1 aydır aynı evin içinde küsüz

Karşılıklı hatalarınızı zaten yazmışlar benim diyeceğim şu ki eşinizle sakin bi tavırla konuşmanız gerek. İkinizin de çocuklar ve iş dışında yaşam zamanlarınız olmalı. Eşiniz de istediği yere gidebilmeli siz de. Bence eşinizle bunu konuşun. Bir plan yapılacaksa birbirimize haber vermeliyiz. Benimde gitmek istediğim zamanlar olabilir senin de şeklinde bir konuşma yapabilirsiniz. 1 ay küslük çok yersiz sizler ayrıca ebeveynsiniz. Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama bir şeylerin ters gittiğini hissederler. Konuşmayı başlatmakla yanlış bişey yapmış olmazsınız zaten sizin dediğiniz olmuş adam gitmemiş. Sen ben olayına dönüştürmeyin. Kolaylıklar diliyorum.

Tepkiniz cok yanlis. Gitmesini istemiyorsaniz bile farkli sekillerde ifade edebilirsiniz. Sizin verdiginiz tepkiyi bana esim verse ben de sinirlenirim. Boyle kisitlamali evlilik olmaz. Illa kisitlayacaksaniz da bari caktirmadan kisitlayin, ne bileyim tabi askim sen git ben de yalniz napiim cikar sunu sunu yaparim, ne zamandir kizlarla cikacaktim aksam meyhaneye gideriz falan deseydiniz.

2 tarafta eşit ölçüde haksız. Sizin hemen boşarım demeniz onun 1 ay küs kalması. Pek sağlıklı bir evlilik değil bence

Görünen o ki ;O sizi sevmiyor .

Siz de boşarım diyebiliyorsunuz.ama siz seviyorsunuz.tükürdüğunuzu yalayabildiginize göre...

Bu evlilik devam da etse bitse de tek üzülen hep siz olacaksıniź.

Son bişey,sevgisizlik ayrılıktan daha zor...

Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
2çocuk varken nasıl birbirinizin gölgesini dahi gmrmüyorsunuz anlayamadım.

Almanyaya arkadaslarla "gidiyorum" bi de gidiyorum diyor yani. Bu nasil bir başina buyrukluk yahu sizinle kac kere Almanyaya gitti de arkadaslariyla gidiyormuş şimdi. 😳😳
Ben anlamiyorum insanlar neden evleniyor. Eşinle vakit gecirmek, birlikte biseyleri gormek, yaşamak için degil mi?

10 sene evli durup cocuk yapmasaymiş madem kafaya bak yahu. Bence sizi sevmiyor ama coluk cocuk var diye boşanmakta istemiyor gibi 1 ay boyunca birbirinizin golgesini goremeyecek kadat inat olur mu ayni evde mumkun degil.
Ben de ona kızıyorum beni hiç uçakla bi yere götürmemişken kendi gitmek istemesi kabul edilemez bi şey benim için.
Beni seviyorsa benim için çabalasın istiyorum bitmiş bir evlilik var barışmaya konuşmaya çabalasın diye bekliyorum. Tabi o da benden bekliyor nereye kadar böyle gidecek ne yapmam gerekir hiç bi şey bilmiyorum

Bu arada dün annesinin doğum günüydü kv ye çocukları almaya gittiğimde büyük kızım orda kalmak istedi. Bende kızım zaten bütün gün görmüyorum seni özledim eve gidelim dedim o da pasta kesicez diye ağlamaya başladı 7 yaşında kızım. Ordan hemen kv çıktı sen burda kalıyosun deyince ben de hiç bişey diyemedem küçük kızımla eve gelmek zorunda kaldım. Oğlu kızım kv kayınbabam hepbirlikte doğum günü kutlarken ben mutsuz bi şekilde evde oturdum.

Keşke eşinize hemen gidersen boşanırım demek yerine, "Kendimize arkadaşlarımızla geçirebileceğimiz zaman ayırmamız gerekli tabii gidebilirsin ben çocuklarla ilgilenirim, sen gelince de ben bir tatil ayarlarım arkadaşlarımla o zamanda sen çocuklarla ilgilenirsin netice de şartlar eşit, görüyorsun ki bende iş-ev-çocuklar dışında kendime zaman ayıramıyorum" deseydiniz sonrasında bir daha Almanya'nın A'sını duymazdınız.

Bu akşamda ben eve geç gitmek istiyorum bi şekilde patlasın ya bitsin her şey yada uzlaşsın devam etsin daha fazla bu şekilde yaşamak istemiyorum.

