1 ayda bıktım

kıza destek olacağınıza köstebek oluyorsunuz
ne yapsın misafirlere ay pardon kocamla kavga ettik bana tokat attı deyip oturup ele güne karsı kendini mi güldürsün
aileleri araya koymamak gerekiyor benim ailem yok kocamın aileside asla aile içimize karışmaz evlilik 2 kişiliktir
konuş kocanla sakin bir şekilde erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın

Ve tabi koca hakkı eğitim hakkından anne baba hakkından ve hatta yaşama hakkında bile önde gelir!!!!

erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın

Şunu hangi kafayla yazdınız acaba? Ya da olaya herhangi bir kafa dahil oldu mu?

Bugün öğrendik ki komşumuz eşini uzun zaman aldatmış. Karısını ve 10 aylık oğlunu evden gönderdi bir hafta önce. Simdi ev sahibine haber vermiş "kız arkadaşım eve taşınıyor" diye. Tabi erkektir hakkıdır, erkekler her zaman haklıdir çünkü.
kocalar hiç gitmez birde
gittiysede kesin suclu yine kadindir

kocalar hiç gitmez birde
gittiysede kesin suclu yine kadindir

Aynen öyle. Komşumun oğlu daha 10 aylık. Kaç aydır diğer kadın varsa eve taşınacakmis şimdi. Böyle "erkekler her zaman haklıdir" kafası nerden geliyor bilmiyorum. Eşimi gerçekten çok sayarım,ama ne ben ne kadar insansam oda o kadar insan. Hatasız kul yok şu dünyada.

Aynen öyle. Komşumun oğlu daha 10 aylık. Kaç aydır diğer kadın varsa eve taşınacakmis şimdi. Böyle "erkekler her zaman haklıdir" kafası nerden geliyor bilmiyorum. Eşimi gerçekten çok sayarım,ama ne ben ne kadar insansam oda o kadar insan. Hatasız kul yok şu dünyada.
sen bilmiyorsun arkadaşım kadın sevişmemiş başka kadina itmiştir kocasini

gerçekten amacım eleştirmek değil ama merak ediyorum hanımefendi. Gerçekten nereden buluyorsunuz öyle tipleri? Tokat atmış birde. :olamaz:

merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum içimi dökmek için yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
sevgiliyken de çok kavga ederdik. ama dünnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bak kardeşim diyeceksin, ben onun oğlunun eşiyim, bana kuzum desin bağrına bassın, bir diyeceği bir şey varsa da yavrum kuzum bak bunu bunu istiyorum gel yapalım desin, seni doldurup aramızı bozmasına gerek var mı diyeceksin. Bana yakınlık göstermediği için kendimi kötü hissediyorum yalnız gittiğimde bana kötü davranıyor diyeceksin. Senin anan benim anam işine girerseniz bir urganı kırarsınız. Kaynanalar da arayı idare etmeyi bilmiyor bu ne biçim büyüklük?
sen de haftasonu planını kocanla beraber yap, temizliğin yemeğin ucundan tutmasını sağla baktın olmuyor arada yardımcı çağır. İki aileyi de kırmadan gidin.
Evliliğin ilk ayları kavgalar olur olmasına da tartışmanın bi adabı vardır. Gürültüyle kırmayla tokatla olmaz o işler. Evlilik aileleri de içine alam bi kurum, ya o deveyi güdersiniz ya o diyardan gidersiniz.
misafire de bir bahane bul gelmesin, canından kıymetli mi?

