- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi - elch3n -
-
Evet canım:) teşekkür ederim nazar değmesinHepsini eklicem canım senin saçlarını da gördüm maşallah çok güzel uzamış :) Sapsarı di mi doğru hatırlıyorum omuzdan beline gelmiş :)
Evet canım maşallah nazar değmesin :)Evet canım:) teşekkür ederim nazar değmesin
Canım başlıgıma yazdım neler yaptıgımı:)) suan icin sadece serum falan kullanıyrum.. Bide kullandıgım şampuan , saç maskeleri vs bunlarla idare ediyorum. Artık uzatma işleminden cok saç bakımına ağırlık verdim.Evet canım maşallah nazar değmesin :)
Hala bakım yapıyor musun yapıyorsan neler yapıyorsun :)
8.kürden anra 15 gn araBilmiyorum versem mi ki ?
8.kürden anra 15 gn ara
Canım bugün yapıyordun sinameki bir fark hissettin mi :)
Kuruluk olayı benim saç uçlarımda hep var o yüzden ben fark edemiyorum kuruluk olayınıSadece biraz saçlarımın kuruduğunu hissettim onu da hafta içi yağ bakımıyla düzelticem :)
Kuruluk olayı benim saç uçlarımda hep var o yüzden ben fark edemiyorum kuruluk olayını
Genelde 4. kürden sonra uzama belirginleştiği için sormuştum :)
kızlar dün uyguladım ilk kürümü . içine tatlıbadem yağı menekşe yağı çörek otu yağı defne yağı , jojoba yağı bemiz ampul bepanten ampul evigen ampul koydum :))) evde ne bulduysam koydumm :) ben inanılmazz derece pozitifim bu konuda uzuyucağına inanıyorumm .
Saclar follumu süper duruyolarr masallahh bayillldimmEki Görüntüle 1676922 Ve bu da 12 Ekim'den bugüne kadar olan uzama yaklaşık 23 günlük :)
Teşekkür ederimm :) umutluyum artık uzatacağından :)Saclar follumu süper duruyolarr masallahh bayillldimmbu aarada cok guzel.uzamis canim. Gayet guzell.yanii bu kadar suredee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?