1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Hoşbulduk canım:) en son evlenmeden önce 55 dim aradan geçti 6 sene 1 çocuk ve onlarca kilo zaten hepimiz bir azimle başlıyoruz inşallah hedef kiloya gelene kadar kimse azmini kaybetmez :))
bende 5 ay önce doğum yaptım..hamilelikte 8 kilo verdim ama lohusalıkta aldım.. özel birşey yaptınız mı kilo vermek için..

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim ben de yazarım burdan yediklerimi aylardır vercem deyip deyip veremedim bir türlü

ondan vazgeçtim zaten canım kabak ve patates haşlaması yaptım limonlu ve zeytinyağlı yanında da salata ve ayran daha yemek yemek yok belki bir meyve ve suuuu :))

hoşgeldiniz bayanlar. bende pirinç tüketmeyenlerdenim çokta masum olduğunu düşünmüyorum

bayanlar azmettikten sonra verilmeyecek kilo yok insanlar o kadar uçuk rakamlarla kilolar veriyorlar ki. bende örnek olcam size :)

Mrb kizlaaarr... hepiniz harikasiniiz bndr su anda diyetteyim baya azimliyim hatta su uc gündur aslinda diyete baslayali iki hafta olacak ama gecen hafta pek azimli degilim bu hafta basindan beri daah azimliyim araniza katılmak istiyorum azmimi kaybetmemek icin konuyu bastan sona kadar okudum konu sahibunin eline saglik ins hep birlijte istedigimiz kilolara ulasiriz...
Bu arada bnde 8 ay once dogum yaptim birz fazlaliklarim var onlardan kurtulmak istoyorum... 26 martta diyete basladim o.gun 60.400 du kilom bir hafta sonra 1 nisan da 59.70 e inmistim azda olsa vermistim buda beni motive etmisti bu hafta daha sıkı diyet ve spor yapiyorum bu hafta bir kilo kesin giderrmis gibi geliyor bana boyum da kisa 1.59 ideal kilom en fazla 55 once elli bese dhaa sonra 50 ye kadar inmek incecik olmak istiyorum

Bnde kisaca anlatiim.bu arada
Sabah guzel ve hafig bir kahvalti yapiyorum
Oglen karnabahar brokoli falan hasliyprum uzerone yogurt dokup onu yiyorum ikindin meyve yiyorum az az sonra yuruyuse cikiyorum bi saat tempolu yuruyorum arti egzersiz yapiyorum yarim saat dha sonra eve donuyorum bir bardak tarcinli sut iciyorum daha sonra aksam yemegimi saat altidan once ve yine hafif bir sekilde daja sonra baska bsiey yemiyorum gunu kapatiyprum.birde yesil cay iciyorum gunde bir iki defa ona da yeni basladim tadini da hic ama.hic sevmedim midem.bulaniyo içerken

günaydın kızlar dün sabah tartıldığımda 66.100 idim bugün tartıldığımda 65.700 sizce normal mi yoksa tartım mı bozuk ?

İns ama.bu sekilde yapmaya baslayali daha iki uc gun oldu boyle gidersem.veririm.ins :) yaa su Yeşilçayi nasil icebilirim.onu dusunuyorum bn yaa
burnunu tıka bir dikişte iç :))) o kadar kötü değil onun tası ya belki limon damlatabilirsin birkaç damla

bende 5 ay önce doğum yaptım..hamilelikte 8 kilo verdim ama lohusalıkta aldım.. özel birşey yaptınız mı kilo vermek için..

Doğumdan sonrada alınıyor canım ister istemez süt olucak diye ama su hem süt yapar hemde kilo vermeni kolaylaştırır ben sabah kaltığımda yarım limondan biraz fazla bir bardak su ya sıkıp içiyorum, günde 2 bardak yeşil çay, içebildiğim kadar su en az 1.5 litre belirli bir diyetim yok en iyi diyetisyen insanın kendisidir. Makarna, hamur işi, pilav, yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum bu kadar :))

spor yaptınız mı? bi de ara öğün ve akşam yemeği yediniz mi_ diyetisyenlerin çoğu bunları öneriyor..napcğmı şaşırdım

spor yapıyorum evde kendimi fazla yormadan ip atlıyorum 5-10 dk. egzersiz yapıyorum ara öğün yemiyorum öğlen elma yiyorum çalıştığım için fırsat bulamıyorum yada eti form bisküvi ama akşam yemeğimi yiyorum hafif bir şekilde 19:00 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…