Çok teşekkür ederim güzel motiveydi gerçekten:) tamam dediklerinizi uygulayayım maden suyu severim zaten
canım senin boy kilo kaç kendinden bahsetsene biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim güzel motiveydi gerçekten:) tamam dediklerinizi uygulayayım maden suyu severim zaten
canım senin boy kilo kaç kendinden bahsetsene biraz![]()
boyum 1,63 kilom 64 . 53 kiloydum ben 64'e çıktım kan şekeri düşüklüğünden üniversitede düzensiz beslenmekten.. Sizin boyunuz kaç bu diyetle ne kadar kilo verdiniz ne kadar zamanda?
canım benim boyumda 1.6266 kiloyum be 2 haftadan az yapmıştım 73 kilodan 68 kiloya düştüm ama çevremdekiler 1 ay uygulayıp çok iyi sonuçlar aldılar
![]()
bence çok yanlış bir diyet eminim dr de vermemiştir bunu ..koskoca bir gün aç kalmak sadece...sabah peynir yok zeytin yok öğlen yemek yok olurmu hiç öyle şşey yahuu vallla bence bu tarz diyetler tehlikeli organlarınız iflas edebilir..Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
kızlar dediğim gibi düğünüme az süre kaldı isveç diyeti uyguluyorum 70.1 le başladım 3.gün sabah 68.5 çıktım diyet 13 günlük ve 7 ile 20 kilo arası kilo verdiriyormuş ben 7 ye razıyım:)
Bu dıyetı 1 hafta sporla yaptım.. 3 kılo verdim.. Sonrakı hafta misafrlerım yuzunden veremedım hiç ama 3 kıloyu korudum.. Gecen haftadan bu yana az yıyerek ve 4.5 ten sonra yemıyerek. 2 kılo daha verdim.. Aksamları kosu bandında yuruyorum. Bende 76 ile basladım.. Suan tam 71,5 um.. İnsallah 68 i görcem ..
kaçak nerelerdesin sen yahu bravo çok iyi düşmüşsünbende istedigimi yiyip 5 ten sonra bir şey yememeye başladım
![]()
Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)