- 19 Mayıs 2020
- 47.349
- 212.688
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yediremiyomuş ahahah deliriyorum ya.Bugün işyerindekiler soruyormuş ayrıldılar mı diye benim bu Erkek arkadaşımı kahve içerken görmüşler işyerinde ki kızla … gerçekten yediremiyorum kendime allahım yarabbim
Yine bir kukumu öpmüyor konusu yine zorunlualanBana her konu açtığımda kızdınız , bir buçuk sene neredeyse her gün görüşüyorduk. Bana geliyordu ben yemek yapıyordum . Film izliyorduk. Sonra sınırları doğrultusunda malum şeyler yaşıyorduk. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Az önce yanına indim ve olmayacağını önceden söylemiştim oda bana günlerdir yazmıyordu zaten. Gittim evin anahtarı vardı onu aldım . Dedim nasılsın iyi misin felan normal arkadaş gibi konuştuk , yani bu olay da böyle kapanmış oldu . Sırf borçları var diye ocağa kadar yüzük takamam dedi , ama biz aynı işyerinde her gün öğlen eve gidip yemek yiyoruz . Akşam bana geliyor birlikte vakit geçiriyoruz . Seviştiğimizde çok iyi bi sorun yok ama asla göğüslerimden aşağısını öpmüyor bunu kaç defa söyledim evlenince düzelir dedi . Ama evleneceği de yok . Sizce doğru mu yaptım . Burada yapayalnızdım . O benim hayatımda neşeydi artık o da yok ağlamak için zor tutuyorum kendimi
Bugün işyerindekiler soruyormuş ayrıldılar mı diye benim bu Erkek arkadaşımı kahve içerken görmüşler işyerinde ki kızla … gerçekten yediremiyorum kendime allahım yarabbim
klfjafhajfhaf di mi ?Yediremiyomuş ahahah deliriyorum ya.
Bu adam aç kalmaz. İtinayla buluyor yedirecek birini .klfjafhajfhaf di mi ?
Bu durumda olan insanların zeka seviyesi beni hep düşündürür.
Helal olsun adama ama :)
o kızın kukusunu öpmezse ben de bir şey bilmiyorum aKHJJKFHFQBu adam aç kalmaz. İtinayla buluyor yedirecek birini .
Bilemiyorum . Belki bu daha güzel pasta yapıyordur.o kızın kukusunu öpmezse ben de bir şey bilmiyorum aKHJJKFHFQ
Zorunu'ya tek kalem harcama yapmadıgını o kıza yedirip içirir şimdi.
Ohhhh :)
Poseti tasıyamadım demeniz sacma olmuş, hiç birsey yapmamanız lazımdıArkadaşlar bende bi kaç eşyası kalmıştı . Sabah mesaj atmış Uydu alıcısı bana lazım diye ben de öğleden sonra uydu alıcısını bir poşete koydum ve iş yerine getirdim kapıya bıraktıktan sonra güvenlikten rica ettim bunu alabilir mi diye daha sonra güvenlik onu aramış ve poşeti almış bana da mesaj olarak aynen şöyle yazmış.
Benden ayrılırken ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yanındayım demiştim ama bakıyorum poşeti güvenliklerden topluyoruz bana düşmanınmışsın gibi davranıyorsun bundan sonra asla karşıma çıkma yüzünü bile görmek istemiyorum yazmış. Ben de bu mesajın üzerine yanına gittim ve poşeti taşıyamadığımı söyledim öylece bekledim oda tamam dedi ben de ona sana bu yeni gelen kızla iyi kahve içmeler dedim. Olay bu şekilde bitti ve ayrıldık
Az olmuş ya poşeti taşıyamadım demek. Kendi başıma tuvalete bile gidemiyorum deseydiniz daha acındırıcı olurdu. Bu çok etki etmemiştir.Arkadaşlar bende bi kaç eşyası kalmıştı . Sabah mesaj atmış Uydu alıcısı bana lazım diye ben de öğleden sonra uydu alıcısını bir poşete koydum ve iş yerine getirdim kapıya bıraktıktan sonra güvenlikten rica ettim bunu alabilir mi diye daha sonra güvenlik onu aramış ve poşeti almış bana da mesaj olarak aynen şöyle yazmış.
