- 24 Aralık 2014
- 338
- 112
- 53
- Konu Sahibi - elch3n -
-
Galiba ama emin değilimBenimki.kadar varmi canim
Araya kadar olsun yap bakalım belki hemen etki etmiyordur bende hic ise yaramamisdi sinameki mesela ama verilen arada uzuyormus sanirim sacGaliba ama emin değilimfotograf çekerim yarın başka bir küre başlıcam gibi
Araya kadar olsun yap bakalım belki hemen etki etmiyordur bende hic ise yaramamisdi sinameki mesela ama verilen arada uzuyormus sanirim sac
Bende cok sabirisizm.haftada iki defa bakim yapıyorum oteki bakımı bekleyemiyorum mesela bana kalsa hegun yapcam ::) cabuk uzasin istiyorum ama bu sabir isi isde allahdan onumuz kis yaza kadar inşallah uzayacaklar :))Sabredemiyorumhem ampüllerden 1er tane kaldı 5. Kürü yapar ara veririm sonra turplu su yapıcam :)
Bende cok sabirisizm.haftada iki defa bakim yapıyorum oteki bakımı bekleyemiyorum mesela bana kalsa hegun yapcam ::) cabuk uzasin istiyorum ama bu sabir isi isde allahdan onumuz kis yaza kadar inşallah uzayacaklar :))
ben bel bosluguna gelsin istiyorum onun icinde bir 20. Cm w ihtiyacim varrrrrrrİnşallah :) bi 10 cm uzasa yeter bana zaten
ben bel bosluguna gelsin istiyorum onun icinde bir 20. Cm w ihtiyacim varrrrrrr
Senin vakit kisitli sanırım benim daha var baya yaza kadar uzasin yeter :)Onu bende istiyorum ama 3 ay da imkansız bel boşluğumda olması o yüzden şimdilik bi 10 cm yeter diyorum :)
Ben de araya kadar yap derim ben cok okudum coğu ilk aradan sonra uzamayı farketmişAraya kadar olsun yap bakalım belki hemen etki etmiyordur bende hic ise yaramamisdi sinameki mesela ama verilen arada uzuyormus sanirim sac
foto eklicekdinnn :))~ 29 Ekim bakımı ~
Zeytin yağı
Sarımsak yağı
Hint yağı
Hindistan cevizi yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Hepsinden göz kararı eşit miktarda karıştırdım saçlarıma yetecek kadar ısıttım biraz ve önce saç diplerime masaj yaparak kalanını da saç uçlarıma yedirdim sonra tarayıp havluyla sardım 1-2 saat sonra yıkıycam :)
Barceliodan skildim.yaa bende boyle bi iki yagi karisti rip yapmak istiyorum ama onuda 3 sise almisdim 3 lu satılıyodu acaba btirmeden başka bakimlara mi gecsem ama 2 ay ayni bakimi yapıcam iki ay sonra gibifoto eklicekdinnn :))
Evet yarın eklicem tam 1 ay oluyor :)foto eklicekdinnn :))
Barceliodan skildim.yaa bende boyle bi iki yagi karisti rip yapmak istiyorum ama onuda 3 sise almisdim 3 lu satılıyodu acaba btirmeden başka bakimlara mi gecsem ama 2 ay ayni bakimi yapıcam iki ay sonra gibi
Oh ne guzell anneyle birlikkte yapiliyo bakimlarr birbirinize destek olursuniz :)) sinemaki bence bitirmek gerekiyr yaa sanki ole daha cok etki ediyo yarım kalinca olmuyoBende sinemakiden sıkıldım ama 1 ay oldu dha 2 . Ayı da tamamlarım galiba 2. Ayda baska bakımlar da yaparım turplu su kanıma giriyodha önce yaptım gerçekten etkili kokusu yüzünden bıraktım ama değer bence anneme dedim az önce yarın turp al diye yine mi başlıyoruz dedi
Baslamışken bitimek en iyisi ama uzadığını görsem biraz dha da çok istekli olucam ama bakalım artık bitirmeye çalıscam :)Oh ne guzell anneyle birlikkte yapiliyo bakimlarr birbirinize destek olursuniz :)) sinemaki bence bitirmek gerekiyr yaa sanki ole daha cok etki ediyo yarım kalinca olmuyo
Benim de isde heycanla yapiyorum bakimlarimi 17 gun oldu boyayali 1 cm kdr felan cikti daha diplerim sanirim.benim sacim ayda bir parmak kalinliginda uzuyor :) su kafayi egipde masaj yontemi var ya bir hafta boyunca herseferinde 4 dakika boyunca yapiyorum bugu 6. Gun sanki fsrk etti ya bana ole geldi onun haricinde benim bakim barcelino ve dax sampuanda restorex icinde de karisim var ole gidiyorum.bakalim.bu cumartesi 7. Bakimi yapıcam haftada iki gun yapıyorumBaslamışken bitimek en iyisi ama uzadığını görsem biraz dha da çok istekli olucam ama bakalım artık bitirmeye çalıscam :)
Senin nasıl gidiyor :)
Benim de isde heycanla yapiyorum bakimlarimi 17 gun oldu boyayali 1 cm kdr felan cikti daha diplerim sanirim.benim sacim ayda bir parmak kalinliginda uzuyor :) su kafayi egipde masaj yontemi var ya bir hafta boyunca herseferinde 4 dakika boyunca yapiyorum bugu 6. Gun sanki fsrk etti ya bana ole geldi onun haricinde benim bakim barcelino ve dax sampuanda restorex icinde de karisim var ole gidiyorum.bakalim.bu cumartesi 7. Bakimi yapıcam haftada iki gun yapıyorum
Ne kullanuyosun elsevenin mucizevi yaginii cok konuşuyolar onuda alip denicemOh ne güzel ben pek bişey yapmıyorum sinemakiden baska 1 aydır bu 2. Yağ bakımım ama diğer ay bakımları artırmam lazım Sampuanı mı değiştirmicem 2. Ayda ipek kullancam aynı sekilde çam terebentin katıcam :)
Ne kullanuyosun elsevenin mucizevi yaginii cok konuşuyolar onuda alip denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?