Aşılama 1 çocuktan sonra, çocuğu olmayanların(sekonder infertile hastalarının) dikkatine...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

berken04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
102
0
96
Diğer
Benim gibi 1 çocuktan sonra çocuğu olmayan varmı acaabaaa.?????..oğlum altı yaşında ve 3 yıldır çocuğum olmuyor.son olarak aşılama oda olmasa tüp bebek deneyeceğiz. aşılama fiyatları ve tüp bebek fiyatları konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

canım bıldıgım kadarıyla tüp bebek fıyatları ilaclarda dahıl 5000-6000 tl arası merkeze gore degısıyo.asılamamı 620 tl ye yaptırmıstım ben ılac dr a verılen para sperm yıkama dahıl

Benim gibi 1 çocuktan sonra çocuğu olmayan varmı acaabaaa.?????..oğlum altı yaşında ve 3 yıldır çocuğum olmuyor.son olarak aşılama oda olmasa tüp bebek deneyeceğiz. aşılama fiyatları ve tüp bebek fiyatları konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

bence bir hsg ni falan çektir.belki tüplerin tıkanmıştır.bide ilk doğumun sezeryenmi normalmiydi.sordum çünkü benim sezeryenden dolayı yara olmuş.o yüzden laparoskopi oldum.

slm justing76 sizede geşmiş olsun..benim ilk doğum sezeryandı. 3 defa flim çektim. dokdorlar tüplerde yapışıklık olduğunu söylediler son flimde tek tüp açıldı bu günlerde doktora gideceğim büyük ihtimal aşılama diyecek..allah yardımcımız olsun diyeceğim..öncelikle hiç olmayanlara versin daha sonra bana..

Canım benimde kızım 5,5 yaşında ve 2,5 senedir istediğimiz halde olmuyor bebek.Bende klomen tedavisine başladım bu ay.3 ay klomen tedavisi sonra rahim filmi çekilecek.İnşallah çok beklemeyiz ikincileri..:Saruboceq:

amin çok zor bir durum kabulenilir gibi değil ilk çocuk evliliğimin ikinci ayında oldu. hayırlısı ne yapalım kadermi desek bilmiyorum.ama çocuklarımız kardeşsiz olmaz inşallah..

yine şükrediyorum ya olmasaydı diye..çok şükür ki bir tanemiz var.ben hep en zor anlarımda hiç olmayanları düşünüyorum.ve bana güç geliyor.

Kesinlikle haklısın,hiç olmayanların durumu çok daha zor.Rab'bim onlarada yaşatsın en kısa zamanda bu güzel duyguyu..Şükürler olsun anneliği tatdık ya,ikincide olur inşallah..

benimde oğlum 11 yaşında iki yılı geçti korunmuyorum hala olmadı zaten onuda 4 sene bekledik öyle oldu allah herşeyin hayırlısını versin olmaması değilde dışardan söylenenler daha çok üzüyor insanı bazen zaten bi tane var allah ona ömür versin diyosun ama hep ikinciyi niye yapmıyosun olmuyomu ne zaman yapıcan gibi sorular insanı çıldırtıyor bekara niye evlenmiyosun evlenenede çocuk ne zaman diye soruyolarya insanı delirtiyolar

slm umut1 haklısın ilk girdiğin ortamda sordukları soru kardeş yokmu e büyüdü artık.diye..e herkesede derdini anlatamıyorsun.bende hayırlısı olsun diyorum. ne yapalım her ay bir ümitle bekliyorum.umut1 sizin proplem neydi.

cnm bazen hsg de tam çıkmıyo.benim mesela biri tıkanık görünüyordu laparoskopide açık olduğu anlaşıldı.aşılama zor bişey değil.bencede zaman kaybetmeden bi dene.

benimde bir kızım var 11 yaşında ama ilk evliliğimden.be eşim benimle evlenirken bekardı yani çocuğu yoktu.o yüzden ondanda bir çocuğum olsun istiyorum.benim bir çocuğum var tamam ama eşimin yokgerçi benim kızıma kendi babasıymış gibi bakıyo ama yinede olsun.

berken bende senle ayni durumdayim ama benim hic bi problem yok kanalllar falan yani hic,ama Allah ne zaman verecek bilmiyorum ama su bi gercekki ikincide birinci kdar bekleniyo hatta daha sabirsizim.hic olmayanlara tatmayanlara bol bol sabir..bi asilama yaptirdim ama NEGATIFFF::::bilmiyorum hayirlisi.

berken bende senle ayni durumdayim ama benim hic bi problem yok kanalllar falan yani hic,ama Allah ne zaman verecek bilmiyorum ama su bi gercekki ikincide birinci kdar bekleniyo hatta daha sabirsizim.hic olmayanlara tatmayanlara bol bol sabir..bi asilama yaptirdim ama NEGATIFFF::::bilmiyorum hayirlisi.

slm arkadaşlar benimde 7 yaşında bi oğlum var .allah hepimizinkini bağışlasın uzun ve sağlıklı ömür versin.
bizde 2 yıldır istiyoz ama sadece istemekle kalıyoz çünkü olmuyor.
bu ay aşılama için tedaviye başladık ama oda kısmet olmadı.15. günde yumurta çatladı ve şimdi beklemedeyiz bu ay sonunda regl olursam tüp bebeğe gitmeyi düşünüyom.
benim eşimde sayıda düşme olduğu için olmuyor galiba çocuk..
hakkımızda hayırlısı...

evet... bende 4 yıllık evliyim.evliliğimizin 10.ayında haile kaldım.bir kızım var şimdi şükürler olsun.sonra dış gebelik oldum.tek tüpüm alındı.şimdide 1 sene olmak üzere hamile kalamıyorum.aşılama yaptırdım bu ay ilk kez.bekliyoruz.inşallah olur.yarabbim kızıma bir kardeş verir inşallah.

Back
X