1 aylık evlilik ve ihanet

Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
E ne diye soruyosun o zaman burda? İstediğin cevabı verelim o zaman söyle ne duymak istiyosun. ne diyelim boşanma o zaman yaşa böyle buraya sormaya gelip cevapları beğenmemek biraz şov gibi geliyo bence gerçekten derdi olanların önünü kapatmayın

Sizi aldatan adamla aynı yatağa girmeye devam yani?

Peki, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.

Ve aldatan da affedildiğini görünce aldatmaya devam eder.

Başkalarıyla sevişip sevişip eve gelip hiçbir şey olmamış gibi hazırladığınız yemeği yiyen, kuruttuğunuz çamaşırları giyen, üstüne bi de sizle sevişen, yarın da kalkıp yine başkasıyla sevişecek adamı mideniz kaldırıyorsa

Biz daha ne diyebiliriz ki?

Bir aylık evlilik de bunu düşünen ileride sizin hastalığınızda hamileliğinizde veya modunuzun düşük olduğu ilgi gösteremediğiniz zamanlarda neler yapabilir bir düşünün derim. Yol yakınken çözüm bulun. Ama diyorsanız benim için sorun olmaz , affederim bizim için de sorun yok.:ukala:

Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Sakinnn. affetmeyin zaten ederseniz de. Sürekli. Aldatirrrr. İhanetin affı olmaz

Abooo daha 1 ay olmus bismillah..:KK57:
Konu sahibi olay yaratıp boşanmıcaksan( babanı bahane ederek!) Sineye çekip sus bence yüz göz olma ilk aydan. Evliliğin zincirleme kötü devam eder. Gerçi ortada evlilik var mı bilmiyorum:KK20:
Zorla mı evlendiniz görücü usulü mü veya maaşlar mı evlendi?
Kocanıza diyecek bir şeyim yok.
:sinirli:

Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Çok duygusalsınız. Hepimiz türlü hayallerle evleniyoruz ama bazılarımızın hayatı kabusa dönüyor. Yıllarınız gitmeden ayrılın.

Sevinin bence… Ya yıllarınızı verip üzerine bir de çocuk yapsaydınız! Ne yapacağım diye sormuşsunuz. Ne yapacağınız aşikar bence. Babanızı üzmek istermiyormuşsunuz ama uygun bir dille anlatılabilir. O da sizin bu durumda devam etmenizi istemeyecektir.

Hanımlar, 5 yıl sonra adam metresi ile evlenmek isteyip konu sahibini 2 çocukla kapı önüne koyunca hasta babası üzülmüyormuş bilip bilmeden konuşmayın.
Kadınlara verilen hakkı kadınlar kullanmıyor ya yanarım ona yanarım Arabistan’da kadınlar araba süremezlerken bizim ülkemiz de 1924 den beri haklarımız verildi bu nimet büyük bir nimet ama anlayana

H.efendi acımasız olmakla ne alakası var
Adam defolu iğrenç bir kişi
Ne yapıyorsun onu bunu bahane etme
Bu adamdan olmaz diyorum
Gene sen bilirsin
Sürüyle konu okudum bu minvalde
Sende onlar gibi

Adamın umrunda değil acıyı tek başınıza çeliyordunuz. Siz yuva kurdum sanıyorsunuz da adam hala bekar hayatında farkındaysanız
Arabeske bağlamadan hayatınızı kurtarın. Buradan yolunuza devam etmezseniz ömrünüz başka yataklardan size gelen bir adama yuva olmakla geçecek.

Yahu bir aylık evlilikte adam kudurmuş gibi kadın arıyor iki yıl geçse demek eve alenen kadın getirecek .Hala emek ameliyat vs.

Back
X