Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Evet canım maşallah nazar değmesin :)
Hala bakım yapıyor musun yapıyorsan neler yapıyorsun :)
Canım başlıgıma yazdım neler yaptıgımı:)) suan icin sadece serum falan kullanıyrum.. Bide kullandıgım şampuan , saç maskeleri vs bunlarla idare ediyorum. Artık uzatma işleminden cok saç bakımına ağırlık verdim.

~ 1 Kasım 5. sinameki kürü ~

- sarımsak yağı
- Hint yağı
- Hindistan cevizi yağı
- kayısı çekirdeği yağı
- badem yağı
- bemiks, evigen, bepanthen ampüller
Ve tabiki SINAMEKI :)

5 hafta boyunca bunları kullandım içine .

Sadece biraz saçlarımın kuruduğunu hissettim onu da hafta içi yağ bakımıyla düzelticem :)
Kuruluk olayı benim saç uçlarımda hep var o yüzden ben fark edemiyorum kuruluk olayını
Genelde 4. kürden sonra uzama belirginleştiği için sormuştum :)

kızlar dün uyguladım ilk kürümü . içine tatlıbadem yağı menekşe yağı çörek otu yağı defne yağı , jojoba yağı bemiz ampul bepanten ampul evigen ampul koydum :))) evde ne bulduysam koydumm :) ben inanılmazz derece pozitifim bu konuda uzuyucağına inanıyorumm .

Hadi bakalım inşallah :)

Kızlar bu ilk fotoğrafım küre başlamadan önce çizgili tişört giymek aklıma gelmemişti :))

Saclar follumu süper duruyolarr masallahh bayillldimm bu aarada cok guzel.uzamis canim. Gayet guzell.yanii bu kadar suredee
Teşekkür ederimm :) umutluyum artık uzatacağından :)
Evet düzleştirdim arada düzleştiriyorum fön çektiriyorum ama eskisi kadar değil dışarı çıkarsam tabi hazır düzleştirmişken fotograf çektim uzadığını görünce mutlu oldum bir de diplerim çıkmaya başladı ara verdiğim zaman yeni küre başlamadan tekrar boyarım inşallah istediğimiz uzunluğa gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…