- Konu Sahibi pearlheart
-
arkadaşlar bende yeni katılanlardanım.benimde 1.denemde dün negatif sonucu aldım ama kafama takılan şey hemşire bana kan değerin 1 çıktı ama ilaca devam et dedi bende ihtimal varmıki dedim oda şuan kanda bişey gözükmüyo dedi ilacına sen devam et dedi 13
. gün gitmiştim halbuki tes yaptırmaya negatifse yoktur bence ama ilacı niye kullanıyom ve bugün adedimi geçeli beş gün oldu acaba ilaclardanmı kafam çok karışık yardım edin ikinci deneme arası çok bekliyoruzmu
ben de p.tesi negatif sonuç aldım moralim çok bozuk 2. için dondurulmuşlarım var ama psikolojik olarak hiç hazır değilim transferden sonraki bekleme süreci benim sinirlerimi harap etti eylül-ekim de düşünüyorum
filizciğim nerde yaptırıyorsun benimde 2 denemem bende 2 gün sonra başlıcam ilaç kullnamaya başlıcam yazışalım bilgi alış verişi yapalım:sm_confused:
filizciğim nerde yaptırıyorsun benimde 2 denemem bende 2 gün sonra başlıcam ilaç kullnamaya başlıcam yazışalım bilgi alış verişi yapalım:sm_confused:
benimde 2. micro denememde aynı şekilde adet günüm 5 gün gecikmişti ve kandeğerim 1,25 çıkmıştı ama bana ilaçlara devam et demediler
ben temmuzda ilk aşılamamı yaptırmıştım kimyasal gebelik yaşadım 75 puregonla çok güzel 3 yumurtam olmuştu iikinci aşılamadada eylülde 75 dozla harika yumurtalarım oldu ancak ilk tüp bebek denememi kasım ayında uzun protokolle yaptırdım 450 puregonla anca 9. günde yumurtam olgunlaştı 2 tane toplandı bir tanesi boş folikül çıktı diğeri döllenmedi ertesi gün döllendi 3 hücreli transfer edildi tabiki negatif ikinci denemem şubatta kısa protokol oldu 350 puregon + 150 menagon birlikte kullandım 13. gün anca gelişti 4 yumurtadan 3 ü döllendi ikisi 5 hücreli birtaneside 3 hücreli embriyo transferi yapıldı ve sonuç negatif
benim denemelerimin arasında neredeyse hiç bekleme yok fazla yumurtam olmadığı için bekleme gereği duyulmadı son negatifimin ardından hemen ofishisteroskopi yapıldı bir sorun görülmedi
merhabalar daha iyi haber vermek isterdim ama olmadı 2. denememde negatif.kısmet değilmiş öle diğim. Allah herkese hayırlı evlat versin sonra bize versin Allahtan umut kesilmez,normal denicez bakalım eşimin sperm sayısı düşükte olsa doğal hamile kalma şansım var dedi doktorum ama çok düşük olasılık .çok üzgünüm lütfen morale ihtiyacım varrrrr.
ümidinizi allahın izniyle kaybetmeyin,sağlıklı olduğunuz için şükredin,zaman geçsin bakalım,zaman geçince güç topluyor insan,aynı şeyleri yaşadığımız için sizi çok iyi anlıyorum,düşükler ve dış gebelik yaşadım,dış gebelikte henüz çocuk sahibi olmadığım için doktor ameliyat etmedi,1 ay hastanede yattım,haftada bir ilaçlı serumla,tedavi oldum,çok berbat günlerdi,hastaneden çıkınca canım sağ olduğu çok sevinmiştim,hayat çok güzeldi,herşeye rağmen,artık son demiştim, zaman geçince bir defa yine denedim,doktorumu değiştirerek,şimdi 2 yaşında kızım var,allah herkese de nasip etsin inşallah,yaş ilerleyince hamile kalmak şansı azalıyor,son defa tekrar deneyeceğim,bugün lucrinin 10. günü,ümidinizi kaybetmeyin,hepinize bol şanslar,bana da dua edin arkadaşlar,herkese de bana da bol şanslar...
yanlış alıntı yaptım galiba
benimde 2. denemem temmuzda olacak belki. ilki nisanda olmuştu . 2 tane transfer etmişlerdi 1. kalite malesef negatif. mart ayında tüplerimi bağlamışlardı su birikiminden dolayı birde yumurta rezervimde azalma var. hakkımızda hayırlısı bakalım
bir şey sormak istiyorum ilk denemede tutmayınca herhangi bir test yaptlar mı size? bana doktorum 2. olmazsa neden olmadığına bakacağız dedi. bilgisi olan paylaşır mı acabaCADIARZU
ümidinizi allahın izniyle kaybetmeyin,sağlıklı olduğunuz için şükredin,zaman geçsin bakalım,zaman geçince güç topluyor insan,aynı şeyleri yaşadığımız için sizi çok iyi anlıyorum,düşükler ve dış gebelik yaşadım,dış gebelikte henüz çocuk sahibi olmadığım için doktor ameliyat etmedi,1 ay hastanede yattım,haftada bir ilaçlı serumla,tedavi oldum,çok berbat günlerdi,hastaneden çıkınca canım sağ olduğu çok sevinmiştim,hayat çok güzeldi,herşeye rağmen,artık son demiştim, zaman geçince bir defa yine denedim,doktorumu değiştirerek,şimdi 2 yaşında kızım var,allah herkese de nasip etsin inşallah,yaş ilerleyince hamile kalmak şansı azalıyor,son defa tekrar deneyeceğim,bugün lucrinin 10. günü,ümidinizi kaybetmeyin,hepinize bol şanslar,bana da dua edin arkadaşlar,herkese de bana da bol şanslar...
benimde lk denemede tutmadı.temmuzda hem laporoskopi hem histerosopi olacağım.kendi doktorum yapmadı ama ben teşhis amaçlıda yapılabileceğini öğrendim.çünkü bazen rahim filminde görülemeyen şeyler bunlarda görülebiliyormuş.benden 3 yumurta toplanınca doktorum yumurta rezervimin az olduğunu söyledi.bende emin olmak için amhtesti yaptırdım.gerçekten azalmış.birde kromozom testi var.onuda yaptırmakta fayda var
merhaba canım benim 1.negatifle sonuçlandı 2.başlamadan önce hiteroskopi yapıldı,her hangi bir sorun yokmuş 2.yi denedim üzgünüm negatif yani yine olmadı .her dafasında tek embriyo transfer ouyordu .doktorum 3.denemede 2 emriyo transfer ederiz dedi ama benim moralim hiç iyi değil o yüzden ara verdim.yaşım 35 anlıyacağınız ümüdim kalmadı.yanlış alıntı yaptım galiba
benimde 2. denemem temmuzda olacak belki. ilki nisanda olmuştu . 2 tane transfer etmişlerdi 1. kalite malesef negatif. mart ayında tüplerimi bağlamışlardı su birikiminden dolayı birde yumurta rezervimde azalma var. hakkımızda hayırlısı bakalım
bir şey sormak istiyorum ilk denemede tutmayınca herhangi bir test yaptlar mı size? bana doktorum 2. olmazsa neden olmadığına bakacağız dedi. bilgisi olan paylaşır mı acabaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?