Benden ayrılırken ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yanındayım demiştim ama bakıyorum poşeti güvenliklerden topluyoruz bana düşmanınmışsın gibi davranıyorsun bundan sonra asla karşıma çıkma yüzünü bile görmek istemiyorum yazmış. Ben de bu mesajın üzerine yanına gittim ve poşeti taşıyamadığımı söyledim öylece bekledim oda tamam dedi ben de ona sana bu yeni gelen kızla iyi kahve içmeler dedim. Olay bu şekilde bitti ve ayrıldık
Onu o kadar moralsiz gördüm ki resmen ona acıyorum ve acınacak hale düşüyorumAz olmuş ya poşeti taşıyamadım demek. Kendi başıma tuvalete bile gidemiyorum deseydiniz daha acındırıcı olurdu. Bu çok etki etmemiştir.
Hala kızla iyi kahve içmeler diyerek laf soktuğunuzu sanıyorsunuz. Size ne? İster kahve içer ister aslan sütü diker ister ejder meyvesini emücükler.
Ay niye hala medet umuyosun adam sevmiyor yahu sevmiyor… Sen yedirip içiriyosun işini görüyosun diye beraberdi sadece. Bi anla artıkArkadaşlar bende bi kaç eşyası kalmıştı . Sabah mesaj atmış Uydu alıcısı bana lazım diye ben de öğleden sonra uydu alıcısını bir poşete koydum ve iş yerine getirdim kapıya bıraktıktan sonra güvenlikten rica ettim bunu alabilir mi diye daha sonra güvenlik onu aramış ve poşeti almış bana da mesaj olarak aynen şöyle yazmış.
Kız sen çok mu minnoş bir şeysin anlamadım ki. Ne demek "taşıyamadım dedim" bi de beklemiş. Allahın pintisi. O aldı değil mi uydu alıcısını?Arkadaşlar bende bi kaç eşyası kalmıştı . Sabah mesaj atmış Uydu alıcısı bana lazım diye ben de öğleden sonra uydu alıcısını bir poşete koydum ve iş yerine getirdim kapıya bıraktıktan sonra güvenlikten rica ettim bunu alabilir mi diye daha sonra güvenlik onu aramış ve poşeti almış bana da mesaj olarak aynen şöyle yazmış.
Sen varya sen.Arkadaşlar bende bi kaç eşyası kalmıştı . Sabah mesaj atmış Uydu alıcısı bana lazım diye ben de öğleden sonra uydu alıcısını bir poşete koydum ve iş yerine getirdim kapıya bıraktıktan sonra güvenlikten rica ettim bunu alabilir mi diye daha sonra güvenlik onu aramış ve poşeti almış bana da mesaj olarak aynen şöyle yazmış.
Zorunlunun bir konusunda adama attığı hakaret ve küfürlü mesajlari okuduktan sonra yok dedim bu kız burada göründüğü gibi naif sakin biri değil.Sen varya sen.
Çok anasının gözüsün zorunlu.
Hiç böyle saf ayagına yatıp, anlayış abidesi gibi begendim atma millete.
Burada o benim erkek arkadaşım deyip elin adamıyla konuşup başka bir dalı tutmadan, bindiğin dalı kesmiyorsun.
Başka birisiyle kahve içiyor diye bilenip, kendi ettiğini normal görüyorsun.
Çok kurnazca bu ya çok.
Korkarım ben böyle saf geçinen kurnazlardan.
Aha senin gibi mesela.
Kk hala ponçik bellesin seni.
Darama queene bağlayıp bir de adama re re rö rö rö yapıyorsun demek he :)
Düşününce çok korkunç zihniyet bu be.
Karşındakini aptal yerine koymak resmen.
Zorunlu beni bir gün de şaşırt . Gitmiş herife açıklama yapmış ya böyle yıkığını da nadir görüyorum.Arkadaşlar bende bi kaç eşyası kalmıştı . Sabah mesaj atmış Uydu alıcısı bana lazım diye ben de öğleden sonra uydu alıcısını bir poşete koydum ve iş yerine getirdim kapıya bıraktıktan sonra güvenlikten rica ettim bunu alabilir mi diye daha sonra güvenlik onu aramış ve poşeti almış bana da mesaj olarak aynen şöyle yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?