İlişki konularında pek tecrübem yok . Kendisi yakın arkadaşımın eski bir arkadaşı eskiden tanışıyorlarmış.Neyse sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık, çok samimiydi.İlk konuşmaya başladığımız süreçlerde bile hep ciddiyim vs diyordu neyse 2 hafta falan konuştuk ( uzak mesafedeydi) sonra buraya döndü 1 haftalığına 5 kez görüştük . İyi hoş biri fakat biraz narsistik özellikleri var bence sürekli kendisinden bahsediyor kendisini aşırı aşırı öven bir insan . Son buluşmamızda o gitmeden bir gün önce biraz yakınlaştık defalarca öpüştük öptü elledi vs artık sevgiliyiz kendime söz vermiştim bir daha kimseyi sevmeyeceğim diye ama sen yıktın o sözümü dedi.Neyse şu an uzak mesafede yine haftaya gelicek çok ilgili hep arıyor yazıyor görüntülü konuşuyoruz her an bildiriyor nerde vs.Fotografımızı paylaştı wp durum olarak, annesi babası teyzesine vs benden bahsetmiş annesi soruyor her gün gelince tanıştırayım sizi diyor haftaya yine gelicek.Ama bilmiyorum bazen samimi bazende gerçek dışı geliyor bunlar abartı gibi geliyor .Ama bir yanımda inanmak istiyor,bundan önce hiç bir erkek benle evlenmek istemedi gelecek hayalleri kurmadı ailesine bahsetmedi.Heo takılmak gözüyle baktılar artık birine inanmak güvenmek istiyorum ama hep soru işaretleri oluyor.Sizce samimi mi nasıl anlayabilirim gerçekten gerçek niyetini lütfen fikirlerinizi bekliyorum