- Konu Sahibi feylesof123
-
1 ayda 8 kg..Dehşet birşey..Umarım vücudunuza yapacağınız gizli kötülüğü farkadersiniz..Çünkü sağlıklı olan ayda en fazla 5 kg vermek.
Kısa sürede hızla kilo verip sarkmalar, çatlaklar vb. konularda yardım için forumu didik didik etmek zorunda kalmak istemezsiniz umarım
Öncelikle tşk ediyorum yazdıklarımı yanlış anlamadığınızdan dolayı, yazdıktan sonra acaba ters anlaşılırmıyım diye düşündüm :)Mrb.Size kesinlikle katılıyorum.Diyet listesini forumdan incelerseniz aç kalınan şok diyetlere benzemiyor.Hatta iddiası bana çok geldi ve 4 kiloya indirdim ben hedefi.Beni takip edip hatalarımıda söyler ve motive ederseniz memnun olurum.
Öncelikle tşk ediyorum yazdıklarımı yanlış anlamadığınızdan dolayı, yazdıktan sonra acaba ters anlaşılırmıyım diye düşündüm :)
Diyete öyle bir göz gezdirdim.Benim de kilo problemim var ve bir türlü azmedip veremiyorum..Kusur bende azim yok.
Ben o-bu-şu diyeti değilde kendime göre diyet hazırlamıştım.Ayda 4-4,5 kg vermiştim..
Yağ, şeker,tuz,un,ekmek,tatlı vb şeyleri birden kesip kahvaltıda mutlaka haşlanmış 2 yumurta dıyet bisküvi 1-2 adet domates salatalık..
Mutlaka 2 ara öğün meyve veya yogurt içeren..Ve sadece öğlende yemek yemiştim onuda yagsız tuzsuz yapmıştım :) Akşamlarıda haşlanmış sebze..
Bu şekilde vermiştim.4-5 gunden sonra gunde 3 dılım ekmek yıyorsam 1 dılım zor yıyordum.Mide küçülüyor.
Ve anladımki aslında zayıflamak beyinde biten birşey.Siz beyninize '' aç değilim, az yerdemde doyarım,zayıf olacağım'' sinyalini verdiğinizde beyniniz siz öyle bir karşılık veriyorki eliniz yemeğe gitmiyor hatta mideniz bulanıyor :)
Vehlasıl seneye yazın düğünüm olcak inşallah ve 1,5 ya sonra sözüm.Bu ara diyete girmem lazım:18:
Memnuniyetle sizi takip eder motive olmanız için elimden geleni yaparım :)
Bence ayca kayanin diyey listesi cok uygum basit ve saglikli.ben boyle 8 ogunlu diyetletden hoslanmiyorum ayca kayaninki gayet makul bi diyet listesi
Diyet listesini de yazayım dedim %100 uyulabilir mi bilmiyorum ama denemeye kararlıyım:)))
1. Beslenme listesi
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
tatlım hayırlı olsun ben de varım . bayramda bozdum diyeti maalesef kilo aldım galiba hissediyorum hem de regliyim . haftaya pazartesiye kadar biraz toparlanmak istiyorum o zaman tartılacağım canım.
ben de kilomu yazayım bari
en son 1 hafta önceki kilom 61.700 dü ama bayramda aldım kesin,dediğim gibi haftaya pazartesine kadar toparlanıp o zaman tartılacağım . boyum da 157
şimdilik kahvaltım 1 kase çorba 45 kalorilik
öğlen ne yerim bilmiyorum malum işteyim
öğle yemeğim yarım tabak kıymalı makarna ama kıymalı dediğime bakmayın toplasan içinde bir köfte kadar kıyma yoktu ve yarım bardak ayran
ara: biraz çorba içtim yine
az önce de bir kaç kaşık kuru fasulye ve büyük bir kase çorba içtim ama yerim yine ben dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?