- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
Konu sahibinin çözümüne katkı sağlamayacak bir şey ama ben ufkunuza bir kırıntı olmak istedim.İnsan (daha ziyade bu toplumda ERKEK) istemediği biriyle seks yapabilir.Siz para verilip gidilen,üstelik bedeni yüzlerce kişi tarafından "kullanılmış" olan hayat kadınlarının çok mu çekici,sağlıklı,sıkı manken fizikli filan olduğunu düşünüyorsunuz?Üstelik yanıbaşında yatıp "evliliğimizi kurtaralım,neden uzaklaştık" diye çırpınan bir kadından söz etmiyoruz bu işi hiç de istemeyen kadınlara PARAYLA gidiyorlar.Erkek cinselliğini bizimki kadar duygusala indirgememelisiniz[/QUOTE][QUOTE="kararsiz_2013, post: 47075460, member: 477779"Insan istemedigi biri ile seks yapmaz.
Aynı boydayım 52 kiloyum, pilates yapıyorum, uzun dönem spor yapmışlığım var. Hiç de kemiklerim sayılmıyor. Ölçü vermek gerekirse de bel 70 :)O nasıl iş ya 52 Den 46 ya düştüm kemiklerim sayılmadı çokta uzun değilsin
Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Tovbestafurullak adamlar iyice abartti
cok caresızım annmlere de bısey dıyemıyorum uzulmesınler dıye.. En son bebegı aldırmak ıstedgını soyledı ızın vermedım. Smdı ne yaocam gercekten bılmıyorum
Vala 30 yasına geldı. 18 olsa cahıl der gecersın. Bnce aklı dengesı bozuk acı ama gercekIyice sacmalamis senin bu ergen kocan, kendi ailenede onun ailesinede anlatiyorsun hemen olayi ve birguzel agzini yuzunu duzluyorlar senin ergen/kocanin ondan sonra akli basina geliyormu gel bir anlat bize.
Cocuk oyuncagi sanki, evlendim hih hih sevmedim ben bu kadini, cocuk yaptim hih hih yok sevmedim ben bu cocugu aldiralim.
Seninki ya 18 yasinda falan daha ne yaptigindan haberi yok yada bildigin akli dengesi bozuk adami sana kakalamislar ikisinden biri yani.
Kac kıloyla hamıle kalmıstın ve suanda kac kılo aldın canım kacıncı ayındasın?Bende evlendiğimde çok zayıftım eşim konusunu bile etmedi şuan hamileyim ve baya kilo aldım eğer tek sorun senin zayıf olmansa hamileymişsin kilo alırsın zaten.
Kac kıloyla hamıle kalmıstın ve suanda kac kılo aldın canım kacıncı ayındasın?
Kac kıloyla hamıle kalmıstın ve suanda kac kılo aldın canım kacıncı ayındasın?
Sizinki 1 ay olmuyor amaSen hamile olduğunu söylediğinde başkalarının tepkilerini gör :) hepsine açıklama yapacaksın :) kalmış işte arkadaş olabiliyor neyi sorgularsınız yok yani, 10 mayıs evlendim 18-23 arası reglydim 22 haziran hamile olduğumu öğrendik şimdi paşam 1,5 yaşında yumurtlama dönemi bazılarının erken olabiliyor kendim yaşadım öyle 15 gün falan sonra olmuyor bazılarında, eşine gelince de bana da bahane gibi geldi sende rest çek ailene bi şey söyleme tatile gitmiş gibi kal bi süre kafanı dinlersin hem o da anlar çocuk oyuncağı olmadığını
Kaç ay oluyorSizinki 1 ay olmuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?