Ilac tedavisi iyi geliyor ancak birakildiginda intihara tesebbus etkisi yarattigindan kullanmak istemiyor.. bir oncekinde umreye giderken birakmis.. benleyken tekrar basladi devam etmedi o normal oldugunu dusunuyor..aman dikkat edin de... tedavi olmuş babasının ölümünden sonra dediniz.. ilaç kullanırken nasılmış ?
aslına bakarsanız ilaç tedavisi iyi geliyorsa pekala geçinebilirsiniz...
önce normal olmadıgını kabullenmesi gerek.... ooff offf.. ah be akrdeşimm neden kendini ateşe attınIlac tedavisi iyi geliyor ancak birakildiginda intihara tesebbus etkisi yarattigindan kullanmak istemiyor.. bir oncekinde umreye giderken birakmis.. benleyken tekrar basladi devam etmedi o normal oldugunu dusunuyor..
Aslinda ilk baslarda hep benim begendigim hep benim dedigim oluyordu annesini bana kesiyordu.. bana deger verdigini hissettiriyordu.. ancak benim bazi konulari agzima sakiz yapmam ve parmagi bir tartismamizda kirilmis olmasi onu ve ailesini raydan cikardi.. hakaretler ithamlar bana ve aileme karsi bitmek bilmedi.. konusulacak bir adam degil.. maalesef.. asiri kilolu ektirme sacli kisa boylu biri... benim yanimda kompleks yapiyor ve bana psikolojik siddet uyguluyor.. en basindan beriçocuğun yoksa önüne bak derim bir de ilk evliliğinse eğer. dediğin gibi boşanmış olmak çok zor bu toplumda eğer çocuk yoksa daha avantajlısın. aileninde desteğini alabiliyorsan arkandalarsa sevgin ve saygın bitmişse çok ii düşünerek karar vermelisin.
birde kocan da seni çok takmıyor gibime geldi sevgi ve saygı açısından.
kıskançlıklarıda bahane bence seni sevdiğinden değil kendine güveni yok ezik biri anladığım kadarıyla.
eğer çocuğun olursa hiç kurtulamazsın daha çok bağımlı olursun bırakamazsın. yine istersen bırakırsın fakat zor olur senin için. iyi düşün taşın adam akıllı konuşmayı dene kocanla. kavga etmeden hatalarını anlat uyar onu dayanamadığını söyle eğer kendini düzeltirse bu evlilik kurtulur yok burnunun dikine giderse biter eninde sonunda ya da sen kafayı yersin o olur. Allah yardımcın olsun. kötü eş insanı hasta eder rezil eder. kocanıda Allah ıslah etsin.üzüldüm gerçekten sizin adınıza.
Keyifli bir aksam eskilerden konusurken gayet gulerek bunu itiraf etti...şok oldum.. agzim acik kaldi..ancak tanidikca farkettim ki oyle gercektende.. garantici ve cikarci biri..kendine mecbur birakmak icin sizi iliskiye zorladi? dogrumu duydum?
bunu ne zman kimden ogrendiniz?
Mutlaka annesi oyle yapacaktir.. anneler 20 yillik arkadas birsuru ortak cevre var hemen bas goz edip bakin karsi taraf hataliydi demek icin bile bunu yapabilirler.. kendiside gayet capkin.. bosanma sureci evet rezalet gececek.. farkindayim ama insAllah oyle olmaz.. uzatmadan biter gider unutulur..tesekkur ederim desteginiz icinher eklediğiniz bilgide daha da sinirleniyorum. biraz daha yazarsanız ben eşinize bela okumaya başlayacağım. benim babam da senelerce annemin maaş kartını elinde tuttu. sonuç iflas etti, annemin elinde yıllarca verdiği emeklerin karşılığı hiç bir şey kalmadı. böyle evlilik mi olur. eşler arasında para ayrımı yapılır mı yahu. bence avukata giderek en iyisini yapmışsınız. büyük ihtimal çok çirkin bir boşanma süreci yaşayacaksınız. annesi de o sürece mum dikecek. dirayetli olmaya çalışın. adam doktormuş. o anne boşandıktan sonra ona başka kız bulur. size dadansa dadansa 1 sene dadanır. sonra gider başkasının belası olur. ayrıca o süreç içinde hukuki yollar var. yapabileceğiniz her şey bu evliliğin içinde kalmaktan daha iyidir.
