1 aylık evlilikte ilk kavga

Hemen ailene anlatma bakalım bir anlatsın işin aslını.

eşinizin maaşının düşük olduğunu düşünüyorum

Bence esiniz size soylemis zaten problemi.
Para konularinda sikistirmayin adami.
Yoksa esime para yetistiremiyorum diye kendine olmayan dert edinir sacmasapan kolay para kazanma yontemleri adi altindaki kumar ve pisliklere girer.
Para senden ve iliskimizden onemli degil, sana guveniyorum ama bana bir daha odeyemiyorum diye son dakikada gelme, onden beni bilgilendir ki ben de onlem alabileyim, beraber kafa kafaya verip cozelim diyebilirsiniz bence.

aynen öyle henüz bekar kızlara duyurulurrrrr

ha ha duyursan da fayda etmez.

ya bile bile ev eşyalarımın hepsini düğünden önce aldım. Sonra da beğenmedim. Şimdi diyorum, şimdiki aklım olsa biraz yaya yaya alırdım. Hayır 12 kişilik masa sandalye takımını da düğünden bir kaç ay sonra al yani, ertesi gün gün mü yapacaksın komşularla.
Ama işte babannem derdi, "kız aklı kaz aklı" diye :)

Ay babannenizi çok sevdim...

Saatlerdir bankada bankacı rutin işler var demiş bekliyorum bekletiyolar birton ıvır zıvır ama saatlerdir orda ya da bankada bile değil bilmiyorum

Benim öyle harcamalarım olmazki idareliyimdir hatta onu uyaran benim fazla para harcama eve gelirken gereksiz yere yiyecekler alır alma diye ben söylerim. Aynı şekilde söyledim beraber halledelim diye seni sokmak istemiyorum beni geriyosun strese sokuyosun dedi nasıl sakin kalabilirimki

Evliliğiniz henüz bir aylık olabilir ama çiçeği burnunda eşiniz size maddi konularda birden fazla yalan söylemiş. Erkeklerin adeti olduğu üzere "lütfen para konularında beni germe hiç sorma ilgilenme" demesi, sizden bir şeyler saklamaya devam ettiğini gösteriyor. Sakın kafanızı kuma gömmeyin.

hayır asla gömmem yazmıştımda telefonunu kredi kartlarını sık sık kontrol edicem. Çiçeği burnunda falanda değiliz bu mu evlilik diyorum bu mu??

hayır asla gömmem yazmıştımda telefonunu kredi kartlarını sık sık kontrol edicem. Çiçeği burnunda falanda değiliz bu mu evlilik diyorum bu mu??
Yapacagin sey belli
Cek olayi yalan cikarsa annene dugun altinlarini verdigini soyleyeceksin esine
Sonucta annenden alinmis bir borc var ve odenmesi gerekiyor,altinlar bu borcu karsilar,gerisini esin dusunsun

Bugun bana bankaya gittigini ceki takip ettigini soylemisti ya o yalanmis kizlar bana oglen cek icin bankaya gidiyorum araba hararet yapti arkadasimi cagirdim demisti. Defalarca aradim gun icinde cok zor ulastim sonra is cikisi dedigi bankaya gidicem dedim yolda konustuk bulustuk hemen telefonunu karistirdim arkadasini aramisti ya yardim icin hani yok dedim kivirmaya calisti eve gidelim tamam artik dedi. Eve geldik ama o yol bitmedi. Komple herseyi anlatti arabanin bozulmasi yalan yolda kenara cektim dusunuyodum dedi. Cek olayinda cek cikmamis kredi cekmek icin basvurmus arkadasi icin kredi cekmisti ya yazmistim cektigi icinde aninda kredi cikmamis bu da bankaya gidip kendi basvurmak istemis bankada oldugu dogru ama kredi cekmek icin gitmis. Tabi cikmamis. Maas olayimda dogru dedi. Bundan sonrada parami alip eve getiricem dedi. Anlattikca rahatladi icim bosaldi dedi. Ailem duymasin diye kimseye bisey anlatmadim. Maasimi aldigim bankadan aninda krediye basvurdum hemen yatti onu da oyle hallettik. Borc odemek zoruma gitmiyo bizim borcumuz. Ama gercekten inandim cok agladi agladim hallettik sanirim

Tatlım bence eşinin senin bilmediğin onca borcu var ve sana yalanlar söylüyor
Şu anlattıklarını okuduğumda ilk aklıma gelen onca şeyin nası olup da eşini bulabildiği sorusuydu
Bariz bi şekilde yalan söylüyor emin ol senden gizlediği onca borcu harcı var
Zamanla çıkacağından hiç şüphen olmasın sen akıllı ol altınlarını yedirme bu adama
Bırak borç harcı da o düşünsün sen mi imzaladın senetleri
Bu adam para konusunda güvenilir biri değil bilgin olsun

en kötüsü de yalanları ortaya çıktıkça yeni yalanlar buluyor ve siz onlara inanıyorsunuz parayı harcadığı bir yer ya da bir borcu var ve öyle bir iki aya da düzelmez böyle giderse . ha o altınlara da takmış bir şekilde yine isteyecek aklına gelecek.

Babamin evindeyken kredi karti borcu ne bilmezdim (babamin kartina ek kartim vardi) simdi evlendim her ay acaba asgariyi yatirabilcek miyim derdindeyim. Bankaciyim, kredi cekip faiz odeyenlere gulerdim simdi kendim yuklu miktarda kredi cektim. Evlilik boyle bir sey. Para pul hallolur bunlar siz mutlu olun saglikli olun her sey hallolur. Nacizane tavsiyem esinizi bunaltmayin ki yalana siginmasin. Halledicem diyorsa birakin halletsin sizde uzmeyin kendinizi

Sorunum konuyla ilgili degil ama nereye yazacagimi bilemedim esim benle iliskiye girerken videoya kaydetmis ve orda burda gostermis duyunca basimdan vurulmusa dondum ne yapmam gerekiyor sizce bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…