1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

vee sonuc : 3 haftada 64.9dan 61 e inmisim.
ayni zamanda tüm vucudumdan 40 cm vermişim . simit bolgem eridi resmen . çok mutluyumm.. ama dedigim gibi ben bu diyetin yaninda spor da yaptım ve öğlenki ekmeği yemedim mesela.

devam edicem inşallah.. verdikçe yazacagim. Özellikle verilecek kilosu az olup , zoe verenler yapsin bence bu diyeti .

Maşallah kız ttütü iyi vermişsin.
Benim gözüm kesmedi bu diyeti uygulamaya aç kalacakmışım gibi geliyor. Ekmek zaten hiç yemiyorum bu diyeti yaparsamda tekrardan yemek istemem açıkcası. Ama sen güzel ilerliyorsun canım. Devamını getirmen dileğiyle

Bu diyet çok iyi uygulayacağım ve çok kolaymış pek zorlanıcağımı sanmıyorum sabahki kilo doğru demişsiniz okuduğum kadarıyla şuan tartıya çıktım vee 66 kiloyum 1.67 boyum var bence 55 ideal kilo ben 2 yıl önce 77 civarındaydım diyetisyenin yardımıyla 2 ayda 10 kilo vermiştim yazdıklarınızı okudumda az vermiş gibi hissettim o zamandan bu yana kilo almamaya dikkat etmeye çalıştım en son 64.7 ydi 2 kilo almışım sanırım bunlardan kurtulmam gerek

Karatayı öneririm ben 75.4 ten 62.6 ya düştüm

Pazartesi yeniden start veriyorummm :) sömestrda ara vermiştim. başka diyetler deneyeyim dedim ama olmadı.. en iyisi bu diyet..
son 5 kilomu da verip rahatlamak istiyorum . sonra gelsin bahar.. gelsin gezmeleer ^^

Pazartesi yeniden start veriyorummm :) sömestrda ara vermiştim. başka diyetler deneyeyim dedim ama olmadı.. en iyisi bu diyet..
son 5 kilomu da verip rahatlamak istiyorum . sonra gelsin bahar.. gelsin gezmeleer ^^
Siz bu diyetle ne kadar vermiştiniz ki?

Bugun basliyoruuum 86 yim 1 eylul e bakalim kac kilo vericegim *-*umarim 66 olurum valla kasima kadar istedigim kiloya ulasirsam birakmam

Bu diyeti uygulayan kilo kaybı yaşayıp tekrar alan varmı 60 kiloyum ve 10 kilo vermem lazım 50 olmalıyım çünkü boyum 155 bende. Sanki hiç eski halime dönmeyecek gibi hissediyorum.. koca bir gobegim var

Kilo vermek icin illa ki belli besinleri yemeniz, belli besinlerden kacinmaniz gerekmiyor. Harcadiginiz ve aldiginiz kalori miktari arasinda fark birakabildiginiz surece kilo veriyor olacaksiniz. O yuzden belli listelere bagli olmak zorunda olmadiginizi, bilincli olduktan sonra her sekilde, kas kutlenizi koruyarak yaglardan kilo verebileceginizi hatirlatmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…