Daha çiçeği burnunda yepyeni evliliklerde böyle şeyler okuyunca gerçekten çok üzülüyorum. Hiç mi sevmeden evlendin be adam karşındaki kadına hiç mi saygın yok da tokat atabilme cüretini gösteriyor?
Zaten hep aileler kışkırtıyor da sonra çiftler arasında böyle sorunlar çıkıyor, ikinci bir kez size el kaldırmasına izin vermeyin, çünkü bir ayda bunu yapan adamın yıllar sonrasını düşünemiyorum.

kıza destek olacağınıza köstebek oluyorsunuz
ne yapsın misafirlere ay pardon kocamla kavga ettik bana tokat attı deyip oturup ele güne karsı kendini mi güldürsün
aileleri araya koymamak gerekiyor benim ailem yok kocamın aileside asla aile içimize karışmaz evlilik 2 kişiliktir
konuş kocanla sakin bir şekilde erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın
Bu dedigin erkeklerin ve ailesinin cikis noktasi kol kirilir yen icinde kalir. Evin icinde ben erkegim ben buyugum benim lafim gecer hatta benim kufurum tokatim uckurum gecer. kadin sen sus sen malsin ben seni aldim. kadin dizini kirsin evinde suspus otursun kadindir gulmesin gezmesin erkeginin sozunden cikmasin ama erkek oylemi o ulu o buyuk o ozgur o herseyi yapar donup dolasip evine geliyormu daha ne istiyorsun sen kadin. sus sen sukret kocan aksam eve geliyor. Sen onun anasina babasina kole olmak icin geldin o eve senin ailen ise figurandir. YOK YAA
Eyy kadinlar allah askina kendinize gelin yaa bukadar mi degersiz aciz goruyorsunuz kendinizi.
Anlatmaya calistigin ise o kapi kapandimi bir sen bir esin kaliyorsun. Onun mantiginida anlatayim iki kisi evlenir ve hayatlarindan sekil a da oldugu gibi ailelerini cikaramazlar hah iste tam bu noktada o laf soylenir. Biz artik ikimiziz butun kararlar butun yasanmisliklar ikimize aittir. Artik ananin babanin kardesiniz vs. Etkisinden cik onlar konusur olaylara dahil olur vs ama sonunda biz ikimiz variz bu odada o yuzden sadece ikimizi dusunup hareket et onlarin etsinde kalmadir.

merhaba
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da çok genç . 25 23.
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hiç gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık sürecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gün. o 2günde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna söyleyemediği şeyleri bana söylüyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dün oğluna şikayet etmiş. onun yüzünden dün kavga ettik. ben de bir sürü kötü şey söyledim, o da. yesyeni evi kırdık geçirdik. bana tokat attı.
kendimi düzeltmem lazımmış. allah aşkına benim düzelteceğim neyim var. gözlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık göstermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Misafiri iptal edin birşeyleri bahane edip. Kendinizi toparlayın. Yaşlarınız çok genç. Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz. Tokatla neyi çözdü? Hiçbirşeyi. Daha çok siz de kötü duyguları körükledi. Eşinizle diyaloğa girmeye çalışmayın. İyi kötü birşey konuşmayın. İkinizde sakinleşin. Sonra ondan adım bekleyin. Karşılıklı kötü sözler ikinizde söylemişsiniz bu anlamda ikinizde suçlusunuz belki ama dayak olayı hepsinin üstünde. Onun adım atması gerektiğini düşünüyorum

Benim olsam hemen boşanma davası açarım...kesinlikle değişmiyorlar..bu daha başlangıç olduğunu düşünürüm ,hayatımı böyle kimselere feda etmem...

1 aylık tokat yemişsin hala misafir gelecek , temizlik diyorsun . Anan baban elin zavallısı gelsin sana vursun diye evlendirdi seni herhalde... bide ağladın yakınlık mı bekledin? Yemin ederim kadınların şöyle aciz aciz davranmalarına sinir sistemim bozuluyor. Ana baba bişey dese çan çan açılıyor o çene ama 🤦🏻‍♀️ Kendine tokat attırana kadar , ne diye vurup kapıyı çıkmadın .
Aynen katılıyorum
Sana tokat atmış bi kere

