- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi istikrar1986
kızlar daha önceden de günlük açmıştım tabi uzun zaman oldu şimdi tekrar açmaya karar verdim kendimce bir diyet listesi hazırladım farklı meşur diyetlerden toparladım öncelikle ana hedefim diyetimde her türlü besin gurubuna yer vermekti ona göre şekilllendirdim karbonhidrat çok az yer verdim 3 ana öğün 2 ara öğünden oluşuyor ara öğünlerde ufak değişiklikler olacak bitkisel çayın yanına meyve yada çerez yiyebilirim diyet listesi oluşturmamın sebebi ben kuralsız hedefine ulaşamıyan biriyim beni şartlaması açısından iyi geleceğini düşünüyorum yoksa ne yiyeceğim konusunda serbest bıraksam daha fazlasını yiyorum ve diyeti uzun zamana böylelikle yayıyorum
evet benim kilom 74 çıkıp 62 lere inmş bir haldeydi şüan 67.7 kiloya çıkmış durumda boyum ise 163 ocaga kadar bakalım hedeflediğim 60 kiloya ulaşabilecekmiyim eger isteyen olursa beraber ilerleyebiliriz ama devamlılık şartıyla
evet benim kilom 74 çıkıp 62 lere inmş bir haldeydi şüan 67.7 kiloya çıkmış durumda boyum ise 163 ocaga kadar bakalım hedeflediğim 60 kiloya ulaşabilecekmiyim eger isteyen olursa beraber ilerleyebiliriz ama devamlılık şartıyla