Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

cnm sen d.kontrol hapı kullanmıssın sanırım saçların için baska bi topikde gördüm nasıldı etkisi

İlk kullanımda gördüm etkisini ama başka şeylerde kullanıyordum.
Sonra 1 yıl sonrasında kullandım görmedim diyebilirim..
Ama tiroid varmış o an bende ondan da etki etmemiş olabilir.

Bugün 4. Kür günü ama yarın yapıcam Bunu zaten bayadır fotoğraf çekmemiştim uzamanın olup olmadığını dha net anlarım :)

cekerim cnm bi ara sacımı ole sevmiom ki içimden gelmedi şimdiye kadar hele hiçbişi yapmayınca sacıma (masa felan)
ki yapmıom nadir

Güzelmiş yine de benim kısa hali berbattı bi şekil olmuyordu o zamanlar turp suyuyla küt halden omuzuma kadar getirmiştim sonra da uğraşmayıp çıt çıt almıştım o da olmadı ince ve kısaydı tekrar kaynak yaptırmıştım ne sıkıntılı dönemlerdi

maşa felan tamam da kendi haline bırakırsam o katlar tek tek cengel gibi yukarı donuo
benim amacım uzatıp katları saçımdan yoketmek
şimdi kestirirsem ınanılmaz kısa olur

maşa felan tamam da kendi haline bırakırsam o katlar tek tek cengel gibi yukarı donuo
benim amacım uzatıp katları saçımdan yoketmek
şimdi kestirirsem ınanılmaz kısa olur

Yok yok kestirme zaten simdi biraz dha uzasın katlar düzelecekler inş :)

Bende anlamıyorum ama forumda bahsetmişler bu günlere denk getirirsen dha hızlı uzarmış falan B'nde 23 geçmeden yapayım diyorum :)

Inşl :)
Benim kürü ertelememem lazım kızlar ay kova burcunda büyüyecekmiş .. Bi bakın isterseniz ?Eki Görüntüle 1664554
Bende bu siteyi 10 gündür takip ediyorum, en son kırıklarımı hızlı uzama günüde kestim, zaten konunun sonlarına doğru yazıyor, bugün saç kesmek için elverişli gündür vs.. Oldukça hoşuma giden bloglardan , inceleyip denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…