E napacaktı ki başka? Diğer kızı kaybedince elde sen kaldın seni sevecekti. Neyse evlenmişsin artık umarım bi ihanet daha etmez sen yine de çok güvenme sonuçta bi defa affetmişsin.Evet affettim çünkü sonradan beni sevdiğini gördüm ispatladı yani
Bizim durum karışık kız bundan ayrılmıştı ve aradan seneler geçince tekrar karşılaştık yani ortada kız falan yoktu :)E napacaktı ki başka? Diğer kızı kaybedince elde sen kaldın seni sevecekti. Neyse evlenmişsin artık umarım bi ihanet daha etmez sen yine de çok güvenme sonuçta bi defa affetmişsin.
Hmm aynı durum diyince farklı anlaşılıyor peki o zaman:)Bizim durum karışık kız bundan ayrılmıştı ve aradan seneler geçince tekrar karşılaştık yani ortada kız falan yoktu :)
Bizide bilgilendirin merak ettim nolacak diyeTamam o zaman atıyorum sana tişikkirler
Sinsirellacigim buldu kızı sağolsun.Bizide bilgilendirin merak ettim nolacak diye
Güzel cevap yapıştırmışsın inan bağırmak çağırmaktan daha iyiCidden ne kadar olduğu önemli değil, ben salak yerine koyulduğuma yaniyorum
Sizin gibi 3 kişiden oluşan bir heyetle Aldatmaya Meyilli Erkeklerin Başına Gelecekler Similasyonu kursak yeminle aldatan erkek kalmaz ülkedeCanım sen iste benim fake adresim var ordan ekler bulurum kamu hizmeti olarak
Nerdeyse benzer şeyi yaşıycaktim kıyısından döndüm ben düşürdüm resmen kendi itiraf etti neyse senin de çok olmamış unutursunBir haftalık bir ilişkim var. Evet çok kısa biliyorum ama bir haftadır o kadar mükemmeldi ki herşey. Kendisi o kadar uğraştı herşey için. Tanıştığımız günden beri her gün buluşmak istedi, morali bozuk olduğunda beni çağırdı. 3 gün boyunca dışarda beraber sabahladik. Düne kadar sürekli gelecek sene için planlar yaptı ( okullar kapandigi için şu an ayrıldık) seneye şuraya gidelim, buraya gidelim. Nasıl gecicek yaz tatili, şöyle böyle. Bugün normal konuşurken bir anda bana şunu yazdı:
Benim bir buçuk senelik bir ilişkim var, bir aylık bosluktaydim karşıma sen çıktın ve seni sevmeye başladım . Ama vicdanım rahat degil, sana karşı duygularım artıyor ve rahat edemiyorum daha fazla seni kandiramam diye. Hiç bişey söyleyemedim sadece tamam dedim. Sadece bu mu dedi, bende ne desem boş vicdanınla aranda kalmis dedim. Sana karşı hiç bir duygum yalan değil vs dedi beni ilgilendirmez deyip engelledim. Ama şu an kızıyorum kendime, bagirip çağırmak istiyorum. Ağzıma geleni saymak, neden bu kadar uğraştın demek istiyorum. Yapmalı mıyım sizce ? Yoksa böyle iyi mi yapmışım. Bu arada tahminim( bı hareketinden dolayı anladım) kıza yakalandığı için itiraf etti
Hahaa keşke mümkün olsa da köklerini kurutsak soysuzların:)Sizin gibi 3 kişiden oluşan bir heyetle Aldatmaya Meyilli Erkeklerin Başına Gelecekler Similasyonu kursak yeminle aldatan erkek kalmaz ülkede
Konu sahibi merakla gelişmeleri bekliyorum
Sanmıyorum valla . Kız biliyormuş biseyleri ama eksik anlattı sanırım. Belki kız yazdı dedi bilmiyorum ama ben onun bana yazdığını da belli ettim sevgili oldular şöyle böyle kız bilmediklerini de öğrendi ama bu olay duyulmasin dediğine göre ayrilmayacak.Ay neler olmus.insaAllah ayrılırlar.bakalım.devaminda ne gelecek
Haklisin ama kiz bana seni ilgilendirmez ya boşluk anına denk gelmişsin yoksa beni seviyor rahatsız etme vs diyebilirdi. Bu durumda ben yedirememis gurursuz olacaktım.Sen neden korkakça davrandın ki onu anlamadım?
Varsın sen olduğunu bilsinler varsın kötü bilsinler senin çekincen yok ki neticede.
Ben olsam kıza başkası gibi yazıp cevap beklemezdim.
Herşeyi yazar ekran görüntülerini atar gerisini yani ayrılıp ayrılmamasını kızın midesine bırakırdım.
Bu durumda gurursuz o kız olacaktı.Haklisin ama kiz bana seni ilgilendirmez ya boşluk anına denk gelmişsin yoksa beni seviyor rahatsız etme vs diyebilirdi. Bu durumda ben yedirememis gurursuz olacaktım.
Sonuna kadar haklısın ama böyle düşünüyorumBu durumda gurursuz o kız olacaktı.
Sen sana düşeni yapmış olacaktın olay senden çıkacaktı.
Kız zaten kabul ederse midesizin tekidir layığını bulmuş der geçerdin. Neyse buda senin tercihin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?