1 aylık evlilik ve ihanet

Ya çok özür diliyorum alakasız evet ama, birkaç seferdir görüyorum sormadan edemeyeceğim artık. Gerçekten 63 yaşında mısınız? 🙈🙈
Ask olsun otri senden beklemezdim bunu. Ne soruyon kadinin m.o mesajlarina bakip bir ipucu bulsana

Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Ne emeği ya? Bir aylık evlilikte ne emek var bilen yazsın lütfen. Gören de 10 - 15 yıllık evlilik sanır. Nişanlılık döneminde bile adam aynıymış. Yok diğer hattını kırmışmış bla bla bla. Daha o günden bitirecektiniz, sim hattı kıracak kadar fingirdek bir adamla koşa koşa evlenince ne umuyordunuz? Sizle eğlendi benle evlendi mi yazıyordu gelin arabanızda?

Acı bir durummuş, niye şaşırdınız? Buraya nişanlıyken konuyu açsaydınız bütün üyeler uyarırdı sizi, bu adamdan koca olmaz evlenmeyin dedi. Hiiç babanızı bahane etmeyin. Açık açık yazın, ben boşanmak istemiyorum bana bu yönde tavsiye verin deyin. Vaktini ziyan etmek isteyen veya eline koluna acımayanlar yazar belki bir şeyler.

Ben 16 yıllık evliyim iki çocuğum var, emekse benimki emek acı bir durumsa benimki olur acı bir durum. Başıma gelse hiç bahane bulmam, madem beni sevmiyorsun der ayrılırım. Çoluk çocuğumuzun anne babası olmaya devam ederiz o kadar. Babam bilakis mutlu olurdu böyle bir adamdan boşandığım için.

Ne o benim telefonuma bakmayı nede ben onun telefonuna bakmayı tercih etmedik nerden bilebilirdim ki ben aramızdaki şeyin güven oldugunu sanardim..
Sana değer vermiyor seni kaybetmeyi göze almış çok pervasızca davranıyor sende ona şunu yaşat o evde yokken nakliyeciyi getir yuklet eşyaları aldatma delilleri al yok ol bir den uzaklaştırma kararı ve asla karşısına çıkma görsün gününü

böyle bir durumda boşanmak dışında başka bir yol görünmüyor . Başa gelen çekilir , insan her şeye alışıyor daha yeni evlisiniz çok uzun bir geçmişiniz de yok ortada çocuk yok bir şey yok. Bu olayın üzerine düşünüyor olmanız bile hata. daha 1 aylık evliyken bu arayışların içine girmiş biri size koca olamaz.

Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
O hayali tek başına kurmuşsunuz. Herif düşünmüyor hayali, yuvayı. Siz eğer böyle bir durumu kendinize yakıştırabiliyor, sindirebiliyorsanız bizlere mutluluk dilemekten başka bir şey düşmez tabi.

Ne o benim telefonuma bakmayı nede ben onun telefonuna bakmayı tercih etmedik nerden bilebilirdim ki ben aramızdaki şeyin güven oldugunu sanardim..
Ortada duran telefona güven duyup bakmamak ayrı bir şey, bir tarafın gizleyip saklaması ayrı bir şey.

En başından eşiniz bu niyeti taşıyormuş zaten. Üzgünüm ama benzer olaylarla çok başınız ağrır gibi görünüyor.

Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Telefonu kırınca konu kapandı mı?Sakinlestiniz.
Suc telefondaydı herhalde.
Bosanmayacaksanız kurcalamayın.

Çok acı ama gerçek bir durum var ortada..
Bu adamla bir ömür geçirebilir misiniz?
Bu hayallerinizin ilk yıkılışı ama muhtemelen son olmayacak..
Çok iyi düşünüp karar vermeniz lazım, evet belki boşanma süreci ve fikri şuan sizi korkutuyor ama ne yazık ki eşiniz zihniyetinde ki bir adamın düzelip eşine ve evliliğine saygılı bir insan olarak hayatına devam etmesi çok çok çok zor bir ihtimal..
Ben 15 yıllık evli ve bir çocuk sahibi bir bayan olarak diyorum ki bu gibi durumları sonrasında yaşadığınızda hazmedemeyecekseniz ki (nasıl hazmedilir oda meçhul) en başından daha fazla zaman geçmeden, daha her şeyin başındayken yolunuza bakmanız.
Çok gençsiniz inanın daha başka ne fırsatlar ne güzellikler çıkar karşınıza..
Özellikle çocuk yokken, sadece kendinizde mesulken lütfen çok iyi düşünün...
Ayrıca o gördüğünüz mesajlaşmanın ekran görüntüsünü alıp saklayın ve durumu ailenizle mutlaka paylaşın.
Değmeyecek bir adam için inanın kendinize bu acıyı yaşatıp bu karakterde ki bir insanla ömür tüketmenin size hiç bir faydası yok.
Belki söylediklerim şuan size çok zor geliyor, muhtemelen her şeyi düzeltebileceğinizi ve eşinizi doğru yola sokabileceğinizi düşünüyorsunuz ama inanın yaş geçtikçe yazdıklarımın sebebini anlayacaksınız.

Hakkınızda en güzeli ne ise o olsun inşaALLAH.

