- 24 Aralık 2014
- 338
- 112
- 53
- Konu Sahibi - elch3n -
-
Bende bu siteyi 10 gündür takip ediyorum, en son kırıklarımı hızlı uzama günüde kestim, zaten konunun sonlarına doğru yazıyor, bugün saç kesmek için elverişli gündür vs.. Oldukça hoşuma giden bloglardan , inceleyip denemek lazım
Bende aradan sonraki ilk bakımımı yapıp, uçlardan alıcam birazcık 25'inde :)CuriousCat 25 ine kadar saç uzatma kürü yapmayın diyor kozmik bakım 4. Kürü dha yapamadım 25ini bekliyorum :)) sonra da küçülen az fazında ara vericem
Bende aradan sonraki ilk bakımımı yapıp, uçlardan alıcam birazcık 25'inde :)
Kacinci kurdesin canim. Nasil gidiyor uzama varmi bende iki ssene kadar önce iki haftalik araya kadar yapdim iki hafta bekledim bi iki kur daha yapip birakmisdim hamile kalinca ama pek bi uzama kaydedememisdim bende ise yaramadi yani umarim sende yariyordurCuriousCat 25 ine kadar saç uzatma kürü yapmayın diyor kozmik bakım 4. Kürü dha yapamadım 25ini bekliyorum :)) sonra da küçülen az fazında ara vericem
Kacinci kurdesin canim. Nasil gidiyor uzama varmi bende iki ssene kadar önce iki haftalik araya kadar yapdim iki hafta bekledim bi iki kur daha yapip birakmisdim hamile kalinca ama pek bi uzama kaydedememisdim bende ise yaramadi yani umarim sende yariyordur
Hadi bakalim.bekliyorum.merakla4. Kürü yapıcam yarın bayadır bakmıyorum uzayıo uzamadığını biraz hastayım erteledim kürü . 1 ay dolsun öyle çekicem fotograf
ama sundan kesinlikle eminim cok guzel bakım yapıo
gunde 10 tel anca saçım dokuluo
herkes saçların parladı dıo
kuru yapıodum yine soyle bir olay cereyan etti
dax supergro koymustum içine (o da biraz katı kıvamlı) karıssın die eritmiştim
diğer vitaminleri felan karıstırıken içine tekrar dondu ben de az ısıtayım dedim hepsini
mikrodalgaya attıgım gibi pat pat sesler bi actım heryere patlayark fırlamıs yaglar
şok oldum vitaminler mi ısıda patladı noldu anlayamadım
Benimki.kadar varmi canimSaçlarımı 6 Ekim'de boyamışım22 gün olmuş ama diplerim dha yeni yeni göründü sinemaki işe yaramıyor mu B'nde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?