1 buçuk sene her Gün görüştüğüm adamı bugün az önce sildim ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok iyi değil ne zaman iyi oldu ki, dökül bakıyım sen aşık mı oldun kız sende?
Ovv hem de birkaç aydır. Şiddetli bir aşk, ayrılmalı barışmalı hem de, şiddetli olan benim yalnız. Herif sinir bozucu derecede sakin. :KK53: Rahatlığı ile delirtiyor beni.

Bu nasıl neşe ayol ? Saatlerce oral yap,yemek yap,pasta al hep senden gitti giden 40 kez yazıldı sana ondan bir halt olmaz diye,nato kafalılıkta direndin. Hala kendini kandırıyorsun yok neşemdi diye. Kendine saygın varsa 193738295 kez barışmazsın.

Arkadaşlar bugün bu adamı bizim yeni gelen arkadaşla kahve içerken gördüm o kızı ondan hep kıskanıyordum zaten . Gerçekten şok oldum . Sonra ınstagramdan felan silince oda beni silmiş numaramı felan anlayacağınız o kadar yedir içir koskoca bi çöp
Helal olsun pasama yedirdin pasta börekler, çektiğin orallar.
Afiyet şifa olsun valla adama
Tam da kendine layık gördüğünü uygulamış sana.
Oh mis.

Ovv hem de birkaç aydır. Şiddetli bir aşk, ayrılmalı barışmalı hem de, şiddetli olan benim yalnız. Herif sinir bozucu derecede sakin. :KK53: Rahatlığı ile delirtiyor beni.
Offf kanıma girme hayatım şu aralar dümdüz ilerliyo kaostan ekşından uzaklaştım derken senin gazınla delilerin icinde bulmayım kendimi. 😂
Sakinlik insanı çıldırtır sende biraz sakin kalmaya özen göster dengesiz ol, sakin insanın aklını ne kadar karıştırırsan peşinde o kadar pervane olur:D

Offf kanıma girme hayatım şu aralar dümdüz ilerliyo kaostan ekşından uzaklaştım derken senin gazınla delilerin icinde bulmayım kendimi. 😂
Sakinlik insanı çıldırtır sende biraz sakin kalmaya özen göster dengesiz ol, sakin insanın aklını ne kadar karıştırırsan peşinde o kadar pervane olur:KK70:
Liselilere döndüm iyice zaten. Lan çıldırıyorum öfkeden, bırakırım oğlum seni diyorum en son. Herifin cevap, sakin ol aşkım biz senle asla ayrılamayız zaten, gel bir öpeyim. :deli:

Ya zorunlu, sen sütten çıkmış ak kaşık mıydın? Sen de o damatin arkadasiyla kiristirmiyor muydun, saatlerce konuşmuyor muydun? Adam da kahve içmiş işte. Ona gelince aldatma, sana gelince ne? Çok çirkin bir karakterin var. Adamı bu kadar kıskanma nedeninde, kendi gözünün hep dışarıda olmasindandi.

Yukarıda bir arkadaş yazmış, yaptığın orallar, yedirdigin pastalar, evini otel olarak kullandirmalarin hepsi helali hoş olsun adama.

Adam, onu bırak, yakasından dus diye her şeyi yaptı ama sen daha dün sildim diyorsun. Silmissin guya ama hala takiptesin, kimle konuşmuş, kimi eklemiş yani hala pesinden koşmasıni bekliyorsun. Sen adam olmazsin, onu biliyoruz ama adam da biraz akıl varsa, başkasıyla devam eder yoluna.

Liselilere döndüm iyice zaten. Lan çıldırıyorum öfkeden, bırakırım oğlum seni diyorum en son. Herifin cevap, sakin ol aşkım biz senle asla ayrılamayız zaten, gel bir öpeyim. :deli:
Erkek olsam uğraşmam senle bu ne be 😂

Burcu ne gözünü seveyim söyle 😂😂😂
Oğlak. Ben böyle bir şey görmedim. Evlerden ırak ya. :KK53: Lafları sayıyorum, sanat eseri gibi bir çemkirme hayal et. Tüm zehrimi kusuyorum. Herif öyle bakıyor gözümün içine. O dakika seni seviyorum desem anasını arayan kuzu gibi gelip dibime kıvrılıyor. Valla çözemedim.

Oğlak. Ben böyle bir şey görmedim. Evlerden ırak ya. :KK53: Lafları sayıyorum, sanat eseri gibi bir çemkirme hayal et. Tüm zehrimi kusuyorum. Herif öyle bakıyor gözümün içine. O dakika seni seviyorum desem anasını arayan kuzu gibi gelip dibime kıvrılıyor. Valla çözemedim.
İçimden ya oğlak ya oğlak dedim. Resmen oğlak oğlu oğlak. Allah mutlu etsin ve aynı zamanda sabır versin zodyağın en sakin kanserlileridir kendileri. Onlarla anca benim sakinliğim savaşabilir. Birinden 1 sene önce kurtuldum. Etkisi hala üzerimde bir oğlağa yaklaşmadan 38389393993 düsünürüm.

Almıssın basa belayı kız 🤓

İçimden ya oğlak ya oğlak dedim. Resmen oğlak oğlu oğlak. Allah mutlu etsin ve aynı zamanda sabır versin zodyağın en sakin kanserlileridir kendileri. Onlarla anca benim sakinliğim savaşabilir. Birinden 1 sene önce kurtuldum. Etkisi hala üzerimde bir oğlağa yaklaşmadan 38389393993 düsünürüm.

Almıssın basa belayı kız 🤓
Yaa ama bir de seviyorum ki eşeği sorma. :KK53: Lan galiba ilk kez aşık maşık bir şey oldum ben valla.
İyi yanı asla kırılmıyor, darılmıyor. Beni seviyor musun diye sorduğunda, çoook dedin mi tamam. Ama hep seviyorum, aşkım, muah muah modunda olmak lazım. Geri kalan her şeyde duvar gibi bir şey resmen. Öylece bakıyor adam ya.

Yaa ama bir de seviyorum ki eşeği sorma. :KK53: Lan galiba ilk kez aşık maşık bir şey oldum ben valla.
İyi yanı asla kırılmıyor, darılmıyor. Beni seviyor musun diye sorduğunda, çoook dedin mi tamam. Ama hep seviyorum, aşkım, muah muah modunda olmak lazım. Geri kalan her şeyde duvar gibi bir şey resmen. Öylece bakıyor adam ya.
Allah yüzüne gülmüş seninki yine iyiymiş cevap verebiliyor, azıcık ucundan romantiklik var benim eskiye demistim ki mum ısıgında bi yemek yiyelim demistim. Ne dese beğenirsin? Yemek sonrası bi semaver kacak cay demleyelim 😂😂😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X