bende 5 ay önce doğum yaptım..hamilelikte 8 kilo verdim ama lohusalıkta aldım..Hoşbulduk canım:) en son evlenmeden önce 55 dim aradan geçti 6 sene 1 çocuk ve onlarca kilo zaten hepimiz bir azimle başlıyoruz inşallah hedef kiloya gelene kadar kimse azmini kaybetmez :))
ondan vazgeçtim zaten canım kabak ve patates haşlaması yaptım limonlu ve zeytinyağlı yanında da salata ve ayran daha yemek yemek yok belki bir meyve ve suuuu :))Ayyy ne güzel takip edenimiz de varmış :) Tatlım kendi adıma pirinçle alakalı hiçbir şey tüketmemeni tavsiye ederim. Bulgur pilavı falan yapsan daha iyi olur. Hem o daha sağlıklı :) Eğer başka yemeğin yoksa pirinç lapasını az yersin olur biter.
Hoşgeldin Zeynepçim :) Maşallah 13 günde 3 kilo gayet iyi. Azmini kaybetmezsen 55 zor değil :)
Tarçınli soguk süt ic canim.bnde iciyorum simdi :)tatlı krizim geldi
Tatli isteğini olduruyor bir nevi kan sekerini düzenliyor diye biliyorum.bnde gercekten cok.ise yariyor :)Tarçınli soguk süt ic canim.bnde iciyorum simdi :)
Dene canim ama.sakin tatli falan atistirma salatalik falan ye onun yerone elma felan :)denemek lazım teşekkürler canım :)
tamam deneyeceğim canım :)) bugün yemem dahaDene canim ama.sakin tatli falan atistirma salatalik falan ye onun yerone elma felan :)
İns ama.bu sekilde yapmaya baslayali daha iki uc gun oldu boyle gidersem.veririm.ins :) yaa su Yeşilçayi nasil icebilirim.onu dusunuyorum bn yaae güzel işte böyle giderse verirsin kilolarını
burnunu tıka bir dikişte iç :))) o kadar kötü değil onun tası ya belki limon damlatabilirsin birkaç damlaİns ama.bu sekilde yapmaya baslayali daha iki uc gun oldu boyle gidersem.veririm.ins :) yaa su Yeşilçayi nasil icebilirim.onu dusunuyorum bn yaa
bende 5 ay önce doğum yaptım..hamilelikte 8 kilo verdim ama lohusalıkta aldım..özel birşey yaptınız mı kilo vermek için..
spor yaptınız mı? bi de ara öğün ve akşam yemeği yediniz mi_ diyetisyenlerin çoğu bunları öneriyor..napcğmı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?