1 buçuk yıllık iliskisi varmış, benle sevgili oldu.

Ay sinir oldum iki kadın birbirine fake'den yazmak durumunda kalsın, gecenin bu saati birbirine öfkelensin ama her haltı yiyen adam devirmiş totosunu yatıyordur.

Ya bencede kendi hesabınla yazsaydın daha iyi olurdu.Ama tabi seni direk engelleyedebilirdi çünkü belli ki çocuğun ilk olayı değil kız kabullenmeye alışmış.
Daha önce de böyle bir olay başıma geldi, kız ilk başta bana inandı ayrildilar, daha sonra çocuk ikna etmiş. Kız bana birsuru şey söyledi kötü. Sonra engelledi cevap bile veremedim. Olan bana olmuştu, yine bana oldu. Millet gayet mutlu devam ediyor ilişkisine. O yüzden de yazmıyorum kendimden. Ben yine milletin arasını bozan olmak isteniyorum. Kız da ogrendi öyle ya da böyle. Herkesin aklı var fikri var ne diyeyim. Çocuk da çeker inşallah fazlasıyla

Ay sinir oldum iki kadın birbirine fake'den yazmak durumunda kalsın, gecenin bu saati birbirine öfkelensin ama her haltı yiyen adam devirmiş totosunu yatıyordur.
Valla öyle

aynı durumu bende yaşadım sonra ne yaptı etti engelleri kaldırttı taviz verdim yine konuştum sonunda ne mi oldu o kıza geri döndü kaybeden ben oldum aslaa bir daha konuşma görüşme 1 kere yapan yine yapıyor. o kadar kişiliksizler ki insanlarla oynuyorlar

Dönmem de görmem de. Ama üzülen ben oldum

Dönmem de görmem de. Ama üzülen ben oldum
şu an aynı durumu yaşıyorum inan ki üstelik ben her gün görüyorum ikisini bugün de gördüm, seni en iyi ben anlarım onu görebileceğin sosyal medya vs sil, ortamına da girme insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten, dilerim bir an önce toparlarsın

Sizin daha zormuş ya. Iş falansa değiştirme şansınız yok mu ?

1 haftalık ilişkide nasıl dışarda sabahlıyorsunuz hemde 3 gün.. Ben anlamıyorum gerçekten gelecek nesil (bende dahil) çok bozuk ilerliyoruz.

Tercih meselesi, ayrıca konumuz bu değil
O zaman konunuza yorum yapayım,ben sadece fikrimi belirttim. Bende eski nişanlımla 1 gece sahilde sabahladım sonra ne oldu biliyor musun? Hamile bıraktı daha sonra çocuğunu kabullenmeyip uyuşturucuya başladı yetmedi çocuğu aldırmamı istedi. En sonunda da ayrıldık. Benim konumdan yola çıkarak sakın arkana bakmadan ayrıl. Seninle evlenmeden sabahlayan 1.5 yıllık sevgilisini seninle aldatan seninle çıkarken kimlere kimlere yazılmaz. Ayrıca o aldattığı kızın ahı bi tutarsa 2 yakan bi araya gelmez arkadaşım. Boşver dünyada erkek mi yok.

Pardon da birincisi sabahladigim yer herkese açık bir yerdi. Yani bizden başkaları da vardı bu bir. Neden hamile kalıyorum? Öyle bir yerde tecavüz mu edecekti bana? Zaten direk ayrıldım konuda belirttiğim gibi. Hiç birşey söylemedim . Bana karşı duyguları olduğunu bilmem ne söyledi biseyler ben direk beni ilgilendirmez yazma bidaha dedim engelledim. Belki ben bunu yapmasam uğraşacakti. O yönden kafanız rahat olsun. Büyük konuşmuyorum da mümkün değil zaten onunla tekrar konuşmam ya da barışmam.
O kızın ahi neden tutsun , ben o kıza ne yaptım onu anlamadım. Zorla mi aldım sevgilisini elinden? Ve dünyada erkek mi kalmadı demissiniz de benim derdim çocuk değil öyle olsa emin olun şu an o çocukla olurum! Sağolun yorumunuz icin
Lazkizii54

ne yazık ki seneye bitecek mühendislik fakültesindeyim uzatmalı oldu biraz, ve onunla da aynı sınıfı paylaşacagız.
Ya kiyamam, umarım bişey hissetmiyosundur artık. Boşver derslerine odaklan yaz da geliyor zaten. Son sene öyle böyle geçer

Pardon? Biraz sert bi tepki vermişsin canım anlayamadım? Ben sana devam edersen bu duruma gelebileceğini söyledim. Bu tür erkekler öyle garipler ki sen engelleyince ortalıkta dört dönüp seni yeniden bağlamaya çalışıyorlar. Sen barışınca yine terkediyorlar sonra kısır döngüye giriliyor sonları da benim gibi felaketle bitebiliyor. Devam edersen ahı tutar demek istedim. Sonuçta kız seni suçlar elimden aldın der oğlan saf ayağına yatabilir. Briaz mantık. Sinirli davranmadan önce biraz düşün istersen çünkü sana yardım etmeye çalıştım. Neyse sana iyi günler hayatında başarılar canım.

Ayrıca sana bende sabahladım dedim ama o gün hamile kaldım tecavüz etti demedim sanırım yanlış anladın... Bugün sabahlamak isteyen yarın seninle evde de kalmak iater hep daha fazlasını iater demek istedim. Neyse .

Evet ters tepki vermiş olabilirim ama sizde belirtmemişsiniz, "devam edersen bunlar olur" diye. Bende bı yerlere çektiğinizi düşündüm. Tesekkur ederim düzelttiğiniz için

Bunu yanlış anlamışım. Kusura bakmayın o halde

Evet ters tepki vermiş olabilirim ama sizde belirtmemişsiniz, "devam edersen bunlar olur" diye. Bende bı yerlere çektiğinizi düşündüm. Tesekkur ederim düzelttiğiniz için
Hayır canım sanırım biz o an birbirimizi anlayamadık neyse sorun değil. Dikkat et yine de bu tipler sülük olur genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…