1 aydır aynı evin içinde küsüz

Bence her ikinizde de kusur var eşin krizi fırsata çevirmiş gibi. Bana biraz ilk duyduğunuzda aşırı tepki vermişsiniz gibi geldi en azından başbaşa daha sakin bir dille sebebini sorup düşüncenizi belirtebilirdiniz. Umarım problemlerinizi hallederseniz

Lafımı yemem almanyaya gitmeyecek zaten giderse gerçekten boşanma davası açıcam. Şu anki sorun 1 aydır barışmaya yanaşmaması konuşmaması
bence şu anda bile açabilirsiniz, 1 aydır konuşmamak görmemek nedir aynı evde?
çocuklarla hiç ilgilenmiyor mu bu adam?
çocuklar kaç yaşında, onlar bir şey demiyor mu?

Adamı neden tehtit ediyorsun? Boşarım demek yerine ne için olduğunu öğrenseydin önce, gezmeye ise senide götürmesini isterdin, iş ise ona göre süresini sorardın, ben almanyaya gidiyorum demeside itici, sen gidebilir misin tek veya arkadaşlarınla?

Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
Tepki yanlış ama bende olsam aynı tepkiyi verirdim O ayrı Canım benim bizde 1 ay küs kaldık inada bindirdi ne aradı ne sordu herkese bitti dönüşü yok dedi ama gel bir anlaşma yapalım çocuk bir yaşına gelene kadar duralım dedim koşa koşa geldi daha 1 hafta oldu barışalı unutuldu gitti sende bence az bir adım at mesela boşarım demek istemedim diye bir mesaj at mesela mutlaka oda sana adım atacaktır bazı erkekler çok inat oluyorlar karşıda n bekliyorlar herşeyi 10 yıllık karısısın öyle bir lafına boşamaz seni ki herşey bitmiş olsa mutlaka belli ederdi kendini

ALmanyaya gidiyorum gezmek için deyince beynimden vurulmuşa döndüm öfkeme yenik düşerek başanırım dedim daha sakin olabilirdim ama olamadım. Ben fedakarlık yaparken kendi özel hayaım

Iste fedakarlik yapmayacaktin. Adama pasa muamelisi yapiyorsun sonrada cidden o adamin totosu kalktiginda ve pasa gibi davrandiginda "noluyoruz" diyorsun. Halbuki asil hata ilk basta yapildi, totosunu bu kadar kaldirmak ile.

Ve bosanmak çok tehlikeli bir kelime evlilikte. Öfke ile söylenilcek bir kelime degil. 1 ay küs kalinan bir evlilik zaten evlilik degil artik. Ikinizde kendi yolunuza bakarsaniz daha iyi olur bence.

Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
Asla küsme evin icindede gölge gibi kendini geri çekme. Sen dediğini yaptirmisssin .sonuca odaklan. Onun bu yarışma sonunda bir şekilde acisini çıkaracağını biliyordun. Pes etme. Onun inadını yontmak icin sabırlı ol. Her zaman söy lediğin sözün arkasında ol ama kocanın tavirlarina gurur yapıp sende iyice alingan olma. Onunla evde konuş ihtiyaclari iste.çocukların huzuru icin konuştuğunu soyle. Süslü bakımlı ol dikkatini çek hayatına normal devam et. Zamanla pes edecek

Almanyaya gezmek icin gidiyosa gitsin.sizde daha sonra bi tatil ayarlayip cocuklarinizi ona emanet edip bir ulkeye gezi planlasaydiniz.

Yürüsün taaaa Almanya ya kadar yolu var.

Karar bildirmiş doğrudan evlisiniz siz ev arkadaşı değil

Armada’sıyla gideceğine ailesi ile çocukları ile gitmesi daha doğru olur.

Ama evlilik hayatından sıkılmış biri gibi geldi bana.

Burda bu yazılanları okuyunca imana gelesim geliyor.
Hayat tek seferlik değil mi? Mutlu olmak varken isanların evlilik kisvesi altında birbirlerini böyle kısıtlayıp mutsuz etmelerine hiç anlam veremiyorum. O Almanya ya gidemez, siz evde sürekli çocuk bakıp hayatınızı yaşayamazsınız, birbirinizle konuşup anlaşmaya da yanaşmıyorsunuz belli ki.. Niye yani? Mazoşist misiniz çift olarak?

Neden ben konuşmalıyım anlamıyorum. O bu durumdan küslükten memnunki konuşmak istemiyor uzlaşma gibi bi çabası da ok herkes kendi hayatını yaşıyor
Onun gözünde de siz bu durumdan memnun görünüyor konuşmak istemediğinizi düşünüp bu yüzden bir çaba sarfetmediğinizi düşünüyordur
. Herşey karşılıklı.. Yalnız eşiniz size danışmadan bir plan yaparak hata yaptı evet ama hemen herşey üzerine yemin ederek boşanırım demek daha kötü bir durum.. Üzgünüm ama bunu bir erkekte bir kadına söylese gurur ve onur kırıcı bir erkek de bir kadına söylese onur ve gurur kırıcı bir durum.. Boşanırım demek bu kadar kolay olmamalı.. Yalap şap bir ilişkiye dönüyor artık böyle böyle ilişkiler..

