1 aylık burnuşum kızlar yorumlarınızı heyecanla bekliyorumm :))

Evet kemer yoktu çok hafif burun ucumun egikliginden dolayı var gibi duruyordu ama duzelttim dedi. Yanlari genişti evet duzeltilti teşekkürler :))

güzel olmuşsorum şu sağlık problemi varmıydı ve ameliyat nasıl geçti ne olur beni aydınlatın çok korkuyorumm:18::18:

çok doğal maşallah canım. başka insanlarınki hemen iyileşme olmuo sanırım senin 1 ayda turp gibisin maşallah.acıdımı ameliyattan sonra nebilim biraz ayrıntılı anlatırmısın :)

güzel olmuşsorum şu sağlık problemi varmıydı ve ameliyat nasıl geçti ne olur beni aydınlatın çok korkuyorumm:18::18:

Korkmayi gerektirecek birşey yok inan hissetmiyordum agrin sizinda olmuyor ben en büyük sikintiyi sisliklerden dolayı cekmistim psikolojim alt usttu ama şuan iyi ki yaptirmisim diyorum eski halinden çok çok iyi daha güzel ve mutluyum. Sağlık problemi derken yaptirdiktan sonra mi?

çok doğal maşallah canım. başka insanlarınki hemen iyileşme olmuo sanırım senin 1 ayda turp gibisin maşallah.acıdımı ameliyattan sonra nebilim biraz ayrıntılı anlatırmısın :)

Evet herkes şok halinde nasil boyle oldu diye ve ilk hallerimin forograflarinq bakiyorum gerçekten çok iyi iyileşmiş.. Doktora bugün gittim 1. Ay kontrolüne baya hızli iyilesiyorsun dedi. Bünye meselesi demek ki :))

Tabiki eskisinden daha güzel olmuş. Hem doğal olmuş kimse anlamaz. Başarılı :))

Selam arkadaşım,

Önceki halinle yeni halin arasında büyük bir fark var o da yaşın daha küçük durmuş şimdi :) ve çok daha hoş olmuşsun.

Sadece burun ucu ameliyatı mı oldun? ben de düşünüyorum.

Bir aylık burnuşum yorumları bekliyorum.. Burun ucum da büyük şişler inince geçer mi sizce ??

Bu ilk hali :))

Bunlarda yeni burnuşum..

Şimdiden teşekkürler :))

Burnunuz harika olmuş sağlıkta kullanın.
Benim de 1 ay oldu burnumdan ameliyat olalı fakat sizin kadar ilerleme gösteremedim
burnum hala çok şiş, sanki kemerim birazcık duruyo gibi ve hala üst dudağım hissiz moralim çok bozuk

İnanilmaz degismissn canm super olmussn cidden insananin ozguvenine katki sagliyo kendine guveni daha cok yerine geliyo darisi basimaa son 2 gunum kaldii :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…