1 buçuk yıllık iliskisi varmış, benle sevgili oldu.

Evet affettim çünkü sonradan beni sevdiğini gördüm ispatladı yani
E napacaktı ki başka? Diğer kızı kaybedince elde sen kaldın seni sevecekti. Neyse evlenmişsin artık umarım bi ihanet daha etmez sen yine de çok güvenme sonuçta bi defa affetmişsin.

E napacaktı ki başka? Diğer kızı kaybedince elde sen kaldın seni sevecekti. Neyse evlenmişsin artık umarım bi ihanet daha etmez sen yine de çok güvenme sonuçta bi defa affetmişsin.
Bizim durum karışık kız bundan ayrılmıştı ve aradan seneler geçince tekrar karşılaştık yani ortada kız falan yoktu :)

Bizim durum karışık kız bundan ayrılmıştı ve aradan seneler geçince tekrar karşılaştık yani ortada kız falan yoktu :)
Hmm aynı durum diyince farklı anlaşılıyor peki o zaman:)

Bizide bilgilendirin merak ettim nolacak diye
Sinsirellacigim buldu kızı sağolsun.
Şimdi aklımda küçük bir plan var, bu planı gerçekleştirmek icin ilk adımı attim. Bir adım gelirse yazacağım. ( Sanki atomu parcaliyorum) şu gelişme gerçekleşirse haber vericem kızlar

Nerdeyse benzer şeyi yaşıycaktim kıyısından döndüm ben düşürdüm resmen kendi itiraf etti neyse senin de çok olmamış unutursun

Sizin gibi 3 kişiden oluşan bir heyetle Aldatmaya Meyilli Erkeklerin Başına Gelecekler Similasyonu kursak yeminle aldatan erkek kalmaz ülkede

Konu sahibi merakla gelişmeleri bekliyorum
Hahaa keşke mümkün olsa da köklerini kurutsak soysuzların:)

Kızlar fake bir hesaptan kiza yazdım, sevgilin seni aldatıyor bilmen gerektiğini düşünüyorum vs. kız direk benim profilimi atıp bu kız mı dedi? Tam bilmiyorum ama benziyor dedim. Kız haberim var x yerde tanıştılar takıldılar kızın arkadaşları falan dedi. Bende biliyorsan tamam dedim. Kız sen ne biliyorsan anlat dedi. Bende herşeyi anlattim başka bir ağızdan. Bazı sorulara ya kıza sor ya da çocuğa ben bilmiyorum dedim. Kız soz Verdi aramızda vs diye. Büyük ihtimal ortak bir arkadaşları sanıyor beni. Neden kendin yazmadın derseniz tahmin ettiğim gibi kız zaten biliyor ve ben yazsam da biz hallettik aramızda, seni ilgilendirmez diyecekti. Ben kötü olacaktim. Bu yüzden başka bir ağızdan yazdım. Kızı teşvik ettim kıza sor gibisinden onla muhattap olmam dedi. Fakeden yaz o zaman dedim ama kız hiç bir şekilde benle muhattap olmak istemiyor. Kızın bilmediği şeyleri de söyledim. Boyle böyle diye anlattım herşeyi sevgili oldular , sabahladilar kaç gece gidene kadar hep beraberlerdi diye. En son teşekkür etti kız bitti. Bir de bu olay duyulmasin rica ediyorum aramızda kalsın dedi tamam sende bunları x e söyleme yoksa anlar beni vs dedim tamam dedi. Daha sonra benim kendi hesabıma bı fake yazdı . Merhaba falan ? Koydum lafı dolandırdı ne soru işareti dedi kimsin dedim engelledi. Sanirim kız yazacakti vazgeçti

Ay neler olmus.insaAllah ayrılırlar.bakalım.devaminda ne gelecek
Sanmıyorum valla . Kız biliyormuş biseyleri ama eksik anlattı sanırım. Belki kız yazdı dedi bilmiyorum ama ben onun bana yazdığını da belli ettim sevgili oldular şöyle böyle kız bilmediklerini de öğrendi ama bu olay duyulmasin dediğine göre ayrilmayacak.

Sen neden korkakça davrandın ki onu anlamadım?
Varsın sen olduğunu bilsinler varsın kötü bilsinler senin çekincen yok ki neticede.
Ben olsam kıza başkası gibi yazıp cevap beklemezdim.
Herşeyi yazar ekran görüntülerini atar gerisini yani ayrılıp ayrılmamasını kızın midesine bırakırdım.

Haklisin ama kiz bana seni ilgilendirmez ya boşluk anına denk gelmişsin yoksa beni seviyor rahatsız etme vs diyebilirdi. Bu durumda ben yedirememis gurursuz olacaktım.

Haklisin ama kiz bana seni ilgilendirmez ya boşluk anına denk gelmişsin yoksa beni seviyor rahatsız etme vs diyebilirdi. Bu durumda ben yedirememis gurursuz olacaktım.
Bu durumda gurursuz o kız olacaktı.
Sen sana düşeni yapmış olacaktın olay senden çıkacaktı.
Kız zaten kabul ederse midesizin tekidir layığını bulmuş der geçerdin. Neyse buda senin tercihin.

Bu durumda gurursuz o kız olacaktı.
Sen sana düşeni yapmış olacaktın olay senden çıkacaktı.
Kız zaten kabul ederse midesizin tekidir layığını bulmuş der geçerdin. Neyse buda senin tercihin.
Sonuna kadar haklısın ama böyle düşünüyorum

Ya bencede kendi hesabınla yazsaydın daha iyi olurdu.Ama tabi seni direk engelleyedebilirdi çünkü belli ki çocuğun ilk olayı değil kız kabullenmeye alışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…