1 ayda 8 kilo bugün başladım:))

Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo verdiren diyetine 4 kilo verme hedefi ile bugün başladım.Hemen hemen hergün sizi bilgilendirmeyi kendimi motive etmeyi düşünüyorum.Desteklerinizi esirgemeyin:))

Herkes ilk yazılanı okuyor düzeltmeler yapayım dedim:) Ayça Kaya bana yaramadı bıraktım kalori hesaplayarak dikkat etme yöntemime geri döndüm 4 gündür:))))Bilginize

Hadi hayırlısı canım.Ben bu tür diyetler yapamıyorum sana iyi gelir umarım:1:
İki gündür reglyim bende tartılmıyorum ama bir çok kişinin tersine benim iştahım olmuyor regl iken 2,3 gün önceden dikkat etmeyede başlamıştım bence cuma günü falan 71 i göreceğim:1::1::1:

üzlme tatlm regl dnmmde bnde öle olyrm brkmk yk ama tam gaz dewm umrm hdflrmze ulşcz şuan 5 kilo kydm kndme 1 ayda 80 klmlym böle böle gtck bunlr:46::46:

Amman günlüğümü bulamadım bir hafta girmeyince:2:
Eliptik bisikler almayı düşünüyordum iki ay önce kalmıştı tatil falan ve sonunda aldım ve bu gün başladım :))
Ölçülerimi alayım diyorum malum spor yapınca tartıda kilo verme görünmeyebiliyor.
Cuma gününe 71 olurum demiştim ama olamadım 71.400 olabildim 100 gr fark var yani.Ama üzülmüyorum hiç vücudum inadını kıracak zamanla.

Pardon 200 gr Pazartesi 73.600 düm çünkü

71.600 yazacağıma 73 yazmıştım düzeltmeyi de bulamadım:1:
Bu gün yediklerim
sabah:haşlanmış yumurta domates peynir
Öğlen: Küçük bir lahmacun ve kuşbaşı et tabiki ekmeksiz ve salata
Akşam:yoğurdun içine bi şeftali 2 kaşık yulaf kepeği bol su rezene çayı ve yeşil çay
Kaçamak sayılır arada iki ısırık havuçlu cevizli kek

Ve asıl hayatım boyunca spor yapmadım bu yüZden benim için önemli sabah ve akşam şimdilik 10 ar dakika eliptik bisiklet:)))))
Ölçülerimide aldım dediğim gibi sıkılaşma hedefimde var artık
Göğüs:104:(((
Bel:97:))))en çok verdiğim bölge bence
Kalça:99
85 kiloda iken hepsi 110 lu rakamlardaydı:)))))

Son düzenleme:
Dün yazamadım öğlene misafirliğe gideceğim için ona göre bir düzen yaptım.
Öğlene kadar domates salatalık bitki çayları ve su arada midem bulandı bir kuru hurma yedim.
Öğlen altı kara lahana sarması 2 köfte patlıcan közde salata bir dilim Çavdar
Akşama kadar bol su bitki çayı
Akşam bir kase cacık
Bir avuç leblebi
Karışık gibi ve az görünüyor ama vücudumun bu aralar biraz şok olmaya ihtiyacı var:)))
Tabiki 10 ar dakika bisiklet sabah ve akşam

Dün sabah ve bugün sabah klasik kahvaltım
Dün öğlen 3 kaşık etli pirinç pilavı cacık bugün öğlen bir şey yemedim
Dün akşam tavuk ızgara salata bugün akşam(16.30 gibi)4 adet dolma ve cacık
Olağanüstü bir şey olmazsa 2 öğün yemeye çalışıyorum aralarda atıştırmalıklar(sağlıklı olanlarından tabii)
Dün yarım saat kadar yüzdüm bugün akşam bisikletimi çevirecem:)))))

