1 buçuk sene her Gün görüştüğüm adamı bugün az önce sildim ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün işyerindekiler soruyormuş ayrıldılar mı diye benim bu Erkek arkadaşımı kahve içerken görmüşler işyerinde ki kızla … gerçekten yediremiyorum kendime allahım yarabbim
Yediremiyomuş ahahah deliriyorum ya.

Yine bir kukumu öpmüyor konusu yine zorunlualan

Adam, kahve ictigi kadinin kukusunu operse, mazallah zorunlualan kaldıramaz bu durumu, vurur ikisinide. Kadinin kukusuna yapılan muamele hayat memat meselesi oldu aksksks.

Zorunlualan, adamın karşısına geçip, kukum öpülecek, neden opmuyorsun diyen, diyebilen bir kadın neticede. Kukusunu ahini yerde bırakmaz.

Arkadaşlar bende bi kaç eşyası kalmıştı . Sabah mesaj atmış Uydu alıcısı bana lazım diye ben de öğleden sonra uydu alıcısını bir poşete koydum ve iş yerine getirdim kapıya bıraktıktan sonra güvenlikten rica ettim bunu alabilir mi diye daha sonra güvenlik onu aramış ve poşeti almış bana da mesaj olarak aynen şöyle yazmış.
Benden ayrılırken ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yanındayım demiştim ama bakıyorum poşeti güvenliklerden topluyoruz bana düşmanınmışsın gibi davranıyorsun bundan sonra asla karşıma çıkma yüzünü bile görmek istemiyorum yazmış. Ben de bu mesajın üzerine yanına gittim ve poşeti taşıyamadığımı söyledim öylece bekledim oda tamam dedi ben de ona sana bu yeni gelen kızla iyi kahve içmeler dedim. Olay bu şekilde bitti ve ayrıldık

Poseti tasıyamadım demeniz sacma olmuş, hiç birsey yapmamanız lazımdı
Hatta yanına laf sokmak icin gitmişsin
İcinde hala için umut var pes yani

Az olmuş ya poşeti taşıyamadım demek. Kendi başıma tuvalete bile gidemiyorum deseydiniz daha acındırıcı olurdu. Bu çok etki etmemiştir.

Hala kızla iyi kahve içmeler diyerek laf soktuğunuzu sanıyorsunuz. Size ne? İster kahve içer ister aslan sütü diker ister ejder meyvesini emücükler.

Onu o kadar moralsiz gördüm ki resmen ona acıyorum ve acınacak hale düşüyorum

Ay niye hala medet umuyosun adam sevmiyor yahu sevmiyor… Sen yedirip içiriyosun işini görüyosun diye beraberdi sadece. Bi anla artık

Kız sen çok mu minnoş bir şeysin anlamadım ki. Ne demek "taşıyamadım dedim" bi de beklemiş. Allahın pintisi. O aldı değil mi uydu alıcısını?

Sen varya sen.
Çok anasının gözüsün zorunlu.
Hiç böyle saf ayagına yatıp, anlayış abidesi gibi begendim atma millete.
Burada o benim erkek arkadaşım deyip elin adamıyla konuşup başka bir dalı tutmadan, bindiğin dalı kesmiyorsun.
Başka birisiyle kahve içiyor diye bilenip, kendi ettiğini normal görüyorsun.
Çok kurnazca bu ya çok.
Korkarım ben böyle saf geçinen kurnazlardan.
Aha senin gibi mesela.
Kk hala ponçik bellesin seni.
Darama queene bağlayıp bir de adama re re rö rö rö yapıyorsun demek he :)
Düşününce çok korkunç zihniyet bu be.
Karşındakini aptal yerine koymak resmen.

Zorunlunun bir konusunda adama attığı hakaret ve küfürlü mesajlari okuduktan sonra yok dedim bu kız burada göründüğü gibi naif sakin biri değil.

Hem o kadar küfürden sonra tekrar barıştıysanız merak etme zorunlu yine barışırsınız ikinizde de o potansiyel var

Zorunlu beni bir gün de şaşırt . Gitmiş herife açıklama yapmış ya böyle yıkığını da nadir görüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…