- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.370
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
nerede yaşlı ve hasta bir kadın/erkek görsem içimden kesin kızları aldatılıyordur diyorum hiç şaşmaz![]()
Aa nasıl![]()
1,5 yıl nasıl göz yumduysanız yine yumacak ya da boşanacaksınızMerhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Allah yardimciniz olsun. Zor gelebilir ama bunu kabul etmek gerekir asla degismeyecektir ve yasadiklarinizi unutturamicaktir. Guvenin ve sayginin olmadigi bi evlilik yurumez. Basindayken bitirin boyle gitmez.Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
İki çocukla kocanız tarafından tekrar tekrar aldatilip kapı önüne atıldığınızda daha çok üzülür.Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Hep aynı kafa bunlar, eşlerinden rahatsızlar gelip burda soruyolar önerileri beğenmiyolar kocalarına da evde canım cicim diyolardır tasası bize kalıyo ben üzülüyorum burdaKonu sahibi ortalıktan kayboldu
Muhtemelen bir tanecik kocişkosuna meyve hazırlayıp yedirmekle meşgul
Eee yeterince hizmet yapmazsa kocişkosu eve gelmez veya boşar diye korkuyor
“Bana bi akıl verin “ ne gibiMerhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Ya çok özür diliyorum alakasız evet ama, birkaç seferdir görüyorum sormadan edemeyeceğim artık. Gerçekten 63 yaşında mısınız?Böyle bozuk bir karakterde olan asla huyundan vazgeçmez. Bu davranışlarını ömrünce sürdürecektir.Yeminleri, sözleriyle oyalanırsanız kendinize de ailenize de haksızlık edersiniz. Zararın neresinden dönerseniz kârdır.
hep aynı bahane çünkü
ya anneleri ya babaları hasta boşanıp onları üzmek istemiyorlar.