1 aylık ilişkide aceleci davranan erkek

Anlık söyledi belkide🥹bilemiyorum
Yemeyin bunları, sen farklısın, hiçbir kadın böyle hissettirmedi, ilk defa böyle hissediyorum, aşk yeminimi seninle bozdum gibi cümleler yıllar öncesinde kaldı. Kendine başka av bulsun.
Ayrıca bu kadar kısa sürede ne anası danası tanıştırması, yangından mal mı kaçırıyor?

Yemeyin bunları, sen farklısın, hiçbir kadın böyle hissettirmedi, ilk defa böyle hissediyorum, aşk yeminimi seninle bozdum gibi cümleler yıllar öncesinde kaldı. Kendine başka av bulsun.
Ayrıca bu kadar kısa sürede ne anası danası tanıştırması, yangından mal mı kaçırıyor?
yemiyorum zaten hep bir şüpheyle yaklaşıyorum böyle olunca da anın tadını kaçırıyorum kendimi korumaya çalışıyorum. O da garip neden bu kadar annesiyle tanıştırmakta ısrarcı inan bende anlamıyorum

Olayın anatomisi:
Adamın çok acil zegsi gelmiş
Tecrübesiz kız bulunca daha da dişi kamaşmış
Zamana yayarsa haddinden fazla tecrübeli olduğu ortaya çıkacak
Love bombing, manipülasyon, kızın boyun eğici şemasını aktive
Ve kapanış.

Son düzenleme:
yemiyorum zaten hep bir şüpheyle yaklaşıyorum böyle olunca da anın tadını kaçırıyorum kendimi korumaya çalışıyorum. O da garip neden bu kadar annesiyle tanıştırmakta ısrarcı inan bende anlamıyorum
Ya anlamayacak bir şey yok, oynuyor işte. Klasik.
Kimsenin de annesiyle tanışmayın, daha 5 kere görüşmüşsünüz hiç gerek yok.
Ben olsam aşk yeminini bozduğunu söylediği varotik cümleden sonra görüşmezdim ama siz denemek istiyorsanız mesafeli olun bari. İstediğini alamayınca çıkar gerçek yüzü

Olayın anatomisi:
Adamın çok acil zegsi gelmiş
Tecrübesiz kız bulunca daha da dişi kamaşmış
Zamana yayarsa fazla tecrübeli olduğu ortaya çıkacak
Love bombing, manipülasyon, kızın boyun eğici şemasını aktive
Ve kapanış.
Tecrübeli olduğunu zaten söylüyor . Aciliyeti varsa gitsin yapsın kimle isterse.

Daha çok gençsiniz kendinizi erkeğin kararına bırakmaktansa önce kariyerine odaklanabilirsin.

Ayrıca böyle aceleci davranan tipler ya hızlı tüketir yada evlenmek için acele edebilir.

Ayrıca anneci geldi bana .

anlattıklarınızın en kralını yasadım ve sonu hüsranla bitti. hatta bir an acaba o mu diye bile düsündüm. bir erkek baştan bu kadar acele ediyorsa ve bu kadar yüksekten oynuyorsa üzülerek söylüyorum o erkek sadece sınavın olacak.. yasa ve gör ama lütfen temkinli ol

Daha 23 yaşındasın ve daha önce kimsenin seninle evlilik düşünmediğinden şikayetçisin.

Zor bir durum umarım bir an önce evlenebilirsin 🥹

Daha 23 yaşındasın ve daha önce kimsenin seninle evlilik düşünmediğinden şikayetçisin.

Zor bir durum umarım bir an önce evlenebilirsin 🥹
Evlilik meraklısı değilim öyle anlaşılmış sanırım.Kimse ciddi düşünmedi ileriyle yönelik demek istedim böyle bir hayal kurmadı benimle.Niyetim yok evlenmeye 30a kadar yolu var 😂

İlişki konularında pek tecrübem yok . Kendisi yakın arkadaşımın eski bir arkadaşı eskiden tanışıyorlarmış.Neyse sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık, çok samimiydi.İlk konuşmaya başladığımız süreçlerde bile hep ciddiyim vs diyordu neyse 2 hafta falan konuştuk ( uzak mesafedeydi) sonra buraya döndü 1 haftalığına 5 kez görüştük . İyi hoş biri fakat biraz narsistik özellikleri var bence sürekli kendisinden bahsediyor kendisini aşırı aşırı öven bir insan . Son buluşmamızda o gitmeden bir gün önce biraz yakınlaştık defalarca öpüştük öptü elledi vs artık sevgiliyiz kendime söz vermiştim bir daha kimseyi sevmeyeceğim diye ama sen yıktın o sözümü dedi.Neyse şu an uzak mesafede yine haftaya gelicek çok ilgili hep arıyor yazıyor görüntülü konuşuyoruz her an bildiriyor nerde vs.Fotografımızı paylaştı wp durum olarak, annesi babası teyzesine vs benden bahsetmiş annesi soruyor her gün gelince tanıştırayım sizi diyor haftaya yine gelicek.Ama bilmiyorum bazen samimi bazende gerçek dışı geliyor bunlar abartı gibi geliyor .Ama bir yanımda inanmak istiyor,bundan önce hiç bir erkek benle evlenmek istemedi gelecek hayalleri kurmadı ailesine bahsetmedi.Heo takılmak gözüyle baktılar artık birine inanmak güvenmek istiyorum ama hep soru işaretleri oluyor.Sizce samimi mi nasıl anlayabilirim gerçekten gerçek niyetini lütfen fikirlerinizi bekliyorum
Henüz yakınlaşmak için bile çok erkenken ailesiyle tanıştırmaktan söz ediyor kesinlikle samimi değil sizi manipüle etmeye çalışıyor sadece. Bence güvenmemeli ve mesafe koymalısınız. Doğru adam belki ilişki bir kaç aylıkken hayatımda hep sen ol istiyorum evlenelim istiyorum diyebilir ama direkt ailesiyle tanışmaya yeltenmez. Siz ise ilk buluşmalarda bu hale gelmişsiniz.

Sana güven vermek icin. İlişki sorusu her şeyi acik etmis görmek istemiyorsun. Dediğim gibi yalnız kalma bu adamla.

Daha ilk aylardan seninle ciddi düşünüyorum annemi tanıştıracağım diyen erkeklerden koşarak uzaklaşın dedik, anlattık ama bunları 🥲

Back
X