1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Dogumdan sonra ; Göğüslere estetik yaptir . Sonra spora başla. Kilo alırsın. Nereni mükemmel istiyorsa kocan oranı yaptir madem. ( adamin dediğini dikkate alıp sorun ediyorsan ). Yanlız ne yaparsan yap önce adama aynayı göster bakalım bi kendi kusurları yokmuymus. Haspam...

[QUOTE="kararsiz_2013, post: 47075460, member: 477779"Insan istemedigi biri ile seks yapmaz.[/QUOTE]
Konu sahibinin çözümüne katkı sağlamayacak bir şey ama ben ufkunuza bir kırıntı olmak istedim.İnsan (daha ziyade bu toplumda ERKEK) istemediği biriyle seks yapabilir.Siz para verilip gidilen,üstelik bedeni yüzlerce kişi tarafından "kullanılmış" olan hayat kadınlarının çok mu çekici,sağlıklı,sıkı manken fizikli filan olduğunu düşünüyorsunuz?Üstelik yanıbaşında yatıp "evliliğimizi kurtaralım,neden uzaklaştık" diye çırpınan bir kadından söz etmiyoruz bu işi hiç de istemeyen kadınlara PARAYLA gidiyorlar.Erkek cinselliğini bizimki kadar duygusala indirgememelisiniz

[QUOTE="kararsiz_2013, post: 47075460, member: 477779"Insan istemedigi biri ile seks yapmaz.
Konu sahibinin çözümüne katkı sağlamayacak bir şey ama ben ufkunuza bir kırıntı olmak istedim.İnsan (daha ziyade bu toplumda ERKEK) istemediği biriyle seks yapabilir.Siz para verilip gidilen,üstelik bedeni yüzlerce kişi tarafından "kullanılmış" olan hayat kadınlarının çok mu çekici,sağlıklı,sıkı manken fizikli filan olduğunu düşünüyorsunuz?Üstelik yanıbaşında yatıp "evliliğimizi kurtaralım,neden uzaklaştık" diye çırpınan bir kadından söz etmiyoruz bu işi hiç de istemeyen kadınlara PARAYLA gidiyorlar.Erkek cinselliğini bizimki kadar duygusala indirgememelisiniz[/QUOTE]

Konu nasil hayat kadinlara geldi bilmiyorum. Sonucta ona gelinceye kadar inegi köpegi tecavüz edenlerde var. Sapik erkekler var diye, her erkek sapik degildir!

Bu konuda bir erkek bir kadin ile evlendi ve 1 ay sonra sirf igrendiginden bosanmak istiyor. Ve evet ben bu konuyu inandirici bulmuyorum. Nedenlerimide daha önce acikladim. Ha sen inandirici buluyorsan yada her erkegin hayat kadinina gittigini, sadece uckur pesinde oldugunu inanmak istiyorsan bu senin bilecegin bir is tabiki.

Bende evlendiğimde çok zayıftım eşim konusunu bile etmedi şuan hamileyim ve baya kilo aldım eğer tek sorun senin zayıf olmansa hamileymişsin kilo alırsın zaten.

O nasıl iş ya 52 Den 46 ya düştüm kemiklerim sayılmadı çokta uzun değilsin
Aynı boydayım 52 kiloyum, pilates yapıyorum, uzun dönem spor yapmışlığım var. Hiç de kemiklerim sayılmıyor. Ölçü vermek gerekirse de bel 70 :)

Seni sevmeyen begenmeyen adam ne ara 1 ayda hemencecik hamile birakti seni ? Merak etmesin hamilelik ilerledikce kilo alirsin hah belki dogurduktan sonra hepsini vermezsin bile.
Herneyse ama senin adam kusura kalma geruzekalinin tekiymis, gozu kormuymus senle evlenmeden once akli nerdeymis cani etli butlu yapili kadin istiyorduda niye senin gibi minyon biriyle evlendi o zaman. Hem istemem begenme hemde yan cebime koy begenmeyen adama bak 1. ayda hamile birakmis seni.
O gerizekaliyi dinlersen daha cok bunalima girersin. Keske evlenmeden bir buyugunden dogum kontrol yontemlerini ogrenseydin yasin kac bilmiyorum ama evlilik durumun ne olursa olsun ilk aydan hamile kalmak pek akil isis degil.
Kocan ve sen kac yasindasiniz bu arada ?

