Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 1 aylik evliyim diyerek goz yumarsan bir kaç sene sonra da giden yillarina kiyamayip goz yumarsin. Bir anlik şeytana uymak degil eşininki. Zaten onun da affedilir tarafi yok. Eşinin şerefi falan yok. Kari kiz peşinde koşan bir zampara. Hayatta en zavalli en aciz insanlar kadinin kiçindan gozlerini çekemeyen, aç hayvan gibi akli fikri kadinlarla yazişmak olan insanlardir. Eşiniz de onlardan biri. Ya sineye çekeceksin ya da gerekeni yapacaksin. Hayat da karar da seninMerhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Araç sürmeyi geçtim, kütüphaneye gitmeleri yasakKadınlara verilen hakkı kadınlar kullanmıyor ya yanarım ona yanarım Arabistan’da kadınlar araba süremezlerken bizim ülkemiz de 1924 den beri haklarımız verildi bu nimet büyük bir nimet ama anlayana
Yok acıyormuş evliligine böyleleri boşanmaz anca bizim parmaklarımıza kast varDaha evliliğinin başındasın şimdiden böyleyse ilerde neler yapar. Boşa gitsin. Ya boşayacaksın ya da telefonları kurcalamayacaksın ve aldatılmayı kabulleneceksin.
Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Babanı bahane etme o üzülmesin diye boşanmaya ertelediğin baban cocukla baba ben geldim deyince çocuğun var evine dön evlilik sabır işi derse ne yapacaksın? Tek olarak her yere sığarsın ama cocukla geldin mi gözünün içine bakarlar dönsün barışsın diye çok tecrübe edindim cevremde çok varBabam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Affetmissiniz bile hanimefendi.Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Cidden sorun hattı kırmaması mı ? Buna ne akıl verilir aldatılmayı sindiriyorsanız devam sindiremiyorsanız yol belliMerhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Canım işte bu emeklerim emeklerim yüzünden günahsız yavrular doğuyor cocuk kurtarir diye cocuk da yapılıyor batan gemiye yük alınıyor yapma etme ! Nişanlıyken emek emek cay seti aldım perdemi diktirdim günlerce en güzel koltuk takımını aradım diye 1,5 aylik evlilikte emek diye bu adama güvenip yola çıkıp kucağında bebeginle dul biçare baba evine dönme güzel kardeşim!Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Sizin kendinize öneriniz nedir,ne yapmayı düşünüyorsunuz?Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Şimdi babanı üzmekten çok korkuyorsun ama ilerde kendini belkide çocuklarına böyle karaktersiz bi babayı layık gördüğün için onları üzeceksin.Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Yapacağın şey belli neden soruyorsunMerhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen