Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Evet denemek lazım B'nde ilk defa deniycem bakalım :)

CuriousCat 25 ine kadar saç uzatma kürü yapmayın diyor kozmik bakım 4. Kürü dha yapamadım 25ini bekliyorum :)) sonra da küçülen az fazında ara vericem
Kacinci kurdesin canim. Nasil gidiyor uzama varmi bende iki ssene kadar önce iki haftalik araya kadar yapdim iki hafta bekledim bi iki kur daha yapip birakmisdim hamile kalinca ama pek bi uzama kaydedememisdim bende ise yaramadi yani umarim sende yariyordur

4. Kürü yapıcam yarın bayadır bakmıyorum uzayıo uzamadığını biraz hastayım erteledim kürü . 1 ay dolsun öyle çekicem fotograf

ben 7.kuru yapıcam canım bu akşam saç uzamasını pek anlayamıom boya felan yok
bakalım ben kuru bıraktıktan sonra ara veriosun ya o aradan ümitliyim canım

kuru yapıodum yine soyle bir olay cereyan etti
dax supergro koymustum içine (o da biraz katı kıvamlı) karıssın die eritmiştim
diğer vitaminleri felan karıstırıken içine tekrar dondu ben de az ısıtayım dedim hepsini
mikrodalgaya attıgım gibi pat pat sesler bi actım heryere patlayark fırlamıs yaglar
şok oldum vitaminler mi ısıda patladı noldu anlayamadım

Inanmıyorum ya

Verilmiş sadakam varmış, ben donuk sürdüm yarıdan sonrasını üşendim tekrar ısıtmaya, annem beni öldürürdü, en sinir olduğu şey.. Kafanda tekrar eriyor zaten ısıdan bir daha riske atma

Saçlarımı 6 Ekim'de boyamışım 22 gün olmuş ama diplerim dha yeni yeni göründü sinemaki işe yaramıyor mu B'nde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…