3 yıldır afedersiiniz uğraşıyoruz bi hamile kalamadım 1 ayda ..tebrik ederim valla :) yapacak bişi yok bi kaç ay sabredin şöyle göbeğiniz falan cıkar yakında hamilelilkten kilo da alırsın doğumdan sonra kilo verme derinde olmaz ohh mis

cok caresızım annmlere de bısey dıyemıyorum uzulmesınler dıye.. En son bebegı aldırmak ıstedgını soyledı ızın vermedım. Smdı ne yaocam gercekten bılmıyorum

Iyice sacmalamis senin bu ergen kocan, kendi ailenede onun ailesinede anlatiyorsun hemen olayi ve birguzel agzini yuzunu duzluyorlar senin ergen/kocanin ondan sonra akli basina geliyormu gel bir anlat bize.
Cocuk oyuncagi sanki, evlendim hih hih sevmedim ben bu kadini, cocuk yaptim hih hih yok sevmedim ben bu cocugu aldiralim.
Seninki ya 18 yasinda falan daha ne yaptigindan haberi yok yada bildigin akli dengesi bozuk adami sana kakalamislar ikisinden biri yani.

zayıflık o bu değil de, muhtemelen hamilelik haberi sarstı ve bebeği aldırmak istiyor, sizi de buna zorlamak için boşanmak istediğini söylüyor.

Vala 30 yasına geldı. 18 olsa cahıl der gecersın. Bnce aklı dengesı bozuk acı ama gercek

Kac kıloyla hamıle kalmıstın ve suanda kac kılo aldın canım kacıncı ayındasın?

Canım daha evliliginizin basindasiniz. Eşinin kiloyu bahane edip boşanmak istemesinin altında bence başka sebepler var. Benim kendi tavsiyem eşini ciddiye alma bu konuda. Guzel olduğunu fiziğini beğendiğini dile getir, zaten hamileymissin istem disi kilo alırsın. Ben 5 yıl önce evlendim 1.68 boyum 46 kiloyla evlendim eşim sorun etmedi ama ailesi Somalili bile diyodu. Şuan da zayıflamaya calisiyorum :)

Sen hamile olduğunu söylediğinde başkalarının tepkilerini gör :) hepsine açıklama yapacaksın :) kalmış işte arkadaş olabiliyor neyi sorgularsınız yok yani, 10 mayıs evlendim 18-23 arası reglydim 22 haziran hamile olduğumu öğrendik şimdi paşam 1,5 yaşında yumurtlama dönemi bazılarının erken olabiliyor kendim yaşadım öyle 15 gün falan sonra olmuyor bazılarında, eşine gelince de bana da bahane gibi geldi sende rest çek ailene bi şey söyleme tatile gitmiş gibi kal bi süre kafanı dinlersin hem o da anlar çocuk oyuncağı olmadığını

İlk günden hamile kalınmış ise eğer, hangi ara öğrendiniz bebeği? 3 haftalıkken mi?
Kilo konusu ise tamamen bahane.
Ya sizde umduğunu bulamadı ya da sevdiği başka biri var..

Sizinki 1 ay olmuyor ama

Seninle evlenirken gözü körmüymüş eşinin , şimdi bunu bahane ediyor , sıkma canını , şimdi hamilesin hiç bir şey düşünme bebeğine odaklan , Allah kucağına almayı nasib etsin hayırlısıyla

Tovbe yarabbim daha neler duyacaz Allah merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi esini evliliginin birinci ayinda bosamak isteyen bi koca ustelukte esi hamile adammi simdi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…