1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

estagfurullah aramıza almak da ne demek hoşgelmişsin biraz kendinden bahset istersen[/QUOTE]

ben 1 çocuk annesiyim özel sektörde çalışıyorum.ve işim gereği hep oturur durumdayım e tabi işe geliş gidişlerde araçla olunca hiç hareket alanı kalmadı
şimdide bu kiloları verme çabasındayım

Diyete cok uyamıyorum. Benzetmeye cdlısıyorum. Suan sohbetteyım menüde pılav tavuk pogaca salata un helvası var.. Az yıcem hepdınden aksama yemeden. Spor yapıp yatcam inşallah. Bu sekılde dengelınınce, pıskolojık dıyetteyım olayı olmuyo. Çünki diyetteyken benm aklımdan ne dönerler ne kebablar gecıyo... Yogut önmlıı unutmayın ve suyu. :))

Birazdan spor yapacagim insallah ...kizlar insallah hepimizinde istedigi olur su kilolar gider
amin inşallah kilodan başka dert vermesin allah zayıflarız nasılsa:124:

Bu arada iddaya gıtdgım konsum hala aynı kıloda :))

sen ona aldanma sakın canım sonra sen boşlarsın o seni geçer peki kazanana ödül falan vericekmisiniz merak ettim:44:

sabah erken kalkamadım 12.00 kahvaltı yaptık ögleni atladım klasik kahvaltımı yaptım
4 tane zeytin
1kk peynir
1haşlanmış yumurta
1 tane galeta
1 bardak şekersiz limonlu çay iyice alıştım ama akşamları çok zor geçiyor canım neler istiyo neler en çokta tatlı

Kıyafetıne gırdık cnm. Ikımzde 10 kg yu 2 ayda verırsek yemk yucez betaber.. Yoksa kıyafet akcak kaybeden cnm. Walla cnm , abur cuburu sewen biri karsısında daıma 1.0 galıbım ben :)))

Kıyafetıne gırdık cnm. Ikımzde 10 kg yu 2 ayda verırsek yemk yucez betaber.. Yoksa kıyafet akcak kaybeden cnm. Walla cnm , abur cuburu sewen biri karsısında daıma 1.0 galıbım ben :)))

o zamn tam gaz devam ama sen genede rakibini hafife alma sen böyle devam edersen 10 kilo degil 20 kilo bile verirsin

Sabah 1 kupa sekersi cay. 2,3 catal peynir, yarım lt su, 3,4 catal da mantar kavurmustm ondan yedım. Öglen 1 buyuk kase yogurt yıyorum, yarım saat donra falanda mantar corbası içecm,, aksamada salata ıspanak yemegı inşallah.. Cok şükür buyuk bi azimle gıdıyorum. Kadayıf tatsı duruyo daha :) ama aklıma getrmiyorum.. Yarınki yemekte yicem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…