1 aylık evlilikte ne ara hamile kaldın ya? Nasıl bir şans o öyle, şıp diye...Sonra 2 kilo vermek, kocanın seni bu yüzden istememesi ama her ne hikmetse çocuk yapabilecek kadar isteyebilmesi.
Beynim yandı.
Cıks oturmuyor. Gariplik var.
Ya konu fake ya eşin hastaBole dusunmekte haklısın hemen acıklama yapayım. Salı gunu evımızın yakınında bulunan ozel bı hastaneye gttım kan verdım. Sonucun ogleden sonra cıkcagını soledıler. Ama bızım oglen ılceye gelmemız gerekıyordu yola cıktık. Internetten baktık goremedık. Esım hastaneyı aradı sonucu sordu acan kız sonucun cıktıgını ama kendısının ne anlama geldıgını bılmedıgını soledı. Doktorun ısmını ve cep numarası ıstedı doktorunz arasın sızı dıe bzde tamam dedık. Yarım saat sonra doktor benı aradı bnm numaramı vermstık. Bn acamayacam sen acarmısın dedım esım actı. Doktora esı oldugunu bnm musaıt olmadgımı sonucu onunla paylasabılcegını soyledı doktorda tebrık ederım esınız hamıle en yakın zamanda kadın doguma gıdın dedı durum bundan ıbaret
Esımle nısanlandgım zaman cevremdekı herkes bana laf soledı sen cok guzelsın hıc mı kımseyı bulamadın bu ne dıe. Smdı adam benı begenmıyor kımde garıplık var cozemedım gercekten
Yanı bnm de aklıma geldı ama sanmıyorum ole olsa neden bnmle evlensın kı. Bnce psıkolojık sorunları olabılır dıe dusunmuyor deılım. Ikımızın ftgrafını koysam ınanın bu adam delı dersınz bnm tek sorunum bıraz zayıf olmam ıste keske bı 10 kılom olsa
Bravo yakalamissiniz.ayra -inci- bence boşanmalısın
Ben derdımı anlatamıyorum sanırım ama sorun ıkı kılo meselesı Deıl. Esım evlenmeden once benı hıc kıyafetsız gormedgı ıcın yada bır mını etek gymedgım ıcın veya bır tatıle gıdıpte bıkınıyle gormedgı ıcın bu kadar zayıf olabılcegımı tahmın etmemıs. Yanı kemıklerım sayılıomus goguslerım kucukmus vs vs. Hayalındekı bn aslında bole deılmısım.Kaybettiğiniz şu iki kiloyu mu kakıyor başınıza?
Evlendikten sonra kilo aldıramadıysa o onun ayıbı olmuş...
densizlik eşinin yaptığı. evlenmeden önce boydan çıplak resmini falan isteseymiş. tövbe tövbe.Ben derdımı anlatamıyorum sanırım ama sorun ıkı kılo meselesı Deıl. Esım evlenmeden once benı hıc kıyafetsız gormedgı ıcın yada bır mını etek gymedgım ıcın veya bır tatıle gıdıpte bıkınıyle gormedgı ıcın bu kadar zayıf olabılcegımı tahmın etmemıs. Yanı kemıklerım sayılıomus goguslerım kucukmus vs vs. Hayalındekı bn aslında bole deılmısım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?