1 aylık evlilikte ilk kavga

Sorunum konuyla ilgili degil ama nereye yazacagimi bilemedim esim benle iliskiye girerken videoya kaydetmis ve orda burda gostermis duyunca basimdan vurulmusa dondum ne yapmam gerekiyor sizce bu durumda

Adliyeye gidip, önce savcılığa suç duyurusu, sonra aile mahkemesine boşanma davası..

Şaka mısın? Kime göstermiş videoyu?

Adliyeye gidip, önce savcılığa suç duyurusu, sonra aile mahkemesine boşanma davası..

Şaka mısın? Kime göstermiş videoyu?

bu hanımın eskı sevgılısıde baskalarına haber etmıs
onlarda bu hanıma haber vermıs esın goruntulerını cekıyor dıye
eskı sevgılısı araya baska ınsanları gondererek hanıma nasıl ulasmıs
o kısılerle bu konuyu nasıl konusmus
ellerındekı ıspat nedır
kocan bıle bunu yaparken baskasına nasıl guvendın ya blof yaptılarsa o konusmaları kaydetıp baskalarına gosterıyolarsa dedım , sadece ne dedıgınızın farkındamısınız dedı bana
esınızı sonuna kadar dava edın dedım onada ses cıkarmadı
yanı kısacası konu gercek degıl

Evlilik böyle birşey işte para konular araya girince evlendiğiniz ''erkeği'' gerçek anlamda tanımaya başlıyorsunuz o maddi konularda planladığınız veya hayal ettiğiniz gibi dümdüz çizgide gitmiyor aksaklıklar oluyor çoğu erkekte maddi konularını evlenecek kıza açmıyor yani kapalı kutu süpriz yumurta gibi ,

Erkeklerin çoğu kadınların para konusuna karışmasını istemez am a tabi sen sıkı tut nasıl başlarsa öyle devam eder
hayır asla gömmem yazmıştımda telefonunu kredi kartlarını sık sık kontrol edicem. Çiçeği burnunda falanda değiliz bu mu evlilik diyorum bu mu??

Erkeklerin çoğu kadınların para konusuna karışmasını istemez am a tabi sen sıkı tut nasıl başlarsa öyle devam eder
Evet kesinlikle bu yaptiklari da ona ders oldu herseyle sen ilgilen ben maasimi ceker getiririm sana artik dedi insallah yapar. Sabah uyandigimda hafifledigimi hissettim

siz borç olayını halletmişsiniz ama ben nedense hala yalan söylediğini düşünüyorum. benim kardeşimde böyle. para ve borç ödeme konularında hep aynı yalanlar. anladığım kadarıyla 2 aylık maaş almadı çünkü daha önceden avans almıştı. ordan çekip şirkete verdim olayı baştan yalan gibi geliyor bana. bazı şirketler bunu yapıo ama sgkda pirim olaylarından dolayı yapıo ama sizinki avans yani. yatırıp geri alması mümkün değil bence. nedense o arada çekilen 1000 tl nin annesinin düğün salonunda çıkardığı paraymış gibi hissediyorum ben. başından beride çek gelecek muhabbeti yalandı bence arkadaşına çek numarası gönderdim falanda yalan. hep zaten kredi çekmeye çalıştı. borçları onlar kapatıp bir ay avans almadan halledeceğini düşündü. para konularında erkeğe güvenmeyin bence. hele çalışan biriyseniz kontrol erkekte değil sizde dursun.

UUUUUUU beybi
Yalan olmaktan çıktı, kuyruklu yalana döndü olay.

Yalan söylemek bu kadar kolay mı oldu artık? Hem de kendine hayat arkadaşı olarak seçtiğin kişiye? Karına? Çocuklarının annesi olarak seçtiğin kişiye???

Bilmiyorum ama bana bu yalanların devamı gelir gibi geliyor

Her şeyi anlattı ve daha önce bilmedikelrimi eksik bildiklerimi de. Devamı gelir mi bilmiyorum ama bu olaydan ders çıkarmıştır diye düşünüyorum. Şuan bu meseleyi yalansız ne olduğunu biliyorum kafamda hiç soru işareti kalmadı

Aynen çek olayı dediğiniz gibi yok yani çek falan kredi çekmeye çalışmış ama arkadaşı için çekmişti daha önce yazmıştım bu yüzden çıkmamış. O da o gün çek bozdurmaya bankaya gidiyorum dediği evet bankada ama kredi için bankada. Bankada genel müdürlükle falan iletişime geçmiş maaşını aldığı bankaya gitmiş vs uğraşmış tabi çıkmamış. Bende çalışıyorum zaten istediğim kontrolün bende olmasıydı o da bikaç ay sabret düzelticem sonra istediğin gibi ayarla diyodu. O kendince kredi çekicek dışardan yaptığı işin parası gelincede krediyi kapatıcaktı tabi benim bişeyden haberim olmayacaktı. Maaş konusunda da bütün her şeyi anlattı onu da gizlemez diye düşünüyorum nasıl olduğunu anlattı genel müdüre gidince bu hata o da kesin parayı demiş eşimde işten çıkmayı bile o an düşündüm hayır ben çalıştım hakettim dedim ama çıkamadım dedi

Ayneen benimde aklımda kalmıştı bu konu şimdi baktım iki çocuğum var diyor hakkındaki yerde çocuğu yok diyor bide burda köyden tanıdıklar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…