1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Yok daha neler yeni üye boşanmayı istemesinin başka nedeni olmasın?yoksa gerçekten erkeklerin artık sıyırdığını düşünmeye başlayacağım

Cenım çoçuğu kabullenmek zor geliyordur eşine ama evlenmekten 1 ay sonra çocuk cıks olmaz yani. Eskidenmiş o. Birbirinize yeni alışıyorsunuz eve yeni alışıyorsunuz ekstra binen sorumluluklar sen eşinle daha tam anlamıyla bişeyler paylaşmadan gezmeden tozmadan cinsel hayatınız bile oturmamışken bebeğin gelmesi eşin ona tepkili bence.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tuhaf bir durum 1 aylık evlilik birde hamilelik ne kadar çabuk öğrendiniz hamile olduğunuz bu kadar kısa sürede tıp bu kadar ilerledi mi? Varsayalım ki durum başka karanlıkta mı evlendin bee adam demezler mii kocan şaşırmış resmen bunu bahane ediyor.Allah şaşırtmasın işin zor.

Saçma kesin başka Bi sebep var bak aklıma ne geldi?benim kız kardeşimin okuduğu okulda yakın arkadaşının ablası boşandı sebep ne biliyor musun ?lazer epilasyon!tabi yersen adamın hayatında başkası varmış karısından ayrılabilmek için bu saçma gerekçeye sığınmış şaka gibi

1 aylık evlilikte ne ara hamile kaldın ne ara öğrendin?
Ayrica 1.60 lik bir kadin 48 kiloda ne kadar zayif olabilir? 38 kilo olsan bile boşanma nedeni olamaz o ayri da 48 hic az bir kilo değil, Eğer konu gercekse ki hic sanmiyorum, esin seni bosamaya bahane ariyor.

Tamamen saçma bir bahane ,büyük ihtimalle başkasını buldu .
Tamam zayıfsınız da evlenirken bilmiyor muydu ne alaka yani?
Hem şöyle bir şey,adam size açık açık söylemiş boşanmak istediğini,sizi beğenmediğini ,bir şeyleri bahane ettiğini söylemiş işte.
Bu saatten sonra nasıl duracaksınız ki bu adamla

Aklıma getirdin bizim arkadaşlarında kavga ve boşanma sebebi sucuk neden x marka değil de y marka sucuk alınmış sadece sebebp buu aslında başkadırda bunlar bahaneler ne kadar çabuk tüketen toplum olduk.

Şu kk sayesinde daha neler görücez acaba

Yeni üyelik, 1aylık evli, boşanma kararı hemde hamile

Bir ayda hamile kalınır ve doktor yada hemşire haber verebilir benim de hastaneden arayıp söylemislerdi hamile olduğumu buraya kadar tamam da zayıflık konusu sacma zaten hamilesin ister istemez en az 10 kilo alacaksın en az:) ee lohusalık emzirme derken sen 60 i görürsünibu sefer de sismansin mi diyecek .ailesiyle aran nasıl başka sebebi var bence de

belki de kendi şişmandır.
İyi de evlenirken görmedi mi sonuçta kız sadece 2 kg vermiş maşallah adamdaki gözde hassas tartı gibi beden bile değiştirmez 2 kg dediğin nedir ki ....Adamın bahanesi var sebep bu değil saçmalamış ve şaşırmış resmen..

bir aylık evlilikte ne çabuk hamilelik ,,,
kilona neden bahane ediyor eşin boşanmak için ,
körmüydü eşin bu zamana kadar fark etmeyecek,,

bence hem evlilik hem sizin gebeliğiniz ağır geldi. bahane arıyor. bu olmasa başka sorun bulur.

Aklıma getirdin bizim arkadaşlarında kavga ve boşanma sebebi sucuk neden x marka değil de y marka sucuk alınmış sadece sebebp buu aslında başkadırda bunlar bahaneler ne kadar çabuk tüketen toplum olduk.
Sorma hayır kolayda evlenilmiyor ki bi ton masraf,stres çek sonra incir kabuğunu doldurmayacak sebepten boşan konu sahibi sen konunu eşine okut bizde yuvanı dağıtma cıları çağıralım onlar ikna eder merak etme aldatılan kadına baskı yapıyolarsa yuvanı dağıtma diye eşinin de hakkından gelirler

Ergenlikten cikamamis bir koca baba olmaya hazir degildir senin icin uzuldum iyi dusun derim ben

Eşin boşanmak istediği halde neden korunmadan sevişti orasını anlayamıyorum. Ya da sen evliliğin güZel gitse bile gerçekten bu kadar erken çocuğa hazır mıydın. İnsan ilk sevişmede korunmaz mı şaka gibisiniz.

Bence konu sahibi bizi trollemeye calisiyor... Fake konu yani.

Insan istemedigi biri ile seks yapmaz. Sanirim konu sahibi bu ince ayrintiyi düsünemedi, dram yapacak diye..
Ben de şaşkınım, yaklaşık 60 kişi de benle aynı fikirde sanırım.
Ama bazı üyeler ciddiye almış.
Konu sahibi de destekli atmaya başlamış sonraki sayfalarda. Bilemedim valla.
Yani bu kadar sığ biriyle evlendiğini bir insan 2 yıl çıkıp da nasıl anlamaz. Tamam bir insan boşanmak ister 1 ayda, ama değişik bir huyu çıkar, vücudunda karşı tarafın bilmediği bir durum vardır( kilodan daha ciddi şeyler). Bunlar görülmüş şeyler.
Yani 3 boyutlu görüyorsun sonuçta, biri zayıf mı şişman mı anlarsın bakınca. Soyununca ne fark ediyor?
Artı 2 kilo ne gibi bir fark yaratabilir? Valla ben verdim diyorum, bakıyorum aynaya çok hafif bir etki veriyor.

Eh bu cümle ilede erkek oldugun belli oldu
Sanirim okullar kapandi felan..

Neyse kiblayim bu konu fake oldugunu.

Canım kilo almak istiyorsan aksamlari uyumadan önce Bebe biskuvilerini Parçala içine süt ve bal katıp karıştır ve ye. Allah yardimcin olsun her anlamda.

ay yani yok daha neler ömrümde görmedim böylesini insan 1 ayda kadinda bosanmak istermi hemde zayif diye kessin baska bise var yada seninkinin kafasinda var aldatip aldatmadigini arastir bakim insallah fake deildir hayir insan yardimci olmak istiyor bu arada evlenir evlenmez cocuk yapilmamali evlilik baslar baslamaz iki traf icin sorumluluklar artiyo Ben korundugum halde 3. Ayda hamile kaldim ondan sonra Anne baba olduk 19 yasinda amannn hep Stress

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…