Bugün yediklerim
Sabah bir haşlanmış yumurta domates bîber
Ara bir top dondurma
K flakes kraker bir paket
16.30 gibi 4 yk pilav 4 yk güveç
Az önce aktivya yoğurt içine cevizde koydum:))
Ve son olarak gün içinde bol bol su yeşil çay ve rezene çayı
Az sonrada bisikletimi çevireceğim.
Şu an 71.00 kiloyum bir dahaki kilomu 15 gün sonra paylaşacağım

Dün öğlenden beri pirinç lapası detoksu yapıyorum 2 günde ödem ve şişkinlik azaltıyormuş.Ve ben şişkinlikten tartıda çelişkili ve garip rakamlar görmeye başladım.Bir gün bakıyorum 71 bir gün bakıyorum yuh 73 .
Sebebini bilsemde moral bozuyor tabii
Sabah hafif bir kahvaltı öğlen ve akşam pirinç lapası yiyorum arada bitki çayları domates salatalık gibi çip sebzelerde yeniyor.

kilo vermenin aslinda cok daha kolay bir yolu var :) hemen sizinle paylasayim..
uyanir uyanmaz iki bardak su iciyorsunuz ve
suyu hazmettikten sonra yani yaklasik on dakika sonra uc kasik light yogurt ile gune basliyorsunuz kizartma ve yagda yumurtadan uzak durmak sartiyla iki dilim ekmek ve sekersiz acik cay ile kahvaltinizi ediyorsunuz..
yine ara ogunde meyve veya salata hatta dayanamazsaniz uc lokmalik yemek bile yiyebilirsjniz diyetlerde bu kadar kasmaya luzum yok.. amacimiz iskence degil saglikli zayflama..ogle yemeginde bir porsiyon yemeginizi afiyetle ekmeksiz tuketin.aksam ise saat 5ten sonra sadece yagsiz yogurt yada 250gram meyve ile gununuzu gecirin ha bu arada her yemekten once bir bardak su icmeyi hayat duzeni haline getirin.. ve yine uyumadan dort kasik yagsiz yogurt tuketin :) kabul edelim ki sok diyetler bir gunde 50kilo verdiren caylar hic bir isimize yaramadi bu ise yasaklar olmayan rahat ve herkesin yapabilicegi sadece bir bogaz kisma diyeti olan bi uygulamadir ve istikrarli olursaniz benm gbi ayda 5 kilo verebilirsiniz sporla da desteklerseniz neler olur neler :)

kilo vermenin aslinda cok daha kolay bir yolu var :) hemen sizinle paylasayim..
Uyanir uyanmaz iki bardak su iciyorsunuz ve
suyu hazmettikten sonra yani yaklasik on dakika sonra uc kasik light yogurt ile gune basliyorsunuz kizartma ve yagda yumurtadan uzak durmak sartiyla iki dilim ekmek ve sekersiz acik cay ile kahvaltinizi ediyorsunuz..
Yine ara ogunde meyve veya salata hatta dayanamazsaniz uc lokmalik yemek bile yiyebilirsjniz diyetlerde bu kadar kasmaya luzum yok.. Amacimiz iskence degil saglikli zayflama..ogle yemeginde bir porsiyon yemeginizi afiyetle ekmeksiz tuketin.aksam ise saat 5ten sonra sadece yagsiz yogurt yada 250gram meyve ile gununuzu gecirin ha bu arada her yemekten once bir bardak su icmeyi hayat duzeni haline getirin.. Ve yine uyumadan dort kasik yagsiz yogurt tuketin :) kabul edelim ki sok diyetler bir gunde 50kilo verdiren caylar hic bir isimize yaramadi bu ise yasaklar olmayan rahat ve herkesin yapabilicegi sadece bir bogaz kisma diyeti olan bi uygulamadir ve istikrarli olursaniz benm gbi ayda 5 kilo verebilirsiniz sporla da desteklerseniz neler olur neler :)

ah o istikrar karalılık olsaaaaaaa

neler olacakkk

Back
X