1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Algılamada problem yasıosun herhalde yada tam olarak okumadın yazdıklarımı! Problem ıkı kılo deıl. Problem benım gorundugumden daha zayıf olmam kemıklerımın sayılıo olması. Insan cunku bunu cıplak gormeden farkedemıo. Umarım anlamıssındır

kusura bakma da ben sana çok kızdım. daha 1 aylık evlilikte neyin bebeği bu? hiç mi insan biraz kendine ve karşısındakine zaman vermez tanımak için? işte sonra böyle sürprizler çıkar karşına şaşırır kalırsın. sevdiğimle evlendim oldu bitti olmuyor bu iş. en az bir sene onunla aynı evin içinde bir hayatı paylaşmak gerekiyor, huyunu suyunu yaşayarak görmek gerekiyor. neyse olan olmuş. ama çok eksikler var bu konuda. bir kere 166 boya 50 kilo normal. hadi 2 kilo vermişssin yine de iskelet falan değilsin. eşinin seni istememesinın gerekçesi bu kadar saçmasapan bişey olamaz. bunun altında çok daha derin bişey var. eşini de en iyi sen tanıyosun, ya da tanıyamamışsın bilemiyorum. otur konuş. derdi ne öğren.

Harbi kaç kilosun ?

166-50 kiloda kemikler sayılmaz ben senden daha uzun olduğum halde o kiloda hiç öyle birşey yaşamadım bunda var ya bisey du bakalim

Bence ayrıca saygıyla ilgili de sorununuz var. Benim algılamam da sorun yok ama belli ki sizin epey var madem kemikleriniz sayılıyor sayın fake hanım begenilmediniz ne diye çocuk yaptınız. Beni tanimadan algilamayla ilgili sorunum olduguna kanaat getiren muhteşem ötesi öngörünuz orada çalışmadı mi:) ayrıca okumadım annem he yavrum he anladım şimdi keşke sende azıcık bazı şeyleri anlayabilsen:)))

Hakkaten kemikleri sayiliyor ama hamile birakabiliyor sonra evlendim o zaman beni gordu zayifim diye istemedi tam oskarlik

Böylesine tezat konuyu açan sensin bunu senin cevaplaman gerekli
Ben yasadıklarımı yazıyorum. Esımde bı dengesızlık var evet bunun bende farkındayım. Belkı de onun dengesızlıgı bana yasattıkları sıze konunun fake oldugu hıssını verebılıyor. Bnde ınanamadım tanıdgım adam bu mu dedım ama maalesef gercek keske yalan olsaydı o kadar cok ısterdım kı

Kilo almak için çabala bakalım bi diyetisyen ise yarayabilir baska sebep yoksa tabi buda senin sınavın hamilesin zaten kilo alicaksn

cok caresızım annmlere de bısey dıyemıyorum uzulmesınler dıye.. En son bebegı aldırmak ıstedgını soyledı ızın vermedım. Smdı ne yaocam gercekten bılmıyorum
Esin iyice sacmalamis kilo verdin diye insan karisini bosar mi bu ne biim mantiktir Allahim boylelerinden korusun

tamam da şekerim bir insanın zayıf, balık etli, kilolu vs. olduğunu anlamak için o kişiyi çıplak görmek gerekmez ki
benim çevremde hemen aklıma gelen çoook zayıf ama mutlu şekilde evli üç tane kadın geliyor
ben de onları hiç çıplak veya bikiniyle görmedim ama çok zayıf olduklarını göğüslerinin küçük olduklarını görüyorum hatta kemiklerinin belki de sayılabiliyor olmasını tahmin bile edebilirim
yani bu kıyafetle de belli oluyor ki zaten...
ya da sen acaaaaayip bol kıyafetler icinde gezdin hep düğüne kadar
ayrıca düğünden önce herkeste olduğu gibi hiç mi yakınlaşmalarınız olmadı mı da vücudun hakkında fikirler yürütemedi beyefendi?
yani eşin saçmalamış bence bahane arıyor gibi geldi
eşin de çok kilolu mu?
belki ana oğul kilo veremedikleri için ezikliyorlar?
ya da yemeğin salçalısı kadının kalçalısı zihniyetiyle büyütülmüş

önüne ve aklına geleni ye tatlı hamur işleri vs gece vakti ye
günün ilk öğünü de kalorili olsun
olmuyorsa da doktora metabolizman hızlı çalışıyor demektir

bu ne sacma bi sebep .ben 1.72 boyunda 49 kiloyim ve esim bu sebepten beni neden biraksin.sevse sana kilo aldirmak icn yedirir icirir cabalar.benim esim oyle yapiyor.1senedir evliym ve zayifsin begenmiyorum bile dememistir bi gun bile.cunku bu cok sacma gercekten inanamiyorum evliligi yikmak bu kadar basitmi.heleki bebek.varken

Siz nasıl severek evlendiniz anlamadım. Bu adam hep saçmalar dışında da siz mi anlamadınız. Seven adam böyle olmaz. Başka biri var desek severek evlendiyse bi ay başkası için çok erken. Bence sevildiğinizi sandınız başka açıklaması yok, aklıma gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…