Aklıma getirdin bizim arkadaşlarında kavga ve boşanma sebebi sucukSaçma kesin başka Bi sebep var bak aklıma ne geldi?benim kız kardeşimin okuduğu okulda yakın arkadaşının ablası boşandı sebep ne biliyor musun ?lazer epilasyon!tabi yersen adamın hayatında başkası varmış karısından ayrılabilmek için bu saçma gerekçeye sığınmış şaka gibi
İyi de evlenirken görmedi mi sonuçta kız sadece 2 kg vermiş maşallah adamdaki gözde hassas tartı gibibelki de kendi şişmandır.
bir aylık evlilikte ne çabuk hamilelik ,,,Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Sorma hayır kolayda evlenilmiyor ki bi ton masraf,stres çek sonra incir kabuğunu doldurmayacak sebepten boşan konu sahibi sen konunu eşine okut bizde yuvanı dağıtma cıları çağıralım onlar ikna eder merak etme aldatılan kadına baskı yapıyolarsa yuvanı dağıtma diye eşinin de hakkından gelirlerAklıma getirdin bizim arkadaşlarında kavga ve boşanma sebebi sucukneden x marka değil de y marka sucuk alınmış sadece sebebp buu aslında başkadırda bunlar bahaneler ne kadar çabuk tüketen toplum olduk.
Aynen ole bnde cok duydum gordum. Ya ınsanlar cok cahıl bısey bılmıyor yada bnde bı garıplık var anlayamadım. Neden dıe sorsalar anlayacagım ama nasıl dıe sorulması gercekten cok garıp oturup nasıl bebek yapıldıgını anlatmam gerekcek galıba
Ben de şaşkınım, yaklaşık 60 kişi de benle aynı fikirde sanırım.Bence konu sahibi bizi trollemeye calisiyor... Fake konu yani.
Insan istemedigi biri ile seks yapmaz. Sanirim konu sahibi bu ince ayrintiyi düsünemedi, dram yapacak diye..
Burdan benı cddıye alıp cevap yazan yardımcı olmaya calısan ınsanlara gercekten cok tesekkur Ederım. Kadınlar kulubunu cok severım her zaman okurdum bole bı derdım olunca uye olup sızlerden yardım ıstedım. Bnm amacım kılo nasıl alırım bu konuda bana yardımcı olmanızdı. Yanı bnde zayıftım sole kılo aldım sende alabılırsın gbı belkıde bnı cesaretlendırmenız. Bu kadar sacma sapan soru sorulcagını hıc tahmın etmemıstım. Nasıl hamıle kalmısım ulan bu yasına gelmıssınz nasıl hamıle kalıncagını bılmıosanız ne deyım kı bn sıze. Nese onu geceyım konu fakemıs yalanmıs. Bn delımıyım oruc ramazan mubarek gun hıc ısım gucum yok kadınlar kulubune uye olayım fake konu acayım mıllete laf anlatayım cevap yazayım. Gercekten beynım durdu. Kısı kendınden bılır ısı demıs atalarımız. Demekkı konu fake dıyenlerın akıllarında bole bısey var. Lutfen bos bos konusmayın. Nasıl kılo alınır bı deneyımı bılgısı olan varsa cevap yazsın olmayan lutfen rıca edıyorum ne soru sorsun nede konunun gercekcılıgını sorgulasın! Cunku bu yaptıgınız Allah katında haktır bılmem farkındamısınz ama ıftıra atıyorsunuz hemde hıc tanımadgınız bı ınsana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?