1 aylık günlük

istikrar1986

Boy 164 bslng.82 güncel 66.5 hedef 55
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
2.879
4.682
248
kızlar daha önceden de günlük açmıştım tabi uzun zaman oldu şimdi tekrar açmaya karar verdim kendimce bir diyet listesi hazırladım farklı meşur diyetlerden toparladım öncelikle ana hedefim diyetimde her türlü besin gurubuna yer vermekti ona göre şekilllendirdim karbonhidrat çok az yer verdim 3 ana öğün 2 ara öğünden oluşuyor ara öğünlerde ufak değişiklikler olacak bitkisel çayın yanına meyve yada çerez yiyebilirim diyet listesi oluşturmamın sebebi ben kuralsız hedefine ulaşamıyan biriyim beni şartlaması açısından iyi geleceğini düşünüyorum yoksa ne yiyeceğim konusunda serbest bıraksam daha fazlasını yiyorum ve diyeti uzun zamana böylelikle yayıyorum
evet benim kilom 74 çıkıp 62 lere inmş bir haldeydi şüan 67.7 kiloya çıkmış durumda boyum ise 163 ocaga kadar bakalım hedeflediğim 60 kiloya ulaşabilecekmiyim eger isteyen olursa beraber ilerleyebiliriz ama devamlılık şartıyla

kalkınca ılık limonlu su
sabah
4 kaşik yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi, müsli ve keten tohumu ve yarım meyve aroma vermesi için baharatlar 1 fiske karanfil tarçın zencefil zerdeçal
ara bitkisel çay meyve yada kuruyemiş
öğlen
etli sebze yemeği ve bol salata zeytinyağlı
ara
b.çay meyve
akşam
etsiz sebze yemeği ve salata
2.5 litre su spor en az 45 dk

Kalkınca 1 bardak limonlu su
Sabah 3 yemek kaşiği yoğurda 1 y.kaşiği yulaf ezmesi ,müsli ve keten tohumu
Çeyrek muz ve hurma biraz tarçın

Ara-

Öğlen
etli sebze yemeği salata meyve

Ara yeşil çay 2 kabak çekirdeği

Akşam sebze yemeği oda sadace 1 çatallık yiyemedim o yüzden ara öğün yaptım

ara 1 kupa süt biraz nar

su ne kadar içtiğimi bilinmiyor spor yok

kalkınca limonlu su
sabah 4 kaşik yogurda 1 kaşik müsli , yulaf ezmesi ve keten tohumu yarim hurma 1 fiske tarçın zencefil zerdeçal karanfil
ara b.çay yarım elma
öğlen
6 kaşik kıymali sebze yemeği bol limonlu salata içine 1 kaşik zeytinyağ
ara -
akşam 1 porsiyon kıymali fasulye susuz yağsız salata 2 dilim mandalina
1.5 litre su spor 15dk.e.bisiklet 15 dk yürüyüş

sabah 2 bardak süt yarım elma bir mandalina
öğlen 200gr ızgara tavuk salata
ara çay 1 avuç kadar kuru üzüm 1 incir
akşam salata
ara yeşil çay
su 2 lt herhalde ulaşmıştır spor 20 dk koşu bandı