1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

hoşbulduk ben de 1.68 boyunda 66 67 kilodayım kızlar 56 57 falan olsam süper olacak gibi

Rebirt00 akşam yemeği yiyoruz ama ara Öğün yapmiyoruz. Ben öğlen yemeklerinide bıraktım hatta günde 2 Ogün yiyorum

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz :) ki gelicezde :))

ara öğün yapmıyorsunuz çok güzel ama kızlar benim öğün arası uzadığı zaman özellikle sabahları kahvaltıdan 2 saat sonra falan bir şeyler falan yemezsem elim ayağım titriyor çok kötü oluyorum buna ne yapcaz var mı bir öneriniz? :)

canım şeker rahatsızlığın mı var? kuru meyve ye 1 2 tane yada süt iç onların çok zararı olmaz

elmada yiyebilirsin hem kalorisi az hemde tok tutuyo

Hafta sonu misafirlerim vardı. Doğru düzgün bugün başlayım dedim akşama kadar her şey çok güzel gidiyordu fakat akşam yemeğinden sonra adeta gözüm döndü ne bulduysam yedim baklava börek çikolata.. Nerde yanlış yaptım bilmiyorum.. motive olamıyorum bir türlü canım çok sıkkın. Siz nasıl iradeli olabiliyorsunuz

bende şuan tartıldım tam olarak 66.400 çıktım biraz yürüyüş yapıp sonra kahvaltımı yapacağım ve ne yediysemde yazacağım bugün hadi bakalım en az bi 6 kilo versem çok güzel olacak yahuuu

yarım saat yürüyüş + 1 haşlanmış yumurta,zeytin,domates,salatalık ve ada çayı içtim haydi hayırlısı

hoşgeldin zey-has benim için uygun isterseniz kurabiliriz whatsap grubu
Gunaydin azimli bayanlar harika gidiyorsunuz sizi disardan takip ediyorum hergun mutlaka bakiyorum ve ne yapiyirsunuz diye o yuzden burayi da ihmal etmezseniz sevinirim bizleride dusunun olurmu:)

Azimliyiz hemde cok kilolari verecegiz. Gunaydinn herkeslere. Bugun sabah iki adet kucuk boy haslanmis patates ve ac karnina yesil cay ictim birde bol su ictim

Kesinlikle ihmal etmeyin bayanlar. Nasıl azimli oluyoruz konusuna gelirsek aslında o kadar çok neden var ki. İstediğini giyememek. Ozguveninin dusuk olması. Kendinden nefret etmek. Etraftaki insanlar hepsi sağolsun irademizi arttiriyo

kızlar ben şimdi 10.30 gibi süt içtim öğle yemeğinde de 1 karnıyarık ve pirinç pilavı ve salata yedim 1 lt kadar da su içtim ama huzursuzum şuan çok yemişim gibi geliyor nasıl gitcek bu kilolaaarrrr

akşam içinde bolca salata yoğurt ve pirinç lapası yemeyi düşünüyorum pirinç lapası kilo aldırıyor mu sizce?

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım aslında formun uzun zamandır pasif takipçisiyim :)
diyete baslayalı 13 gün oldu 1.51 boyum; 81 ile başladım şuan 78 kiloyum inşallah 55e kadar inerim :))

Ayyy ne güzel takip edenimiz de varmış :) Tatlım kendi adıma pirinçle alakalı hiçbir şey tüketmemeni tavsiye ederim. Bulgur pilavı falan yapsan daha iyi olur. Hem o daha sağlıklı :) Eğer başka yemeğin yoksa pirinç lapasını az yersin olur biter.
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım aslında formun uzun zamandır pasif takipçisiyim :)
diyete baslayalı 13 gün oldu 1.51 boyum; 81 ile başladım şuan 78 kiloyum inşallah 55e kadar inerim :))

Hoşgeldin Zeynepçim :) Maşallah 13 günde 3 kilo gayet iyi. Azmini kaybetmezsen 55 zor değil :)

Hoşbulduk canım:) en son evlenmeden önce 55 dim aradan geçti 6 sene 1 çocuk ve onlarca kilo zaten hepimiz bir azimle başlıyoruz inşallah hedef kiloya gelene kadar kimse azmini kaybetmez :))

spor yaptınız mı? bi de ara öğün ve akşam yemeği yediniz mi_ diyetisyenlerin çoğu bunları öneriyor..napcğmı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…