1 aylık burnuşum kızlar yorumlarınızı heyecanla bekliyorumm :))

co cok begendım doğal ve havalı olmuş güle güle kullan
bnm 2. gunum meraktan catlıcam nasıl olacak dıye
sen amaliyattan sonra neler hıssettın?

Çok ağladım çoookkk ya güzel olmazsa diye elim yüzüm şiş çok korktum böyle kalcam diye vs :))

Arkadaslar ameliyata girerken neden aziiicik olsun burun ucu kalkikligi istemiyosunuz.en azindan dusukluge karsi bir onlem olur.bu arkadasimizin burun sirti cok guzel yuzune uyumlu.keske ucta azcik ama azcik kalkiklik olsa idi...

gayet hoş burnunuz var bende ameilyat olalı tam 20 gün oldu oldukça şişş ve sankı aşagı doğru eğilme var geçer mi sizce doktorumda kendi alanında gerçekten başarılı bir doktor güvenıyorum ama bu şişlikler gecince düzelir mi ucu ve sırtı :44:

Arkadaslar ameliyata girerken neden aziiicik olsun burun ucu kalkikligi istemiyosunuz.en azindan dusukluge karsi bir onlem olur.bu arkadasimizin burun sirti cok guzel yuzune uyumlu.keske ucta azcik ama azcik kalkiklik olsa idi...

Söylemiştim zaten canim ama ilk burun ucum baya dusuktu demek bu kadar kalkti.. Tekrar revizyon olabilirim ama şuan acikcasi memnunum..

Söylemiştim zaten canim ama ilk burun ucum baya dusuktu demek bu kadar kalkti.. Tekrar revizyon olabilirim ama şuan acikcasi memnunum..
onemli olan senin memnuniyetin. Burun ucu hic ameliyat olmasan bile yasliliktan dusermis.ben ona onlem icin kendimde kalkiklik istemistim.guzelde oldu.ameliyat olmak kolay degil.en azindan henuz olmayanlara kucuk bir tavsiyemiz olsun...

Ekstra bir kalkiklik istemediysen sisler inince burun eski seviyesine iniyor.suanki kalkiklik sislerdendir.

İstemiştim tatlım ama ne bileyim sanki zamanla aşağı atiyomus gibi geldi bana, zaten eskisi gibi olursa o zaman bu kadar eziyetimin hem maddi hem manevi anlamda hiç bi önemi olmaz umarım daha da düşmez 25günümdeyim..

Yok canim neden eskisi gibi olsun düzelir zamanla sıkma canını :)

yorumunu okuyunca çok şaşırdım, nasıl yani gülemiyorsun , ben 5. gün kocaman gülebiliyordum. doktorunuzu merak ettim.kim yaptı ameliyatınızı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…