Almanyaya arkadaslarla "gidiyorum" bi de gidiyorum diyor yani. Bu nasil bir başina buyrukluk yahu sizinle kac kere Almanyaya gitti de arkadaslariyla gidiyormuş şimdi. 😳😳
Ben anlamiyorum insanlar neden evleniyor. Eşinle vakit gecirmek, birlikte biseyleri gormek, yaşamak için degil mi?

10 sene evli durup cocuk yapmasaymiş madem kafaya bak yahu. Bence sizi sevmiyor ama coluk cocuk var diye boşanmakta istemiyor gibi 1 ay boyunca birbirinizin golgesini goremeyecek kadat inat olur mu ayni evde mumkun degil.

Bana da bir sey deyince direkt bosarim seni dense ben de inada bindiririm dogrusu.
Ha esinizin yaptigi dogru demiyorum ama sizin uslup da oldukca yanlis.
Evliliginiz bitmis bence de.

Almanya ya gitmemesinin sebebi, sizin razı olmayışınız mı? Yoksa, çıkan başka bir zorluktan dolayı mı plan iptal olmuş? Bunu biliyor musunuz? Eğer siz istemediğiniz için gitmediyse, tribini nazını 1 aydır çekmişsiniz zaten. Küsmekle olmaz. Her durumda, bir şekilde karşılıklı bu konuyu konuşmalısınız.

Almanyaya gidiyorum dediginde benim fikrimi sormadin deyip ben razi degilim ama gitmek istiyorsan yapacak birsey yok deyip topu ona atsaydin hakli olabilirdin. Oysa sindi haksiz pozisyona dusmussun. Gitseydi dondukten sonra da su surati siz ona yapsaydiniz karsilikli kusmek yerine.
Iki cocukla birsey yapmiyorum o da gidemez demek sidik yarisi gibi olmus. Siz de yavas yavas kendinize vakit ayirin cocuklari ona birakip.

Almanya’ya gidicem lafı üzerine hemen boşanırım demeniz uygun olmamış bence daha açıklayıcı bir dil ile anlatabilirdiniz.

Almanya ya gitmesi neden sıkıntı sizin için sizde ailenizin yanına gitmişsiniz hem tek başınıza bir yere gitme imkanınız olsa çocukları bırakıp gider misiniz?Yani bende şuraya gidecem dediniz ve sorun oldu mu

Konuyu okuyunca biraz gerildim.
cunku ben de bilet kovalamayi severim,buldu mu alirim. Aileme de son haftalara kadar soylemem.
En yakin mesela bir aydan az bir zaman sonra yurtdisina gidecegim ve hala evdekilere konusunu acamadim.
Ama sebebi evdekilerin bu durumdan memnuniyetsiz olmasi- memnuniyetsiz bir suratla karşılaşıp canımın sıkılacagini bilmem, kavgadan gerginlikten olabildiğince kacinmam. Bazen annem de sizin gibi tepki veriyor - umursamamaya çalışıyorum. "Bu benim hayatim, allah koca kainati yaratmis-su kadarcik sehirde bir ülke daha gormeden oleyim diye mi?" Falan diye demogoji yapiyorum.
Düşünüyorum da evliyken esim bana "asla tek basina yurtdisina cikamazsin-ciktigin gibi yeminle seni bosarim" falan dese... kafese kisilmis gibi hissederdim herhalde. Ki ailem ile yasarken ve istedigim yere kavgalar kusluklerle gitsem bile bazen bu hissi yasiyorum ve sevmiyorum.
Bilmiyorum ya...belki de boyle kavgalar yasamamak icin - kafese girmemek icin yasi otuzladim neredeyse evlilik düşünmüyorum asla ...
Eşiniz size soylemeli ve onay almaliydi elbet ama acaba soylede onay verir miydiniz? Tavrınız her zaman böyle sertse bundan korkmus olabilir.
Ayrica arkadasi kim? Neden almanya? Ne zaman??
Keske bagirip cagirmak yerine "o da nereden cikti?" Deyip sorsaydiniz.
Ayrica ben su fedakarlığı yaptım bu fedakarligi yaptim diyorsunuz ama saçınızı supurge etmek sizin tercihiniz. Haftada bir aksam yemegi yapip esiniz geldigi gibi çıkın evden arkadaslarinizla buluşun. Ya da acik kuafor falan varsa gidin bakim makim yapin... neden yapmıyorsunuz? O sinemaya tiyatroya gidiyormus. Ne guzel iste. Sinema tiyatro tek erkeklere degil ki. Bazen de siz gidin
Kendinize zaman ayirin...ya da o is icin sehir disina cikmisken (okul probleminiz yoksa) annenize falan gidin...

bi ay ayni evde küs kalmak büyük basari
biraz gereksiz tepki gostermissiniz,

Ayyy almanya nedir Allah aşkına bula bulada orayı mi bulmuş. Ya sabır ya. Haklisiniz mesele almanya değil bunca sorumlulugun içinde kendi keyfini düşünmeye çalışıp kafasının dikine gitmesi . Hatasını anlaması için sessiz kalın diyeceğim 1 ay olmuş .. pes

Şimdi okudum konularınızı.Eşiniz çalışmıyor mu?
Ayrıca eşiniz zaten çok küfür eden ve süreklı kusen biriymiş.Neden kendınıze bunu yapıosunuz?Adam bence boşanmak istiyo.Ben bu evlılıkte huzur goremıyorum.2 tane cocugu var onlarla damı ılgılenmıyo.Bu nasıl bir tavır?

Back
X