Bu bahane kabul görmez yalnız burda.
Sey var,hamileyim .
Onu deneyin bi.Bazıları bosanmamaya sebep görebiliyor,size destek vereceklerini düsünüyorum.
Hamile kalana kadar babasının hastalığı ile idare edecek mecbur ne etsin.

Hadım etme imkanın yoksa ayrılacaksın.
Yahu kocanın arkadaşı bile "evlisin" demek suretiyle uyariyor da kocan utanmadan sıkılmadan "fark etmez" diyebiliyor.
Yani bu adam zaten niyeti bozmuş.
Beyni yerine penisiyle düşünen insanlardan kurtulun derim.

Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Ben bu hayatta hiç kimsenin değişmeyeceğine inanıyorum.Eşiniz de değişmeyecek çok çok büyük bir istisna değilse ki hattı kırmamasından yola çıkarak istisna olmadıgını da rahatlıkla söyleyebilirim,sizi yine aldatacak.Siz buna layıkmısınız? Özenerek seçtiğiniz eşyalar ,kurdugunuz sofralar,mutlu olsun diye verilen tavizler vs vs hak etmek diye birşey yok ama sizce siz içinde bulunduğunuz durumu hak ettiniz mi? Zararın neresinden dönseniz kar ortada bir çocuk yokken onu hayatınızdan çıkartmanız kendinize ve ailenize yapacagınız en büyük iyilik,bugün üzülmesinden korktuğunuz babanız yarın o kişi yüzünden torunlarının mağdur olduğunu gördüğünde keşke enn basından bitseydi diyecek.
Ha ben yuvamı dağıtmak istemiyorum boşanmayı düşünmüyorum derseniz de arkasını getirmeyeceğiniz sineye çekeceğiniz şeyler için tepki verip yüzgöz olmayın boş yere

Ne emeği ya? Bir aylık evlilikte ne emek var bilen yazsın lütfen. Gören de 10 - 15 yıllık evlilik sanır. Nişanlılık döneminde bile adam aynıymış. Yok diğer hattını kırmışmış bla bla bla. Daha o günden bitirecektiniz, sim hattı kıracak kadar fingirdek bir adamla koşa koşa evlenince ne umuyordunuz? Sizle eğlendi benle evlendi mi yazıyordu gelin arabanızda?

Acı bir durummuş, niye şaşırdınız? Buraya nişanlıyken konuyu açsaydınız bütün üyeler uyarırdı sizi, bu adamdan koca olmaz evlenmeyin dedi. Hiiç babanızı bahane etmeyin. Açık açık yazın, ben boşanmak istemiyorum bana bu yönde tavsiye verin deyin. Vaktini ziyan etmek isteyen veya eline koluna acımayanlar yazar belki bir şeyler.

Ben 16 yıllık evliyim iki çocuğum var, emekse benimki emek acı bir durumsa benimki olur acı bir durum. Başıma gelse hiç bahane bulmam, madem beni sevmiyorsun der ayrılırım. Çoluk çocuğumuzun anne babası olmaya devam ederiz o kadar. Babam bilakis mutlu olurdu böyle bir adamdan boşandığım için.
Bacım emek emek tül perde diktiriyor minnoş gelirlerimiz günlerce en şık koltuk takımını en havalı yatak örtüleri arıyor halılar mobilyalar emek emek seçiliyor öyle kolay mı:KK43: bebeler şerefsiz baba ile mutsuz anne ile büyüsün ama emek emek seçilen koltuk takımıma koltuğumla uyumlu halima yazık olur sonra.....

Bir kadın olarak acımasız değil ama güçlü ve kararlı olmanız gerekiyor. Ben 9 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adam tam 40. gün yapmasını istemediğim daha önce yapmayacağına söz verdiği bir şeyi yaptı diye (bilgisayar oyunu oynamak) ertesi gün avukatın kapısındaydım. Tam 41. Gün boşanma davası açtım yani. Şimdi evliyim bir başkasıyla ve bir çocuğum var. Çok da mutluyum. Adamlığın yanından geçmeyen kişileri adam etmeye çalışmayın derim. Üzülen ve hayatı çalınan siz olursunuz sonunda ;)

Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Bu bahane.
Babani eminim sizin böyle bir adamla evli kalıp mütemadiyen aldatılmanıza hatta ilerleyen zamanlarda belki şiddet bile görmenize (genelde böyle oluyor) daha çok üzülecektir.

Bakın görümcem eşi de sizinki gibiydi. Karısından ayrılmak istemiyor ama sevgili olaylarından da geri durmuyordu. Açıkça beni böyle kabul et dedi. Üstelik bir de kızları var. Görümcem bir süre sabretmeyi denedi. Değişir döner yuvasına dedi. Ama ruh durumu da hiç iyi değildi. İlkokul mezunu bile olmayan, meslek sahibi olmayan kv m çekti aldı kızını o evden. Olmaz böyle iş dedi. Görümcem bir yılda anca kendine geldi. Boşanma davası açtı. Sözün özü adam daha ilk aydan belli etmiş ne olduğunu ve değişmeyecek. Olan size olur o adamla evli kalmaya devam ederseniz. Henüz çok gençsiniz yol yakınken dönün..

Back
X