Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Canım evigeni yeni mi aldın ? Çünkü artık üretimi yok falan diyorlarda. Bende yapıyorum arada. Senin gibi başlayıp 2. Kürden sonra bırakıyorum. Geçen ay aldım aynılarını. Ama evigen yerine evin verdiler.

Evet canım küre başlamadan önce aldım ama o eski bi foto onu gösterip eczaneden almak içindi ama evin verdiler bana da :)

saçımda boya yok (diplerine bakıp uzamıs diyemiyorum)
saçlarımı katlı katlı ustura ıle kesti o da benim asırı ince telli saçlarıma hiç yaramadı
saçlarımın o katları çengel gibi yukarı dönüo aşagı duz uzamıo haliyle hiç uzadıgı belli olmuo
zaten ben bu igrenc kesimi dumduz kestirebilmek için uzatmaya çalışıom

Anladımm canm :) katlı olduğundan öyledir o zaman sen zaten bilirsin katlarından uzayıp uzamadığını

bi 10 cm lazım bana su saçı duzeltebilmek için
İnşallah uzar çabucak :)
2 kürün kalmıs zaten ben dha yarın yapıcam 4.yü bayadır da topluyorum foto falan çekip bakmadım hiç :)) kestirmişti ya uçlarından o fotoyla ay sonundaki çekeceğim fotoyu karşılaştırmam lazım bakalım işe yaramış mı B'nde :)) sinemaki bitince bdha yapmıcam soğan Kürüne geçicem

Bunu çok sevdim 20 gündür her saçlarımı yıkadığımda kullanıyorum süpürge Gbi olan sac uçlarımı yumuşacık yaptı

Eklentiler

• image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…