parmağı nasıl krııldı yahu ona takıldım.. siz mi yaptnızAslinda ilk baslarda hep benim begendigim hep benim dedigim oluyordu annesini bana kesiyordu.. bana deger verdigini hissettiriyordu.. ancak benim bazi konulari agzima sakiz yapmam ve parmagi bir tartismamizda kirilmis olmasi onu ve ailesini raydan cikardi.. hakaretler ithamlar bana ve aileme karsi bitmek bilmedi.. konusulacak bir adam degil.. maalesef.. asiri kilolu ektirme sacli kisa boylu biri... benim yanimda kompleks yapiyor ve bana psikolojik siddet uyguluyor.. en basindan beri
ya canım dengin olmayanla nediye evlendin anladığım kadarıyla sen ondn güzelsin haliyle ezik hissediyor. fiziksel şiddet uyguluyor mu en önemlisi bu ama hakaret etmeside ruh sağlığınızı bozar. bence kendisi hasta biri onun acısınıda sizden çıkarıyor.Aslinda ilk baslarda hep benim begendigim hep benim dedigim oluyordu annesini bana kesiyordu.. bana deger verdigini hissettiriyordu.. ancak benim bazi konulari agzima sakiz yapmam ve parmagi bir tartismamizda kirilmis olmasi onu ve ailesini raydan cikardi.. hakaretler ithamlar bana ve aileme karsi bitmek bilmedi.. konusulacak bir adam degil.. maalesef.. asiri kilolu ektirme sacli kisa boylu biri... benim yanimda kompleks yapiyor ve bana psikolojik siddet uyguluyor.. en basindan beri
Keyifli bir aksam eskilerden konusurken gayet gulerek bunu itiraf etti...şok oldum.. agzim acik kaldi..ancak tanidikca farkettim ki oyle gercektende.. garantici ve cikarci biri..
annesi hep onu hakli buldu ikisi bir olup bana cok laf saydilar.. benim ailem daha yapici daha cekimser oldular nisanliyken kolumu tutup morarttiginda agizlarini acip birsey demediler.. hep yuttular.. evet fiziksel olarak cok farkliyiz genelde rus zannediliyorum.. ancak dis gorunus onemli degil dedim hep meger onemliymis karsidaki kompleks yapiyormus.. biz asamayacagiz suclayici bir dil.. dusundumde benim dis gorunusumden baska birseyimi begenmiyor zaten.. hakkimda hayirlisi olsun..oldugu kadar olmadigi kader..ya canım dengin olmayanla nediye evlendin anladığım kadarıyla sen ondn güzelsin haliyle ezik hissediyor. fiziksel şiddet uyguluyor mu en önemlisi bu ama hakaret etmeside ruh sağlığınızı bozar. bence kendisi hasta biri onun acısınıda sizden çıkarıyor.
tamam sizinde hatalarınız olmuş olabilir insanlık hali. ama bunu sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koymak neyin nesi.
ben evli değilim ama abim ablam sorunlu evlilikler yaşadı. Ablam boşandı(çocuğuda var) sizinkinden beter bi evliliği oldu çok şükür kurtulduğu için ailecek şükrediyoruz.
abim de başta çok kötü gidiyordu evliliği eşindeydi problem anlaşamıyorlardı psikolojisi bozukdu biraz. ama şimdi çok iyiler abim çok çaba sarfetti düzelmesi için evliliklerinin çok aşırı büyük kavgalar yaşadılar ayrılıklar yaşadılar ama her zaman geçmiş kapatıldı eğer geçmiş sürekli açılsa olmaz yine kavga olur yine ayrılık olur. eğer eşiniz devam etmek istese sizi sevse gerçekden geçmişi açmaz. kapatır.
keşke konuşabilsenizde düzelse bir yuva kolay kurulmuyor. ama olmuyorsada kendinizi yıpratmanıza gerek yok. yarın öbür gün çocuk olsa bir de onun vebali. ve ağır yükü. bu sefer toplum nazarında hem anne hem boşanmış olursun ki bir daha evlenmende zor olur. bekar biriyle genelde aileler istemiyo hele çocuk varsa. senin gibi boşanmış çocuklu düzgün birini bulmanda zor olur. hani yine Allah bilir belli olmaz ama çok iyi düşün.
