1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

kızlar akşam yemeğimide sorunsuz hallettim :) canım kahve istiyor sanırım şekersiz nescafeden bişe olmaz :)

İnşallah :) eşimin o gıcık akrabalarına incecik olarak karşılık vermek istiyorum :)

Kızlar bende varım boyum 1.74 110 kiloyum 3 ay sonra düğünüm vaar 122 den buraya düştüm . BeniM biraz azme ihtiyacım var sanırsam. . Bu arada whatsap grubu kursak daha rahat iletişim kurarız tabi isterseniz.

Biz bu aksam yemege davetliyiz esimi bekliyorum gelince gidecegiz. Bayagi gec yiyecekmisiz gibi gorunuyor. Artik yarindan itibaren yediklerimi paylasirim. Bu gun son gec yemegim olcekk insallahh. Ben aksamlari 17 den sonra birsey yemiyorum diyetteyken.

ben 2 öğün beslenmeye çalışıyorum kızlar. 6 öğün bana doğru gelmiyo. sonuçta peygamberimizde günde 2 öğün yermiş. bizim vücudumuz sık sık yemek yemeye uygun değil

ben yolladım cnm

özelden yollayın bayanlar

hanımlar azminizi takdir ettim bende gelip bi 8-10 kilo vermek istiyorum sizle beraber o diğer gruplar bana çok karmaşık geldi onlara da bakındım biraz da burası iyi gibi geldi ne diyorsunuz bende katılayım mı size? :)))

Hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…