Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim mantıklı açıklamanız içinben eşimle evlenmeden önce 5 sene sevgililik dönemi geçirdim. o benim annemle tanışmıştı çünkü kiminle birlikte olduğumu özellikle güvenlik açısından bilmesi gerekiyordu, ama ben eşimin ailesiyle evlenmeden 1 yıl önce felan tanıştım, zaten akabinde söz nişan düğün vs.
hevesliliğe gerek yok. ne kadar mesafe o kadar kaliteli bi ilişkiniz olur..
1 ay böyle kararlar alıp tanışmak için çok erken değilmi başınıza bişey gelmesin?Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
Tabii ki gitme.Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?