1 aylık erkek arkadaşın ailesinin evinde kalınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
düşüncelerinizi merak ettim kızlar tabiki ailem daha öncelikli onları dinleyeceğim

Kaç senelik evliyim, eşimin annesinde üç gece üst üste kalmamışımdır. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz.

Bir aylık sürede daha sevgilinizi tanıyamamışsınızdır. Ailesini tanımak için erken değil mi? Kaldı ki tanışmak istiyorsanız da bu yatılı olmamalı. Karşı taraf için de oldukça sıkıcı bir durum olur.

Ve yasaklar bu gidip gelmeler olmasın diye var zaten.

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
1 ay içinde aileyle tanışmak neden? Ne acelesi var. Keşke önce birbirinizi tanısaydınız😃

Kaç senelik evliyim, eşimin annesinde üç gece üst üste kalmamışımdır. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz.

Bir aylık sürede daha sevgilinizi tanıyamamışsınızdır. Ailesini tanımak için erken değil mi? Kaldı ki tanışmak istiyorsanız da bu yatılı olmamalı. Karşı taraf için de oldukça sıkıcı bir durum olur.

Ve yasaklar bu gidip gelmeler olmasın diye var zaten.

dimi dusundum de, ogullarim yatili misafir getirse bir gun iyi hos da 3 gun bogar beni yani,
hele de boyle hassas bir misafir gelecekse.

yaziktir, azicik kayinvalide aday adaylarini da dusunun kizlar,
bir ilk tanismanin sokunu atlatalim, oguluslarimizi vericez kolay degil bizim icin de :KK48:

Basit kızı karmaşık kız olayını geçtim bak
1 ay diyoruz altı üstü 30 gündür sevgili olduğunuz birinden bahediyoruz
Canınızın hiç mi kıymeti yok
Belki ailesi manyak sapık deli?
Üstelik dışarı çıkmak da yasak istesen dönemeyeceksin
1 aylık ilişkide ben evine çaya gitmem sen kalmaya gideceğim diyorsun

Arkadaşlar merhaba acil önerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 aylık bir erkek arakdaşım var ailesinin yanına götürmek istiyor annemle falan tanıştılar aileside burdan 2 saat evleri hafta sonu yasağını orda geçircez benim ailem okadar orda kalınmaz seni rahat ve basit bir kız sanarlar ayıplarlar ve büssürü şey söyledi ailem ilk tanışmada kalınırmı seni istemezler falan filan diyor ve ben ortada kaldım nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz
Niye kaliyorsun ki?ustelik yasak degil mi misafirlik ? bizim ailede yasandi evet gercekten yuzune vuruyorlar

dimi dusundum de, ogullarim yatili misafir getirse bir gun iyi hos da 3 gun bogar beni yani,
hele de boyle hassas bir misafir gelecekse.

yaziktir, azicik kayinvalide aday adaylarini da dusunun kizlar,
bir ilk tanismanin sokunu atlatalim, oguluslarimizi vericez kolay degil bizim icin de :KK48:

Zaten sokağa çıkma yasağı var. Alıp misafiri şehri gezdireyim desen yapamazsın, bir öğün de dışarda yiyelim desen yapamazsın.

Tüm haftasonu aynı evin içinde, üstelik yeni tanıştığın biri. Düşündükçe içim daraldı. Benim yüreğimin geniş olmaması ile ilgili de olabilir, bilemiyorum.

Zaten sokağa çıkma yasağı var. Alıp misafiri şehri gezdireyim desen yapamazsın, bir öğün de dışarda yiyelim desen yapamazsın.

Tüm haftasonu aynı evin içinde, üstelik yeni tanıştığın biri. Düşündükçe içim daraldı. Benim yüreğimin geniş olmaması ile ilgili de olabilir, bilemiyorum.
ya ben haftasonlari ayni evde sevgilime sinir oluyorum koltukta benim canimin oturmak istedigi yerde oturuyorsun kalk diye sinirleniyorum bazen :D evde ilk kez tanistigin biriyle 3 gun aklim almadi insan yeri geliyor en yakinina tahammul edemiyor yani. benim de yuregim hic genis degilse demek 🤷🏻‍♀️

Basit mi sanar rahat mı sanar bunları çok önemsemem ama birincisi ilk aydan ailesiyle tanışacak bir şey yok ne acelen var daha erkek arkadaşını tanımıyorsun sıra ailesine nasıl geldi artı bir aydır tanıdığım kadın olsun erkek olsun kimsenin evinde kalmam herkese bu kadar çabuk sana güvendim imajı vermeyin bence

Merhaba. Ailenizi dinlemenizi öneririm. Daha bir aylık ilişki için aile ile tanışmayı erken buluyorum.
Hadi gittiniz kaldınız ya bir sorun çıkarsa ya evinize geri dönmek isterseniz sokağa çıkma yasağı var ve iki saat mesai var demişsiniz.
İyi düşünün derim

Ben şeye takıldım.Aileniz orda kalmanıza tamam da onlar seni hafif sanarlar seni istemezler diyemi istemiyorlar.Valla benim kızım böyle birşey dese ben onun için endişelenirim sadece.Tanıdığımın evine bile gönderemezken tanımadığım bir eve daha 1 aylık tanıdığı adamla asla göndermezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X