1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

O adamın öldüğünü düşün ne yapacaktın o zaman ölebilir sonuçta hepimiz ölebiliriz değil mi çocuğunu taşıyan kadına zayıfsın boşanalım diyen bir adamla çocuk yetiştirmendense yalnız yetiştirmen cocuk için daha doğru bir ortam da olabilir maddi zorluklar çekeceğini düşünüyorsan mor çatı var kadın sığınma evleri var ailen olabilir güvendiğin arkadaşın olabilir başka bir destek bul adamdan da nafakayı al çatır çatır

Niye evlenmiş laf olsun diye mi yuh diyorum ya kişiliksiz coxuk için tepkisi ne yanlışlıkla mi olmus

İnanmıyorum ya nasıl bir vicdansızlıktır bu!!! Adam resmen bahane bulmuş insanın fiziki özelliklerini bahane edip ayrılan kocaya ne denir bilemedim Allah hidayet versin,vicdanı ölmüş bu adamın altta yatan başka sebepler var onu bahane bulmuş!
Çekin gidin hayatından daha çok kötü şeyler sizi bekkiyor!!!

Laf olsun diye hayat mı olur yahu....
Anlam veremiyorum...

Sizin de ne aceleniz vardı çocuk sahibi olmaya.
1 aylık evli olup hemen nasıl hamile kalabiliyorsun bende anlamadım bunu yani...

soran oldumu bılmıyorum
goguslerın mı asırı kucuk ?

1 aylık evliysen nasıl hemen hamile oldugunu anladın? Bebek de 1 aylık olsa ilk gece mi hamile kaldın?

koca sevişmek için evlenmiş orası kesin işini bitirince de boşanmak istemiş ,sanırım evlilik dışı ilişkiye karşı,noldu konu sahibi boşanabildiniz mi otuz günde hangi ara bebek yaptın hangi ara kocanın beğenisi bitti hangi ara heyecanlandınız hangi ara aksiyona girdiniz ,tebrikler hızlı yaşa genç öl felsefesiyle hareket ediyor olmalısınız.

1 aylık evlısın,
hamılesın
ve asırı zayıf oldugun ıcın esın bosanmak ıstıyor

enteresan ...

1 aylık evlilikte ne ara hamile kalıpta öğrendin, kocan hangi ara senin çok zayıf olduğunu farketti, eğer varsa bebeği yapmadan önce nasıl farketmedi seni istemediğini?

Eşiniz istediğini elde etmiş sonrada posta koyuyor zayıflık bahane bunun altında başka sebepler var...
Dayak istiyor kocanız...

Bence bu konu gerçek değil
Tutarsızlık var ve çok saçma
Kimse karısı zayıf diye boşamaz 1 ayda ne kadar değişebilirsin ki
Birbirinizi hiç görmeden evlendiyseniz düğün günü gördüyseniz o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…