merhaba
Ay anasının kuzusu evlendirmeseymis oglunu madem. Kızına kaynana gitme bana gel diye tembihliyodr oglunada gelin anasından cok bana gelsin niyeeee gelin kaynanasına hizmet etsin etrafında dönsün.. Yahu insan gibi söylesene oğlum arada caya çorbaya gelin iki muhabbet ederiz falan niye bu dedigini yaptırma çabası ben gercekten anlamiyorum benimde erkek kardesim var annemde ayağından engeli var daha doğrusu ev işinde mesela yardima ihtiyaci var kardeşimin eşi haftada 1 oturmaya gelse yeter iki güler yüz bukadar oldu bitti karı kocayı birbirine düşürmek nedendir bilmiyorum allah yardmcin olsun hadi kaynana ole kocada ole basinda isin zor

Adam tokat atmis sen misafire hazirlik derdindesin. Mustehak...
[/QUOT
yaa size çok kolay herhalde. müstehak falan bomboş şeyler. vurup kapıyı çıkmadım kapıları kitledi anahtarlarımı aldı.
ne diyim millete ay kavga ettik gelmeyin mi diyim. biraz gerçek hayatı düşünüp yorum yapın.
ben böbrek nakilliyim, doktor bir an önce bebek yapmalısın sonra yapamayabilirsin dedi de evlenme kararı aldık.
şurda dert paylaşıyoruz bilip bilmeden nasıl bir kadın diğer bir kadına nasıl müstehak der. şurda dert paylaşmışız biraz anlayın
Tamam müstahak ağır bir laf ama mantıklı düşün adam sana tokat atmış evden çıkamıyorsan ara anneni babani bu adam beni dövdü kilitledi eve gelin beni kurtarın de. Ve böyle bir adamdan çocuğun olacağına bence olmaması daha hayırlı. Sana birinci ayda el kaldıran adam ilerde o çocuğu da dövebilir. Mutsuz bir yuvaya çocuk getirme bence. Ayrıca allah bilir ol der olur zaman geçse bile. Ailenle aran nasıl boşanma kararına ne derler bilemem ama ailen senden yanaysa bence 1 dk bile durma. Öte yandan ailen desteklemese bile çalışan kızsın boşa kocayı yeni bir hayat kur kendine herkesten uzakta. Şu an önünde bir sürü seçenek var bence.

Daha çok gençsiniz ikinizde evliliğe alışma süreci ve tabiki evde veya dışarıda kimin sözü geçicek diye tartışmalar oluyor olmuyor değil..bütün bunları geçiyorum benim anlamadığım bir kadına el nasıl kaldırabiliyor bu erkek
Erkek diyorum çünkü adamlık bambaska birşeydir..dışardakilerden farkı yok onlarda erkek bu da erkrk..adam arasak nadir..
Öncelikle kadına el kaldırmayacagını o kocana söyliyceksin o hakkı yok onun daha sonra da kaynanana anne neden bu şekilde dolduruyorsun oğlunu daha yeni evliyiz birbirimize alışma sürecindeyiz dolduracağına hep birlikte bir aile olalım gibilerden de..
Ben kaynanaları da çözemedim zaten oğullarını paylaşamıyorlar sonrada böyle yeni evlilerde sorunlar çıkıyor..sana abla tavsiyesi canım çocuk yapma bak çok gençsiniz ilk önce evliliğinizi rayına oturtun ondan sonra çocuk düşünün..çocuk olduktan sonra boşanma olayı daha kötü oluyor..yani olan çocuklara oluyor ailesiyle mutlu yaşamak yerine parçalanmış bir ailede ordan oraya savruluyor..bu çocuk psikolojisi için hiç iyi değil..heh bana sen nerden biliyorsun bunları dersen annemle babam ayrı 13 yasımdaydım ayrıldıklarında çok kötü birşey ordan biliyorum..üstüne basa basa sana söylüyorum sakın çocuk yapma enazında birkaç sene yapma baktın düzelmiyor bosanırsın

Back
X