1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Çok saçma ne demek eşim yeni farketmi zayıf olduğumu öyle şey mi olur kör müymüş iki kilo vermekle gözle görülür bir zayıflık olmaz ki. 1 ayda nasıl hamile kalabildiniz ayrıca ilk geceden mi oldu. Bana konunuz hiç inandırıc gelmedi kusura bakmayın yani. Ay en farketmemişim sen çok zayıfmışsın deyip insan 1 aylık evli olduğu hamile karısından boşanır mı hiç. Biraaz daha mantıklı şeylerle gelin burada insan kandıracaksınız bu olmadı be canımm maalesef..

Menapoza girdim tam 60 kilo oldum,şimdi kocam beni boşasa haklımı diyecem yani,tepesine çıkarım valla bu durumda...

Ahhh Ahhh Bundan yıllaaar yıllaaaar önceydi boyum 1,65 kilom 49 teyyy fıstık gibi hatundum.
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler

Neresinden tut neresine yorum yap...

Karanlıkta mı gördü seni, 1.66 boya 50 kilo aşırı zayıf değil zaten bi kere,olsa bile görerek evlenmiş çocukta yapmış

mesajların birçoğunu okudum.
eşin seninle sadece seni zayıf bulduğu için değil, makyajsız gördüğü için zayıf olduğun için göğüslerin küçük olduğu için yani beklentisini karşılamadığın için boşanmak istiyor.
doğru mu tabi ki değil. yani bunlar eften püften nedenler. göğüslerin bile az çok anlaşılır. e zaten aşırı makyajda yapmıyorum diyorsun. bana eşin bahane arıyor gibi geldi. bence eşin evliliğe alışamadı bahane sunuyor. e birde hemen çocuk olmuş adam daha eve evliliğie yeni hayata konsantre olamadan çocuk yapmışsınız. ne diyeceğimi bilmiyorum. ama empati yapıp şunu diyebilirim ben olsaydım eğer çekip giderdim bu adam iin mücadele etmezdim çünkü iyi günde kötü günde diye başladığınız bi yolun en başında sizi yalnız bırakmış bir adam var. (her ne kadar adam demek istemesemde..) 2 gün sonra vucüdun değişecek saçların dökülecek vs güzellik geçici bir şey o zaman bu kişi yanınızda hiç kalmıcak..

ay o nasıl zayıflıkmış yaa benim boyum 1,73 uzun yıllar 48-50 kilolarda gezdim gayet de fıstık gibiydim manken gibiydim 1,66 boyda 48 kilo hiç de vahim değil yani.. eşiniz de şaka yapıo bence

Eşin boşanmak istiyorsa koruman gereken bir yuva da kalmamış demektir. Ben ce de kilo değildir asıl altında yatan sebep. Hemen hamile kalmsaymışsın iyiyimiş

Ya bu erkekler ne kadar rahat konuşabiliyor, anlamak mümkün değil. Bu arada mevzu kg mevzusu değil. Sen takip et, bir şeyler yakalarsın

bol bol yemek ye

Bence sen o adami boşada akli başina gelsin .. ben evlendiğimde 48 kiloydum 4 sende 2 cocuk dogurdum suan 65 kiloyum banada cok zayifsin derlerdi hele esimin ailesi bula bula bunumu buldun demislerdi ama simdii bi bakan bi daha bakiyor sendee o kiloyu alirsiiin ama esinde bi acayip mis ay bide hamilesn zaten alicaksn o kiloyu ilk basta tabiki vereceksn sonra istemedigin kadar alacaksn

iih bu konu gercek degil.simdi okudum da direk biri bizi kekliyor.erkek martavali bunlar.isim inci zaten arkadaslar farketmis.yazmayin bosa

Alla sen kac gunluk hamilesin hele bi deyiver hem seni istemio hem 1 aylik evli ve hamilesin ben cozuttum hesap yapamaz haldeyim..

gecende benim esimde kilolu olmani istemiyorum dedi.ee tamam simdi zayifim ama ilerde kilolu olabilirim dedim o zaman ne olacak sordum.cevap vermeden ben atladim.benim dedim kilomu begenmeyip gidecek adama gule gule derim yanimda zorla tutmam dedim tovbe ne sacmaliyorsun sen dedi hah hizaya gel dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…