- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
erkek milletine sevişme olsun yeter ki.Eh bu cümle ilede erkek oldugun belli oldu
Sanirim okullar kapandi felan..
Neyse kiblayim bu konu fake oldugunu.
erkek milletine sevişme olsun yeter ki.
benim erkek kuzenim başkasını severken aile zoruyla başka biriyle evlendi. ailesine küstü konuşmuyor ama sevmediği kadından 4 çocuk yaptı.
Esım de sole bı huy var herseyın en ıyısı en guzelı olsun ıstıyor. Bındıgı araba aldgı ev esyalar telefon hepsı aynı sekılde en guzelı ve en ıyısı olcak. Evlenmeden gecelık almıstım ama hc gymedım yakısmadgını dusunuyorum kendıme. Evet artık bnde bıktım herkesın cok zayıfsın demesınden bnmle ılgılı olmasa bıle ortamda kılo konusu acılımca cıglık atıp kacmak ıstıyorum. Esımın bı kuzenı var 40 yaslarında erkek gecenlerde yenge sız afrıkada mı yasıodunuz dedı bnde anlayamadım dedın cok zayıfsın ya o yuzden dedı. Bnde artık aglancak durumuma guluyorumeşine şu cümleyi kur! '' iyi günde kötü günde dedik bi 10 yıl snra ne durmda olacağımızı nerden bilebilrz? "
snrada "tmm boşanalm" de . blöf yapıyor sana emin ol sen kabul ednce geri adım atar..
büyk ihtmalle cinselliği etkiliyordr zayf olman . biraz daha eğlenceli duruma getr cinsel hayatını. mesela netten gecelik siparişi ver sürpriz yap. bnde doğmdan snra 1 66 yım ve 60 a düşnce eşim başımın etini yedi bu ne böyle yaa çok zayfsn diesen kendini sewiyorsan umursama. ama sende böyle mutsuzsan kilo almaya çalış
kuzenim çoktan boşardı da boşanmak ayıp onların ailede. ne diyecek? evlenmeden önce başkasını seviyorum diye rest çekemeyen, boşanmaya cesaret edemez.Tamam ama bosamadi. Bu adam sadece sevmemezlik yapmiyor. Konu sahibinin zayifligindan o kadar tiksiniyor ki bosanmak istiyor. Hemde ilk ay, hemde seks yaptiktan sonra.
Yani aile zoru ile olsa, ilk ayda bosanma olmazdi. Eh madem bosanma var, niye evleniliyor?
Yani konuyu nerden tutsan elinde kaliyor.
Canım ben de 8 aylık evliyim ancak erkekler gerçekten çok farklı yaratıklar. Bende severek evlendim evlendiğime pişman değilim ama bebek için çabuk davranışim onun icin pişmanlık duyuyorumm .. daha evlilik oturmadı çünkü ilk zamanlar tartışmalar olması normal de hemen boşanmak istemeleri tuhaf.! Sabır edeceğiz olmadı yollar ayrılacak. Boşanmak ne ayıp ne de günah. Hayatımızı nasıl sürdüreceğiz orası da ayrı bir konu.Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Fake dimi konuEh bu cümle ilede erkek oldugun belli oldu
Sanirim okullar kapandi felan..
Neyse kiblayim bu konu fake oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?