- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi pearlheart
-
ıyi günler arkadaşlar ,
Ben dün ilk tüp bebek denememde nagatif sonucu aldım. Herşey çok iyi gitti çok sayıda kaliteli yumurtam oldu.8 tane embriyo döllendi. 1. kalite embriyo 5. gün transfer edildi. Ama olmayınca yapılacak bir şey yok . ıkinci denemeyi düşünüyorum ama ne zaman olur bilmiyorum .Psikolojik olarak çöktüm denemeden önce içimde hep umut vardı .Ama şimdi o da kalmadı beklide 2. de tutumaz diye düşünüyorum. Anlayacağınız belirsizlik içindeyim. Sağlık olsun demekten başka çare yok. senağlama
merhabalar ben 2. denemem için adet olmayı bekliyorum.hemen tedaviye başlıcam Allahtan hayırlısı hepimiz için.histeroskopi yapıldı bana hiç bir sorun yok dedi doktorum. ama 1. tutmadı.bakalım 2. ye ne olacak.yazarım size herkese bol şanslar diliyorum.
merhabalar ben 2. denemem için adet olmayı bekliyorum.hemen tedaviye başlıcam Allahtan hayırlısı hepimiz için.histeroskopi yapıldı bana hiç bir sorun yok dedi doktorum. ama 1. tutmadı.bakalım 2. ye ne olacak.yazarım size herkese bol şanslar diliyorum.
Ebru seninle aynı durumdayız; 11 embriyom oldu, 1. kalite embriyo 5. gün transfer edildi.
yaşım nedeniyle sadece 1 embriyo transfer edildi ve şandımız %40 idi.
Elimden geleni yaptım, yattım iyi beslendim, ilaçları aksatmadım ama sonuç negatif geldi. 16. gün önce öğrendik.
Şimdi dondurlmuşlarla devam edeceğiz.
Sanırım Temmuzdaki reglimde ama doktorumla kötü haberi verdiği gün dışında konuşmadım
Yine bir trasnfer olacağından bundan da umutlanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?