1 ayda bıktım

Aysemaysemmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
27
25
3
merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1 aylık tokat yemişsin hala misafir gelecek , temizlik diyorsun . Anan baban elin zavallısı gelsin sana vursun diye evlendirdi seni herhalde... bide ağladın yakınlık mı bekledin? Yemin ederim kadınların şöyle aciz aciz davranmalarına sinir sistemim bozuluyor. Ana baba bişey dese çan çan açılıyor o çene ama 🤦🏻‍♀️ Kendine tokat attırana kadar , ne diye vurup kapıyı çıkmadın .

Tokat attı ?
Ve sen ev, temizlik, misafir düşünüyorsun..1 ay da sana tokat atan adam 1 yılda neler yapar düşünebiliyor musun ? 25 yasında daha yaşı oturmamış biri ile evlenmişsin; evlilik bu evcilik değil.
Bana 1 ay da tokat atan biri ile değil aynı evde durmayı aynı semtte muhitte bulunmam. Canımı sokakta mı buldum be annem boşuna mı çekti onca eziyeti ey yavrum eyy .. anlayacaksınız da geç olacak.

Sen henüz anasını emen biri ile evlenmişsin tatlım, koca olmaz ondan.

Evlilik nasıl başladıysa öyle gider genelde.
Ya baştan böyle devam ederse evliliğin yürümeyeceğini anlamasını sağlayacaksın
Ya da sen vursan da boşanmayıp bu evde kalırım deyip sineye çekeceksin.
Şimdiye kadar okuduğum hiçbir konuda bir şeyleri sineye çekince erkeklerin aman hata yaptım karıma nasıl affettiririm deyip etrafında kul köle olduğunu görmedim, dozu daha da arttırıyorlar hatta.
Topla pılını pırtını sen kim olduğunu sanıyorsun da bana vurabiliyorsun deyip git annenin evine aklı başına gelsin.

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın

merhaba
Aklınızı başınıza almadan evlenince boyle oluyor işte. Evlilik kacmiyordu, acelen neydi?
Şimdi ya boşanacaksın, ya da yediğin dayakla yaşamayı kabulleneceksin. Ne diyelim şimdi biz sana?

İlaveten bebek meselesini silmişsin, konu silmek yasak!
Daha konunun arkasinda duramiyorsun, evliliğin acelesi neydi?

Lütfen çocuk yapmayın.Lütfen!

Aklınızı başınıza almadan evlenince boyle oluyor işte. Evlilik kacmiyordu, acelen neydi?
Şimdi ya boşanacaksın, ya da yediğin dayakla yaşamayı kabulleneceksin. Ne diyelim şimdi biz sana?

İlaveten bebek meselesini silmişsin, konu silmek yasak!
Daha konunun arkasinda duramiyorsun, evliliğin acelesi neydi?
hangi bebek meselesini silmişim arkadaşım hepsi duruyor
ayy ilginçsiniz gerçekten! şuraya dert paylaşmaya geldik bi dövmediğiniz kaldı!

yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
Öncelikle geçmiş olsun; herkes zaten gerçek hayatı düşünüp sana burada yorum yapıyor.
Doktor cocugun olmayabilir dediyse bile böyle bir adamdan değil çocuk, çocuğun ç sini yapmam.
1 kere vuran, gene vurur, 1 kere aldatan gene aldatır bu kanun böyle net ! bak bana evliliğimin 10. ayında aldatıldım hiçbirşey demeden çektim kapıyı çıktım ! al sana gerçek hayat.

hır, gür, kavga dayak olan bir evde mi çocuk yetiştireceksin ? sonra bu çocuklar bir birey olacak ve onlardan hayırlı, sakin mutlu bir evlat olmalarını bekleyeceğiz, öyle mi? bence siz biraz gerçek hayatı düşünün.

Kendinize kiymet verin siz degerlisiniz ve o degeri gormeyi hak ediyorsunuz bunu hep tekrarlayin icinizden. Bebek sahibi olmak en basit sey evet anliyorum nakil olmussunuz olmayabilirmis vs ama bu bebegi mutlu huzuru yuvada anneli babali yetistiremedikten sonra ne onemi var kendi mutsuzlugunuza bir de bebek ortak olacak. Kendinizi biseylere mecbur hissetmeyin hepimiz milyonlarca sorun yasiyoruz evliligimizde tabiki kimse mukemmel evlilik yasamiyor ama fiziksel siddet ve daha da muhimi size psikolojik baski ve siddet uyguluyor esiniz. Buna musade etmeyin

Anlasilan bebek icin evlenmissin
Asik oldugun icin evlendigini sanmiyorum
Erkekler anca 40. Yasda adam olabiliyolar yani coooooooook gec olgunlasiyolar
O yuzden yasi kucuk daha
Yani cnm ya bebek dogurup herseyi sinene cekeceksin yada ayrilacaksin
Bu tip tartismalar hic bir zaman bitmeyecek cunku

Back
X