Bende kendi irademle 10 kiloya yakin verdim. 2 aydir diyet yapiyorum ve son 2 haftadir gr azaliyoor duraklamaya girdim sanirim. Duraklamadan cikmak icin arastirirken bu topici gordum.
burcak_26 senin sonucunu merak ediyorum. Gerci diyete yeni basladiysan basta fazla gidiyor. Ben nolcam merak ediyorum.
vee sonuc : 3 haftada 64.9dan 61 e inmisim.
ayni zamanda tüm vucudumdan 40 cm vermişim . simit bolgem eridi resmen . çok mutluyumm.. ama dedigim gibi ben bu diyetin yaninda spor da yaptım ve öğlenki ekmeği yemedim mesela.
devam edicem inşallah.. verdikçe yazacagim. Özellikle verilecek kilosu az olup , zoe verenler yapsin bence bu diyeti .
Karatayı öneririm ben 75.4 ten 62.6 ya düştümBu diyet çok iyi uygulayacağım ve çok kolaymış pek zorlanıcağımı sanmıyorum sabahki kilo doğru demişsiniz okuduğum kadarıyla şuan tartıya çıktım vee 66 kiloyum1.67 boyum var bence 55 ideal kilo ben 2 yıl önce 77 civarındaydım diyetisyenin yardımıyla 2 ayda 10 kilo vermiştim yazdıklarınızı okudumda az vermiş gibi hissettim o zamandan bu yana kilo almamaya dikkat etmeye çalıştım en son 64.7 ydi 2 kilo almışım sanırım bunlardan kurtulmam gerek
Karatayı öneririm ben 75.4 ten 62.6 ya düştüm
Ben karatayla 14.5 kilo verdimKaç ayda kilo verdiniz?
Ekim 13 ten beri ama istikrarlı devam etmedim çok kaçamak yaptımBen karatayla 14.5 kilo verdim
sadece bunlarımı yıyosun koca bi gün???????
Siz bu diyetle ne kadar vermiştiniz ki?Pazartesi yeniden start veriyorummm :) sömestrda ara vermiştim. başka diyetler deneyeyim dedim ama olmadı.. en iyisi bu diyet..
son 5 kilomu da verip rahatlamak istiyorum . sonra gelsin bahar.. gelsin gezmeleer ^^
Bnde 1.55 im 60 dim en son.yarin bi tartilip bakim tam olarak kaçmisim.bnmde 50 olma lazim B Birderdimvaryardim senle baslayalim bu diyete kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?