Algılamada problem yasıosun herhalde yada tam olarak okumadın yazdıklarımı! Problem ıkı kılo deıl. Problem benım gorundugumden daha zayıf olmam kemıklerımın sayılıo olması. Insan cunku bunu cıplak gormeden farkedemıo. Umarım anlamıssındırArkadaşlar ramazan ramazan belli ki birilerinin canı sıkılıyor kk de eğleniyor.Ne taraftan tutsan elinde kalır bu konu resmen sizinle dalga geçiyor 1 ayda hamilelik fırtınalı ilişki verilen 2 kilo yüzünden boşanma 2 kilo insanın çehresini çok değiştireçek bir kilo mu belli ki uydurma konu itibar edip yorum yazan ellerinize yazık cidden!
Harbi kaç kilosun ?Algılamada problem yasıosun herhalde yada tam olarak okumadın yazdıklarımı! Problem ıkı kılo deıl. Problem benım gorundugumden daha zayıf olmam kemıklerımın sayılıo olması. Insan cunku bunu cıplak gormeden farkedemıo. Umarım anlamıssındır
Evlendıgımde 50 kıloydum. Gecen gun dıyetısyene gttIm 48 cıktıHarbi kaç kilosun ?
O nasıl iş ya 52 Den 46 ya düştüm kemiklerim sayılmadı çokta uzun değilsinEvlendıgımde 50 kıloydum. Gecen gun dıyetısyene gttIm 48 cıktı
Bence ayrıca saygıyla ilgili de sorununuz var. Benim algılamam da sorun yok ama belli ki sizin epey var madem kemikleriniz sayılıyor sayın fake hanım begenilmediniz ne diye çocuk yaptınız. Beni tanimadan algilamayla ilgili sorunum olduguna kanaat getiren muhteşem ötesi öngörünuz orada çalışmadı mi:) ayrıca okumadım annem he yavrum he anladım şimdi keşke sende azıcık bazı şeyleri anlayabilsen:)))Algılamada problem yasıosun herhalde yada tam olarak okumadın yazdıklarımı! Problem ıkı kılo deıl. Problem benım gorundugumden daha zayıf olmam kemıklerımın sayılıo olması. Insan cunku bunu cıplak gormeden farkedemıo. Umarım anlamıssındır
Pekı neden yalan soleyeyım bole bı konuda. Bı fkrın var mıHakkaten kemikleri sayiliyor ama hamile birakabiliyor sonra evlendim o zaman beni gordu zayifim diye istemedi tam oskarlik
Pekı neden yalan soleyeyım bole bı konuda. Bı fkrın var mı
Böylesine tezat konuyu açan sensin bunu senin cevaplaman gerekliPekı neden yalan soleyeyım bole bı konuda. Bı fkrın var mı
Ben yasadıklarımı yazıyorum. Esımde bı dengesızlık var evet bunun bende farkındayım. Belkı de onun dengesızlıgı bana yasattıkları sıze konunun fake oldugu hıssını verebılıyor. Bnde ınanamadım tanıdgım adam bu mu dedım ama maalesef gercek keske yalan olsaydı o kadar cok ısterdım kıBöylesine tezat konuyu açan sensin bunu senin cevaplaman gerekli
Esin iyice sacmalamis kilo verdin diye insan karisini bosar mi bu ne biim mantiktir Allahim boylelerinden korusuncok caresızım annmlere de bısey dıyemıyorum uzulmesınler dıye.. En son bebegı aldırmak ıstedgını soyledı ızın vermedım. Smdı ne yaocam gercekten bılmıyorum
Ben derdımı anlatamıyorum sanırım ama sorun ıkı kılo meselesı Deıl. Esım evlenmeden once benı hıc kıyafetsız gormedgı ıcın yada bır mını etek gymedgım ıcın veya bır tatıle gıdıpte bıkınıyle gormedgı ıcın bu kadar zayıf olabılcegımı tahmın etmemıs. Yanı kemıklerım sayılıomus goguslerım kucukmus vs vs. Hayalındekı bn aslında bole deılmısım.
bu ne sacma bi sebep .ben 1.72 boyunda 49 kiloyim ve esim bu sebepten beni neden biraksin.sevse sana kilo aldirmak icn yedirir icirir cabalar.benim esim oyle yapiyor.1senedir evliym ve zayifsin begenmiyorum bile dememistir bi gun bile.cunku bu cok sacma gercekten inanamiyorum evliligi yikmak bu kadar basitmi.heleki bebek.varkenKızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?