- Konu Sahibi zorunlualann
Ovv hem de birkaç aydır. Şiddetli bir aşk, ayrılmalı barışmalı hem de, şiddetli olan benim yalnız. Herif sinir bozucu derecede sakin.Yok yok iyi değil ne zaman iyi oldu ki, dökül bakıyım sen aşık mı oldun kız sende?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovv hem de birkaç aydır. Şiddetli bir aşk, ayrılmalı barışmalı hem de, şiddetli olan benim yalnız. Herif sinir bozucu derecede sakin.Yok yok iyi değil ne zaman iyi oldu ki, dökül bakıyım sen aşık mı oldun kız sende?
Daha da kötüsü hala inanan varEvlenince duzelir mi dedi bu durum icin gerçekten![]()
Helal olsun pasama yedirdin pasta börekler, çektiğin orallar.Arkadaşlar bugün bu adamı bizim yeni gelen arkadaşla kahve içerken gördüm o kızı ondan hep kıskanıyordum zaten . Gerçekten şok oldum . Sonra ınstagramdan felan silince oda beni silmiş numaramı felan anlayacağınız o kadar yedir içir koskoca bi çöp
Offf kanıma girme hayatım şu aralar dümdüz ilerliyo kaostan ekşından uzaklaştım derken senin gazınla delilerin icinde bulmayım kendimi.Ovv hem de birkaç aydır. Şiddetli bir aşk, ayrılmalı barışmalı hem de, şiddetli olan benim yalnız. Herif sinir bozucu derecede sakin.Rahatlığı ile delirtiyor beni.
Liselilere döndüm iyice zaten. Lan çıldırıyorum öfkeden, bırakırım oğlum seni diyorum en son. Herifin cevap, sakin ol aşkım biz senle asla ayrılamayız zaten, gel bir öpeyim.Offf kanıma girme hayatım şu aralar dümdüz ilerliyo kaostan ekşından uzaklaştım derken senin gazınla delilerin icinde bulmayım kendimi.
Sakinlik insanı çıldırtır sende biraz sakin kalmaya özen göster dengesiz ol, sakin insanın aklını ne kadar karıştırırsan peşinde o kadar pervane olur![]()
Çksüz deyince anılarım canlandı ahahahahaAy bulsun ya artık başka birini , dışarıdan adam tutup getirse bu beleşe pastacı çksüzden daha iyi olur.
Burcu ne gözünü seveyim söyleLiselilere döndüm iyice zaten. Lan çıldırıyorum öfkeden, bırakırım oğlum seni diyorum en son. Herifin cevap, sakin ol aşkım biz senle asla ayrılamayız zaten, gel bir öpeyim.![]()
Erkek olsam uğraşmam senle bu ne beLiselilere döndüm iyice zaten. Lan çıldırıyorum öfkeden, bırakırım oğlum seni diyorum en son. Herifin cevap, sakin ol aşkım biz senle asla ayrılamayız zaten, gel bir öpeyim.![]()
Oğlak. Ben böyle bir şey görmedim. Evlerden ırak ya.Burcu ne gözünü seveyim söyle![]()
Ya ama onun yediği haltlar sinirlendiriyor beni, ne yapayım?Erkek olsam uğraşmam senle bu ne be![]()
İçimden ya oğlak ya oğlak dedim. Resmen oğlak oğlu oğlak. Allah mutlu etsin ve aynı zamanda sabır versin zodyağın en sakin kanserlileridir kendileri. Onlarla anca benim sakinliğim savaşabilir. Birinden 1 sene önce kurtuldum. Etkisi hala üzerimde bir oğlağa yaklaşmadan 38389393993 düsünürüm.Oğlak. Ben böyle bir şey görmedim. Evlerden ırak ya.Lafları sayıyorum, sanat eseri gibi bir çemkirme hayal et. Tüm zehrimi kusuyorum. Herif öyle bakıyor gözümün içine. O dakika seni seviyorum desem anasını arayan kuzu gibi gelip dibime kıvrılıyor. Valla çözemedim.
Yaa ama bir de seviyorum ki eşeği sorma.İçimden ya oğlak ya oğlak dedim. Resmen oğlak oğlu oğlak. Allah mutlu etsin ve aynı zamanda sabır versin zodyağın en sakin kanserlileridir kendileri. Onlarla anca benim sakinliğim savaşabilir. Birinden 1 sene önce kurtuldum. Etkisi hala üzerimde bir oğlağa yaklaşmadan 38389393993 düsünürüm.
Almıssın basa belayı kız![]()
Allah yüzüne gülmüş seninki yine iyiymiş cevap verebiliyor, azıcık ucundan romantiklik var benim eskiye demistim ki mum ısıgında bi yemek yiyelim demistim. Ne dese beğenirsin? Yemek sonrası bi semaver kacak cay demleyelimYaa ama bir de seviyorum ki eşeği sorma.Lan galiba ilk kez aşık maşık bir şey oldum ben valla.
İyi yanı asla kırılmıyor, darılmıyor. Beni seviyor musun diye sorduğunda, çoook dedin mi tamam. Ama hep seviyorum, aşkım, muah muah modunda olmak lazım. Geri kalan her şeyde duvar gibi bir şey resmen. Öylece bakıyor adam ya.
Çok doğru yazmış sınızSeni şu bilgiden tanıdım zorunlu
O adamla 1.5 yıl sürdürdün mü yani pes
adam geliyor yemek yiyor ihtiyacını gideriyor gidiyor
Sende neşemdi o benim diyorsun![]()