1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Eh bu cümle ilede erkek oldugun belli oldu
Sanirim okullar kapandi felan..

Neyse kiblayim bu konu fake oldugunu.
erkek milletine sevişme olsun yeter ki.
benim erkek kuzenim başkasını severken aile zoruyla başka biriyle evlendi. ailesine küstü konuşmuyor ama sevmediği kadından 4 çocuk yaptı.

Yok artık hepsi mi tuhaf bu adamlarn

eşine şu cümleyi kur! '' iyi günde kötü günde dedik bi 10 yıl snra ne durmda olacağımızı nerden bilebilrz? "
snrada "tmm boşanalm" de . blöf yapıyor sana emin ol sen kabul ednce geri adım atar..
büyk ihtmalle cinselliği etkiliyordr zayf olman . biraz daha eğlenceli duruma getr cinsel hayatını. mesela netten gecelik siparişi ver sürpriz yap. bnde doğmdan snra 1 66 yım ve 60 a düşnce eşim başımın etini yedi bu ne böyle yaa çok zayfsn die sen kendini sewiyorsan umursama. ama sende böyle mutsuzsan kilo almaya çalış

herşye rağmen boşanmak istiyorsa altnda yatan başka sebep vardr. seni üzmek istemem ama hala görştğü birileri olabilr hayatnda..
hamile hamile böyle saçma şeylerle canını skıyor nefret ettm şuan eşinden

erkek milletine sevişme olsun yeter ki.
benim erkek kuzenim başkasını severken aile zoruyla başka biriyle evlendi. ailesine küstü konuşmuyor ama sevmediği kadından 4 çocuk yaptı.

Tamam ama bosamadi. Bu adam sadece sevmemezlik yapmiyor. Konu sahibinin zayifligindan o kadar tiksiniyor ki bosanmak istiyor. Hemde ilk ay, hemde seks yaptiktan sonra.

Yani aile zoru ile olsa, ilk ayda bosanma olmazdi. Eh madem bosanma var, niye evleniliyor?

Yani konuyu nerden tutsan elinde kaliyor.

Esım de sole bı huy var herseyın en ıyısı en guzelı olsun ıstıyor. Bındıgı araba aldgı ev esyalar telefon hepsı aynı sekılde en guzelı ve en ıyısı olcak. Evlenmeden gecelık almıstım ama hc gymedım yakısmadgını dusunuyorum kendıme. Evet artık bnde bıktım herkesın cok zayıfsın demesınden bnmle ılgılı olmasa bıle ortamda kılo konusu acılımca cıglık atıp kacmak ıstıyorum. Esımın bı kuzenı var 40 yaslarında erkek gecenlerde yenge sız afrıkada mı yasıodunuz dedı bnde anlayamadım dedın cok zayıfsın ya o yuzden dedı. Bnde artık aglancak durumuma guluyorum

kuzenim çoktan boşardı da boşanmak ayıp onların ailede. ne diyecek? evlenmeden önce başkasını seviyorum diye rest çekemeyen, boşanmaya cesaret edemez.
Konu fake mi bilemem de bazı erkekler kadınları ilk günden ezmek için boşarım ülen diyebiliyor. nelerle karşılaşıyor insan hayatta.

ilk aydan boşamak kelimesini ağzna aldysa uğraş dur sakın bebek olunca değişr die düşnme DEĞŞMİYORLAR

Ilginc otesi,sen kocanin seni sevdigine eminmisin ne sisman kadinlar var ama kocasi,olsun ben onu her haliyle seviyorum diyor kilo aldiginda ise başka bir bahanesi olacak haberin olsun, sen bence konunun derinlerine inmelisin

1 aylık evliliğe neler sığmış.
2 kez valiz hazırlanıp gitmeye kalkılmış.
Başta çocuk istenmemiş ama sonra birileriyle de konuşunca mantıklı gelmiş, yapılmış, hamile kalınmış,sonuç telefonla tebrikle öğrenilmiş ve mide bulantıları bile başlamış.
Peheyyy!
1 ayda.... 30 günde....

Konu gerçek varsayarsak..
Kocan bildiğin çocuk. Daha adam olamamış, koca olamamış, bir de baba olacak.
Önüne gelen evlenmemeli..
valla kurs murs bişey görmeli evlenmek isteyenler, bu ne böyle iyice zıvanadan çıktı millet

Canım ben de 8 aylık evliyim ancak erkekler gerçekten çok farklı yaratıklar. Bende severek evlendim evlendiğime pişman değilim ama bebek için çabuk davranışim onun icin pişmanlık duyuyorumm .. daha evlilik oturmadı çünkü ilk zamanlar tartışmalar olması normal de hemen boşanmak istemeleri tuhaf.! Sabır edeceğiz olmadı yollar ayrılacak. Boşanmak ne ayıp ne de günah. Hayatımızı nasıl sürdüreceğiz orası da ayrı bir konu.

Bugun uc bes kilon eksik diye bosanmak isteyen yarin da yuzunde cikan bi sivilceden bosanmak ister. Evlilik bu,evcilik degil ben skildim oynamiyorum kafasinda kocaniz. Olgunluktan nasibini almamis cocuk kalmis. Ya da uzgunum ama sizi eften puften sebeplerden bile gozden cikarabilecek kadar minimum seviyede goruyomus. Cok gurur yikici bi durum, Allah kolaylik versin.

Arkadaşlar ramazan ramazan belli ki birilerinin canı sıkılıyor kk de eğleniyor.Ne taraftan tutsan elinde kalır bu konu resmen sizinle dalga geçiyor 1 ayda hamilelik fırtınalı ilişki verilen 2 kilo yüzünden boşanma 2 kilo insanın çehresini çok değiştireçek bir kilo mu belli ki uydurma konu itibar edip yorum yazan ellerinize yazık cidden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…