Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Ben bir şey sormak istiyorum. Bu kürle beraber şampuan olarak Elidor sağlıklı uzayan saçların yeşil olanını kullanıyorum. Genelde herkes bitkisel kullanıyor okuduğum kadarıyla değiştirmeli miyim? :)

Ben bir şey sormak istiyorum. Bu kürle beraber şampuan olarak Elidor sağlıklı uzayan saçların yeşil olanını kullanıyorum. Genelde herkes bitkisel kullanıyor okuduğum kadarıyla değiştirmeli miyim? :)

Ben genelde değiştiriyorum 2 - 3 ayda bir ama favorim ipek şampuan suan da onu kullanıyorum . Bazen çok iyi gelen şampuanlar bi süre sonra aynı etkiyi göstermiyor değiştirilmesi gerekli bence :)

Aslında baya da memnunum şampuandan stok yapmıştım evde iki tane de yedek var :)
Ama bitkisel bir şampuan alayım dediğin gibi sürekli aynı şampuanı kullanmamak gerek :)

Aslında baya da memnunum şampuandan stok yapmıştım evde iki tane de yedek var :)
Ama bitkisel bir şampuan alayım dediğin gibi sürekli aynı şampuanı kullanmamak gerek :)

Madem stok yapmışssın sampuanlarının içine bakım yağlarından koyup kullanabilirsin bitene kadar :)

Ben 5 ay ayni şampuan kullandim. Oda saç uzatiyodu saçımin alisacagi aklima.gelmedi bilmiyodum yani şimdi başka şampuan aldim 2 ay onu kullancam daha sonra tekrsr önceki bi kutu bitiririm yine degistiririm elimde 7 8 kutu sampuan var ya nasil degetlendiricem.bulmiyorum elidor elseve gliis prrozinc Hunca care restorex

Sende de çok varmış bnim ipek 1 kutu kaldı :) içine sarımsak yağı koydum onu kullancam 1 ay

Sende de çok varmış bnim ipek 1 kutu kaldı :) içine sarımsak yağı koydum onu kullancam 1 ay
Elseve gliss ve elidor u hunc care kullanmıyorum zaten onlar es geçtim 3.5 kutu prozinc iki kutuda restorex var onlsri yaza kadar bitirrim.herhalde :)

Ipekde büyük oluyor baya bituriyomusun bir ay dolunca birakiyomsun

Peki prozinc önerir misin bana güzel mi nasıl :)
Onu bana arkdas onermisdi olelikle.almisdim yesil olan kuru saclar için e vitaminli ben begendim ama.benim saçlar ona alisdi sanirim.baska sampuana geçince bi afalladi :)) benim sacima yarayan seninki ne yaramayabilir deneyip gormek lazim az para da degil o alip denesen gerci tekli de satiliyo tekli alabilirsin ben 3 lu aliyodum

Ben aslında denemek istiyorum ama netten fiyatlarına baktım biraz pahalı evet. Benim saç diplerimdr bir sorun yok sadece bazen kepek oluyor o da biraz sıcak suyla yıkayınca onun haricinde uçlarında kuruluk var hangi rengini önerirsin peki bissürü renk var hepsi de sanki benim saçıma uygun gibi geliyor :)

Ben sadece yeşil olanı kullandim digerlerini hic bilmiyorum canım ya kuru nemini kaybetmis saclar için ama benim sacima kuruluk yonunde pek iyi gelmedi

yepp kızlar ben geldim yaza düğün var bende saç uzatma konusunda müzdaribim diyet saç uzatma hepsini yaza kadar haletmem lazım şöle ki benim saçlarımı kuaförrrr beyy sağolsun boyarken bi yaktı kestirmek zorunda kaldım zaten normalde o kdr yavaş uzuyor ki anlatamam size bu7 akşam bende foto çekilip başlıyorum küre uzun araştırmalarım sonucu yağlarımı aldım . p.tesi ilk kürü yapıcam bu arada şuanda neler yapıyosun derseniz eğer . çamterebentin ve tatlı badem yağını şampuna döktüm . güzel sonuç alıyorum gibi . hadi bakalım inşallah akşam çeklicem 1 ay sonrayı merak ediyorum inşallah belimize kadar geliyr diyorum :)

Hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…