 kk peynir
1 tane yumurta yagsız tavada
1 tane galeta
aç krnına actıvıa yogurt yedim sabah tartıldım 65.2 olmuşum bi kurtulamadım 65 den ama az kaldı bugün diyetimin 9 günü iyi gidiyor pazar günü kaçamak yapıcam

Kosu bandinda kosuyorum en fazla bir saat canim , bu siteye girdim ve bura bana cok destek verdi cünkü yanliz olmadigimi anladim bu konuda daha istekli oldum ve tam dört günde giden kilo beni cok mutlu eti ..her gün spor zor oluyor bu yüzden spor yapmadigim gün nerdeyse hic birsey yemiyorum , birde suna cok inaniyorum hersey beynde bitiyor istedikten sonra hersey kolay

Ah o kacamaklarimizda olmasa demi

o zaman çok iyi gidiyosun canım bir an önce istedigin kiloya düşersin inşallah
Mrb ben zelis yarin baslamayi dusunuyorum beni de araniza alir misiniz
tabi ne demek hoşgelmişsin canım
Ah o kacamaklarimizda olmasa demi

ay sorma kendimi böyle telkin ediyorum yoksa yapamazdım heralde

akşam 18.00
1 tabak lahana yemegi yaptım yedim
1 kase yogurt yedim
saat 4 te 1 fincan sütlü nescafe içtim 3 tane eti kepekli ligt bisküvi yedim
1 tanede soda içtim elma yiyip bu günü sonlandırıcam
yatmadan da leslie yapmayı düşünüyorum :122::122:

o zaman çok iyi gidiyosun canım bir an önce istedigin kiloya düşersin inşallah

tabi ne demek hoşgelmişsin canım

ay sorma kendimi böyle telkin ediyorum yoksa yapamazdım heralde

Ama yinede farkindamisin bilmiyorum normaldan daha az yiyoruz diyeten sonra bu da kilomuzu dengelebilecegimizi gösteriyor ve bununda sebebi azda olsa yiyerek zayiflamamiz

Canim neden liste yapiyorsun bu sitede liste hazir baska birseymi uyguluyorsun acaba ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…