Bu arada dün annesinin doğum günüydü kv ye çocukları almaya gittiğimde büyük kızım orda kalmak istedi. Bende kızım zaten bütün gün görmüyorum seni özledim eve gidelim dedim o da pasta kesicez diye ağlamaya başladı 7 yaşında kızım. Ordan hemen kv çıktı sen burda kalıyosun deyince ben de hiç bişey diyemedem küçük kızımla eve gelmek zorunda kaldım. Oğlu kızım kv kayınbabam hepbirlikte doğum günü kutlarken ben mutsuz bi şekilde evde oturdum.
Bu akşamda ben eve geç gitmek istiyorum bi şekilde patlasın ya bitsin her şey yada uzlaşsın devam etsin daha fazla bu şekilde yaşamak istemiyorum.

Neden bu şekilde hayatı zorlaştırıyorsun arkadaşım kendine?
Bile bile mutsuzluk,stres,huzursuzluk çok zor.
Yapma bence artık.

Sizi yıldırmaya calisiyor ellemeyin küsün. Adim atmayin
Aynı şekilde düşünüyorum ama oda çok inat benim ailecek burnumu sürtmek istiyorlar adım atmayarak bu işin sonunu inanaın ben de bilmiyorum ama bu akşam eve geç giderek onu patlatmak istiyorum

Neden bu şekilde hayatı zorlaştırıyorsun arkadaşım kendine?
Bile bile mutsuzluk,stres,huzursuzluk çok zor.
Yapma bence artık.
ama hep ezilen ayağına giden konuşmak için çabalayan olmak istemiyorum. Çok mutsuzum ama benim için çabaladığını görmek istiyorum göstermiyosa zaten bitmiş demektir

Keşke eşinize hemen gidersen boşanırım demek yerine, "Kendimize arkadaşlarımızla geçirebileceğimiz zaman ayırmamız gerekli tabii gidebilirsin ben çocuklarla ilgilenirim, sen gelince de ben bir tatil ayarlarım arkadaşlarımla o zamanda sen çocuklarla ilgilenirsin netice de şartlar eşit, görüyorsun ki bende iş-ev-çocuklar dışında kendime zaman ayıramıyorum" deseydiniz sonrasında bir daha Almanya'nın A'sını duymazdınız.
Haklısın ama o ana insan o kadar mantıklı düşünemiyor beynimden vurulmuşa döndüm gerçekten gidicez diye emirvaki yapınca

ama hep ezilen ayağına giden konuşmak için çabalayan olmak istemiyorum. Çok mutsuzum ama benim için çabaladığını görmek istiyorum göstermiyosa zaten bitmiş demektir
Çabalamıyor işte arkadaşım.
Görmüyor musun gerçekten?

Tepkiniz aşırı olmuş. Boşarım demek eşinizin sizden soğumasına neden olmuş gibi.
Siz ben 2öocukla fedakarlık yapıyorum demişsiniz bu sizin tercihiniz.bende 3 çocukluğum ama kendime de vakit ayırıyorum eşimle çocoklarımla aktivite planlıyorum eşimin ve çocuklarımın sevdiği şeyler yapıp hepimiz eğleniyoruz.
Benim eşimde 1jafta gittiği oluyor bende kendime ona göre plan yapıyorum.en son annemi çağırdım miss gibi ana kız torunlar gezdik yedik içtik.
Tepki vermeden önce bir konuşsaydınız çeşke.
Hep böyle tepki veriyorsanız eşiniz maalesef artık katlanamıyordur.sizinle iletişim kuramıyordur. On yıllık evli de olsanız aranızda sağlıklı iletişim yok

1 aydir konuşmamak bu cok değişik geldi , burnunuzu sürtüyor güya ama evililik sarsılmış. Sizinde hataniz var hemen boşanırım demeniz de saçma olmuş eve gidince sakince konuşmalıydınız. Boşanırım dediğiniz için mi gitmedi onu anlayamadım o adam bundan korkup gitmese 1 ay neden evliliği boşanmaya sürüklesin.

İşleri baya zorlaştırıyorsunuz. Sizde inatçısınız galiba.çocuğunuz kalmak istiyor güzel bir aktivite var.hem kendinize hem çevrenize negatif enerji veriyorsunuz böyle yaparak kendimize zarar veriyorsunuz.onları bu tavırla yola getiremezsiniz.bu akılla yalnız kalırsınız.
Eşiniz ve ailesi aman ne hali varsa görsün modunda sizin için.
Oturup ailecek ne güzel vakit geçirebilirsiniz.çcuklarınızda mutlu olurdu

Yani boşarım çok ağır olmamış mı sizce de
Hadi o an düşünemedim bu laf çıktı ağzımdan diyorsunuz aynı gün konuşup o yanlış bir tepkiydi diye başlayıp kendinizi ifade edebilirsiniz yani üzgünüm ama haksizsiniz

Back
X