Ailenin desteğini bir kere kesinlikle almalısın. Dayak varsa hep öyle gider söyleyeyim hakaret de var bence aranızda sevgi ve saygı kesinlikle kalmamış. annesi falan fasa fiso işler.
benim abim yengem yüzünden elini kestirdi. trafik kazası geçiridi. ama annem bir gün olsun demediki benim oğluma şunu yaptın bunu yaptın tek geçinsinler mutlu olsunlar diyo. ve aralarında da sevgi bağı olduğu için bunlar kolay atlatıldı.
umarım hakkınızda en hayırlısı olur.
Fiziksel farki cok duyduk ona bu kiz fazla guzel bu kucuk sehir icin bak yolda cok bakarlar dendi bana ne yapacaksin bunu hic yanina yakusmiyor dendi.. ancak hic onemsemedim.. evet sevdim gercdkten sevdim ki katlandim..peki siz sevdiniz mi eşinizi?fiziksel farklılıklar var derken çok mu?etrafından bu farklılıkları dile getiren oluyormuydu ki
çok zor işin gerçekden ailen biraz arka çıksaannesi hep onu hakli buldu ikisi bir olup bana cok laf saydilar.. benim ailem daha yapici daha cekimser oldular nisanliyken kolumu tutup morarttiginda agizlarini acip birsey demediler.. hep yuttular.. evet fiziksel olarak cok farkliyiz genelde rus zannediliyorum.. ancak dis gorunus onemli degil dedim hep meger onemliymis karsidaki kompleks yapiyormus.. biz asamayacagiz suclayici bir dil.. dusundumde benim dis gorunusumden baska birseyimi begenmiyor zaten.. hakkimda hayirlisi olsun..oldugu kadar olmadigi kader..
walla boşuna sormuşun kardeş sonuç belli evliliğin devam etmesi için sen ezilmelisin okadarArkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
Hesap yapmadan adim atmaz idi.. bakalim ne olacagiz...bunu ogrendikten sonra kim ne derse desin ona geri donmeyi dusunmuyorsunuz dimi?
cunku burda bi kac arkadas geri barisma ihtimalinizi goz onunde bulunduruyorda.
boyle bi insan olurmu ya,bildigin hesaplamis herseyi.
seni ilimli islama dogru yonlendirmeye calisyormus hos guzelde.
Bunu yapan birisi haca gitsin namaz kilsin alni secdeden kalkmasin her neyse.
Bu adamin hic bi ilimli islam egilimi benim gozumde buyutemez bu adamin kalitesini.
Allah bildigi gibi yapsin.
maalesef evet annesi de diyor kadin kismi susmak zorunda o sinirli sen sus diye.. keske 18 inde ev kizi ile evlenseymis ben fazla bilmis gezmisim.. ezilmeye niyetli degilim.. bakalim ona ne zaman dank edecek..walla boşuna sormuşun kardeş sonuç belli evliliğin devam etmesi için sen ezilmelisin okadar
he ezilmicem dersende hiç arkana bakmadan kaç bacım
bu adam bi kere psikolojik açıdan sorunlu ben öyle anladım
canım sana bir de şunu diyeyi o annesini çok büyütüyorsun gözünde. kadında kabahat yok. iş her zaman erkekde biter. kendi aklı yokmu ne diye annesini dinliyor. annesinin sizin evliliğinizdeki rolü ne böyle 3 kişilik evlilik mi olur. arıştırmamasını bilecek erkek dediğin eşin kadına yüz veriyor. büyük problem eşinde bence.maalesef evet annesi de diyor kadin kismi susmak zorunda o sinirli sen sus diye.. keske 18 inde ev kizi ile evlenseymis ben fazla bilmis gezmisim.. ezilmeye niyetli degilim.. bakalim ona ne zaman dank edecek..
Aaa olur mu tum tartismalarimizin hakemidir annesi ! bundan sonrada yasasin annesiyle.. ikisi o evdeyken siginti gibiydim zaten bir hafta bile dayanamadim.. esimde duygusal bagimli annesine.. surekli kendisine aciyan bi tip..canım sana bir de şunu diyeyi o annesini çok büyütüyorsun gözünde. kadında kabahat yok. iş her zaman erkekde biter. kendi aklı yokmu ne diye annesini dinliyor. annesinin sizin evliliğinizdeki rolü ne böyle 3 kişilik evlilik mi olur. arıştırmamasını bilecek erkek dediğin eşin kadına yüz veriyor. büyük problem eşinde bence.
Hani bizim buralarda bir laf vardı senin evinde ki adam olduktan sonra dışardaki ne karışır karıştırmaz o mahremi korur. adam değil demek ki. zaten sana yaptıklarındanda belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?