1 aylık evlilik ve ihanet

Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Boşanmayacaksanız yüz göz olmayın. Yok boşanırım hazmedemem bunu diyorsanız delil toplamaya bakın.

Planlarınızı adamın düzeleceği ihtimali üzerinden asla kurgulamayın. İnsanlar asla değişmez, düzelmezler. Dokuz sene bir adamı düzeltmeye harcamış biri olarak söylüyorum.
Ne kadar erken boşanırsanız o kadar huzurlu, mutlu ve güvenli bir hayata, ilişkiye, evliliğe sahip olma şansınız/hızınız artar.
Düzelmezler. Bu yüzde yüz. Hadi diyelim düzelecekler. Düzelmişleri var. Hazırda bekliyorlar. Gereksiz.

O kadar ki umarım ilk ve son duyuşunuz olur ihanet kendimi o kadar yeteriz hissettirdi ki tarifi yok bunun.
mutlaka öyledir.ne umutlarla evlendiniz kimbilir her kadın gibi.hayır madem daldan dala konmayı seven bir adamdı.sevgiliyken ya da nişanlıyken ayrılsaydı sizden.silah mı dayadınız kafasına nikah kıyalım diye?

Offf gene mi bahane
Yarın çocuk olur ona kıyamazsın sonra annene birşey olur ona kıyamazsın
Bir bakmışsın hayat seni kıyma yapmış
Nasıl biliyorsan öyle yap
Eğer affedeceksen telefonlara falan bakma
Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım

Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Yol yakınken boşan asla düzelmez...

Ne o benim telefonuma bakmayı nede ben onun telefonuna bakmayı tercih etmedik nerden bilebilirdim ki ben aramızdaki şeyin güven oldugunu sanardim..
Bazi kisiler cok saf oluyor sende oyledin bence telini karistirmadiginnicin degil. Sosyal medya instagram kullanimindan tanimadiklariyla ekleşmesinden falan anlayabilirdin

Burrrssss yani bu ne hız bir ayda da göz dışarı kayıyorsa herıf sizinle yasak ilişki fantezisi için evlenmiş

Çocuk yapma derim ben

Telefon saklama çevirip ortaya ters koyma bunlar zaten varsa sıkıntı kesin var, ve düzelir diye sakın bekleme 1 kere yapan hep yapar ki daha yenisiniz yani bu nedir! Hayatını zindan etme yol yakınken dön bence sonra çok daha üzülürsün sen ve o şimdi üzemem dediğin ailen daha kötü olur

Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Iyi de ne desin arkadaşım belli ki boşanmayacaksın. Bari deşeleme görmezden gel. Çünkü bu devam eder gider.

Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Babanızı bahane ettiğinizi çok iyi biliyoruz. Sizin gibi aldatıldığı halde bahanelerin arkasına sığınıp, boşanmak istemeyen çok kişi gördü bu gözler. O zaman aldatılmayı paşa paşa kabul edip evliliğinize devam edeceksiniz.

Duymak istediğiniz cevabı, kendi konunuza yorum olarak yazsaydınız o zaman.

Kocanızla size mutluluklar dileriz. Lütfen sıkı sıkı sarılın kendisine. Siz evde onu beklerken , dışarıda kendini bekar olarak tanıtıp , başka kadınların canını yakmasın.

Back
X