1 bakıcı 2 bebek

Sadece bilgi amaçlı söylüyorum yanlış anlaşılmasın bilmeyenler icin, o 1 yıllık süre özel sektörde farklı. Soyleki devlet memurlugunda o 1 yıllık süre analık izni bitiminde başlar. Özel sektörde çocuk doğduğunda başlar. Dolayısıyla devlet memurlugunda süt izni bittiğinde çocuk 1 yaş 3-4 aylık civarında olur, özel sektörde tam 1 yas

Ücretsiz izne ayrılmak istemiyor sebep evde bunalıyor, Allah aşkına siz bunu nasıl doğru buluyorsunuz, kimse kötü anne deniyor sadece bunalacaktın 2. Çocuğu neden yaptın o zaman diyorlar, peki ev hanımı olsaydı o zaman bunalmaktan hiç çocuk bakamayacaktı herhalde, bir ebe adayı olarak söylüyorum bunalacagınız bakmakta zorlanacagınız çocuklar doğurmayın, ev hanımlarının hiç canı yok mu sıkılmadan bunalmadan o kadar çocuk büyütüyorlar birde bakıcıya suç buluyorlar, maddi durumla ilgili bişey belirtmemiş bumalırım diye işine geri dönmek istiyor insan bebeğini düşünür ya bunalmayı değil, bunalacak zaman bile bulamayacak, ayrıca komu sahibi konuyu açtı gitti boşuna yorum yapıyoruz.

Bizim mahallede bir abla var, ev hanımıydı. İlk çocuğuna öyle bir aşkla baktı ki gıpta edilecek gibi, ama ikincisinde sanki birşey oldu bunalıma girdi. Çok kilo aldı ve hala da çok kötü görünüyor. İnsanların ne olacağını bilemessiniz. Sizinde başınıza gelebilir, bunalacaksan yapmayın diyorsunuz ya, demeyin..

Haklı olabilirsiniz öyleleri var tabi ama konu sahibi evde durursam bunalırım diyor ben onun için söylüyorum.bebeklik dönemi çocukluk dönemi çok önemli bi dönem bireyin ilerdeki psikolojisini etkiliyor araştırmalara göre bakıcıyla büyüyen çocukların psikolojik sorunlu olma ihtimali daha yükselmiş, kimseyi yargılamak haddime değil ama ağaçta yaşken egiliyor

Haklı olabilirsiniz öyleleri var tabi ama konu sahibi evde durursam bunalırım diyor ben onun için söylüyorum.
Sadece bunalacaksan yapmayın kısmına hitabendir sözüm.
Konu sahibi hakkında hiç yorum yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…