1 aylik oglum yarim saatte bir uyaniyor

Birde doktorum rezene cayi ver uyutur dedi arkadaşımın bebeginde ise yaramıştı ama benim kızıma işlemedi simdi nurse harvey's diye bitkisel bi şurup verdi bakalım ise yarıycakmi

Canim iki Ayluk olduk duzelme yok...bitap dustum inan...gunduz uykulari daha uzun gibi...

Benim oğlum da sevmezdi uykuyu. Üç yaşına kadar uyandık hep saat başı. Şimdi yedi yaşında ve ömründe bir iki kez uyumuştur sabah yediye kadar. Hep altı civarı uyanır. Gece de pek erken yatmaz. Çocuğun huyuna bağlı yani. Yine de çoğu bebek ilk üç dört ay uyumuyor geceleri diye biliyorum. Ben hep gece uyku zamanı geldiğini anlaması için aynı şeyleri aynı saatte aynı sırayla yapardım. Mesela aynı saatte emzirme, alt alma, ışığı kapatma vs. Gece gündüz ayrımını bu sayede öğreniyorlar. Kısmen de olsa faydasını görmüştüm. Tabii benimki çok uykusuz bir bebekti. Daha normal uykuya sahip bir bebek daha çabuk öğrenir bence bu yöntemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…