1 aylık erkek arkadaşın ailesinin evinde kalınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz

ben eşimle evlenmeden önce 5 sene sevgililik dönemi geçirdim. o benim annemle tanışmıştı çünkü kiminle birlikte olduğumu özellikle güvenlik açısından bilmesi gerekiyordu, ama ben eşimin ailesiyle evlenmeden 1 yıl önce felan tanıştım, zaten akabinde söz nişan düğün vs.
hevesliliğe gerek yok. ne kadar mesafe o kadar kaliteli bi ilişkiniz olur..

bir de karantina 2 gunduz 3 gece suruyor en az. hic tanimadiginiz bilmediginiz insanlarin evinde tuvalet, dus, kisisel ihtiyaclar vs hic dusunmuyor musunuz? insanlar 3 gun boyunca evde misafircilik mi oynayacak hic ayagini uzatip oturmasinlar mi?

aileniz de garip yani. kizim ayip 3 gun insanlara rahatsizlik verirsin diyeceklerine seni basit gorurler demisler.

teşekkür ederim mantıklı açıklamanız için

1 ay böyle kararlar alıp tanışmak için çok erken değilmi başınıza bişey gelmesin?

Tabii ki gitme.
1 aylık sevgiliye tanışma olması da sacma da O senin annenle tanışınca senin de tanışman icap ediyor. Ama h içi git dışarıda Bi saat tanış geri dön.
Yani akıl dışı valla. Ne kalması.

Hiç tanımadığınız insanların yanında 3 gece kalmak mı? Hanı önceden 2-3 görmüş olsanız neyse...Sasirdim yani. Ben 3 senelik sevgilim olsa gidip kalmam. Tanımıyorum sonuçta. Önce bir tanıyayım sonra. Neyse siz gidin. Çaya, çorbaya yardım edin. Tam tersi ne hamarat kız bence gelinimiz olmalı derler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…